Aktív témák
-
cortez25
senior tag
akkor tovább hülyülök ebben a topicban
Szóval még mindíg érdekelne egy s462-es lap meg valami pIII lap+proci lehetőleg sd-ramos 1 GHZ körül...lehet cerka is. Valaki???Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
Jazzos
őstag
Okidoki, azt mondták az arra, amire a tudodmire , hogy 5k, és cserés a dolog. Mehet?
-
Coyot
őstag
Lenne itt egy haver eladó PS2 je:
Bővebben: link
vagy szeretne kapni érte egy használható PC-t.Má' nem
-
Jazzos
őstag
válasz okiDoki #5064 üzenetére
Régebben ivott, de amióta sportsman, azóta nem igazán
Ha meg néha mégis előjön belőlem az állat, arra meg úgysem emlékszem utólag.
A pénz ráér majd, csak az volt a kérdés, hogy mehet-e, de gondoltam én, hogy igen.
De ha benne vagytok, sörözés helyett mehetünk inkább hétvégén egy jó kis 150km-es kőris-hegyi túrára biciklivel. Ha eléhezik az ember a bringán, attól is szédül legalább annyira, mintha berúgna! -
Jazzos
őstag
Realmagic Hollywood mpeg2 kari nem érdekel vkit féláron?
-
Thunder78
őstag
-
erdey_a
addikt
válasz Thunder78 #5068 üzenetére
Juppííí...
Tisztázzuk... Ilyened van? --> Bővebben: link
Mert ha igen, akkor csak az időpontot és a sör márkáját kell egyeztetnünk.Vérboci
-
bibimad
senior tag
Haló AMD fanok,itt az alkalom 754-es lapot cserélek P4 lapra.Na most tolongjatok.
Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''
-
erdey_a
addikt
Na véééégre... beindul a biznic.
Azért kell nekem ilyen amúgy, mert a tervezett lapon ASUS K8N nincs alaplapi kivezetés, csak lehetőség rá. SZóval kéne egy ilyen.
Most elugrok egy értekezlere, de jövök vissza és egyeztetünk!Vérboci
-
erdey_a
addikt
HALIHÓ!
Akkor kihez és hová kell mennem, hogy legyen egy MIDI kivezetésem?
Mit vigyek magammal ellentételezésül?
Reptér-Belváros-Adyváros viszonylatban mozgok ma.Vérboci
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
ph-n olyat láttam,hogy 25db dvd-r lemezt kínáltak érte,ez legyen mondjuk jódrágán 3k ennek a fele 1500ft..kábel van hozzá? nehogy úgyjárj,mint doki 2003 októberébe,igaz OkiDokiTm
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
senior tag
Üdv!
Thunder78!
Nem kértem hogy engedj az árából jó lesz az a 35K. Holnapra megmondom kell e a cucc.Youth hides the key to salvation
Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Blu-ray lejátszók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest