- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- eBay
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
Az oldal tetején az összefoglalóban az Annke résznél le van írva, hogy:
"A Hikvision Hik-Connect mobil és az Ivms 4200 windows app kezeli az Annke kamerákat (Hik-Connect beállítása és használata)"
Próbáld ki!(^)(>.<)(^)
-
gozso
őstag
-
vacs
Topikgazda
Kipróbáltad a másik appokat, amit korábban már ajánlottam neked?
(^)(>.<)(^)
-
hevepapa
senior tag
A V30 az OK!
VBR/CBR: változó bitráta / állandó bitráta
Mind a két módszernek van előnye és hátránya. Általában a VBR-t szokták ajánlani, mert azonos fájlméretnél jobb képminőséget ad - de ennek a kódolásnak nagyobb az erőforrás igénye is. Itt egy részletes leírás erről: [link] -
jézusom
addikt
Hik.connectet használom, szerintem jobban karban van tartva, meg az annke fanyalgóknak meg lehet mutatni, hogy ez öcsém hikvision
Egyébként, hogy ON legyek.
PC bongészőböl hogyan lehet megjelenÍteni a video-folyamot? Persze itt van előttem web oldala, be tudok lépni, de a video sötét. Régebben is ment, de nem emlékszem mit kellett állÍtani -
kunberci
senior tag
Marci112233 ajánlása kell Neked.
Milyen kameráid vannak konkrétan?
-
Marci112233
addikt
Ha kell a POE NVR akkor amit írtam igazán jó árban van, főleg hogy 8MP-re képes, és 8 csatornán POE képes, tehát később nem lesz gond ha netán 4 kameránál is több kell.
Persze nem rábeszélni akarlak, de ismerősi körömben is belefutottak a 4 csatornás rögíztőbe hogy kellett egy ötödik kamera, de nem volt már hova kötni, pedig annak vételekor csak 5 ezerrel került volna többe a 8 csatornás rögzítő, utólag meg ugye plusz 30 úgy hogy a régi már használt NVR-t el is adták.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
Annke vonalon nem találok sima 4 csatornás NVR-t csak POE verziót ami picivel olcsóbb csak. De egy sima nem POE 8 csatornás Annke NVR drágább mint a már linkelt N48PAW.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
Abban nem vagyok nagyon otthon, de szerintem árban kb ugyan ott lesz. És igen igaz, elvileg kompalibis egymással.
-
hevepapa
senior tag
A TP-Link Vigi NVR nagyon jó cucc. ONVIF-en keresztül tuti támogatja az Annke kamerákat is. DE: mivel az ONVIF egy általános kapcsolódási protokoll (leegyszerűsítve), lehet hogy nem fog működni a kamera összes extra funkciója.
A maximális kompatibilitást az azonos gyártó NVR-je és kamerája nyújtja. Általában ilyenkor saját protokollt használnak.
Az 50 ezres Annke NVR jó ár. A 8 csatornás Vigi NVR (NVR1008H-8P) ennél kicsit drágább (55-60 ezer). -
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...