Aktív témák
-
alibabo
tag
válasz MR_Joe #26349 üzenetére
Jaj, nem ám azt hiszed hogy számonkérés. Csak jót vigyorogtam mikor megláttam. Jó sokáig volt nálad, 1,5 hét.
Kolléga azért nem vitte el előtted, mert inkább elvitte másik kolléga 85-jét, mert valamivel jobb volt.A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
válasz bendeguz 76 #26524 üzenetére
Esetleg itt egy kérdést megér, hogy mikorra lenne.
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
válasz VinoRosso #26560 üzenetére
Ez a csóka volt már ez is, meg ez is. A mostani már a jó ég tudja hányadik regje.
Akkoriban ezzel hülyítette a népet. Ahány regje volt annyiszor hirdette.A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
Neked anyum szilvája kéne, kb. 10 éve kapta, ott "érlelődik" a beépített szekrényben. Múltkor beleszagoltam náthásan, mindjárt kaptam levegőt.
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
válasz Borokafa #26827 üzenetére
"A mellékhatások elkerülése végett, kérdezze meg orvosát vagy ....", vagyis szeszfőzdéjét vagy a szomszéd papát.
Balinov: van az több is, ha jól emlékszem még szatmárból hozta ismerős. Rágyújtani ne akarjon senki miután lehúzta, mert belobban a lehelete, mint a benzingőz.
-
alibabo
tag
-
alibabo
tag
válasz DelArco #26940 üzenetére
Azt már tényleg fejen állva is kibírjuk vidraneték 5mbitjével.
No azért ha járok a kanbélán rákérdezek, mert valamelyik nap láttam itt keverni a digis srácokat.A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
Ja ez van meg nekünk is.
Nálunk üzletkötő csaj okosan délelőtt járta a házat, amikor csak nyugdíjasok vannak otthon. Fater is otthon volt véletlen (épp szabadnapos volt), mondta neki hogy délután jöjjön, amikor az érintett (én) itthon van, de flegmán közölte a csaj: "ha annyira érdekel, akkor csörögjem meg és keressem meg". Hát inkább kimegyek a saját két lábamon a kanbélára, de neki nem csinálok üzletet. Én vagyok ő érte, vagy ő van az ügyfelekért?A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
válasz VinoRosso #26976 üzenetére
Hát erről faterom tudna nyilatkozni. Csak annyit mondott, hogy "volt itt a flegma digis p...a"...
Ha esetleg valaki még Ifjúság krt. lakó, a 64 körül is van már. Ma kifáradtam Digilandbe és holnap jönnek a fiúk délután. Tettem is félre nekik a Stellámból, nekem precíz madzagolást csináljanak.
-
alibabo
tag
válasz Dorien #26981 üzenetére
Nyelvérzékük inkább délelőtt volt frenetikus, mikor fater arra csavarogott és - mielőtt potyára kimennék - benézett, hogy lehet-e már nálunk.
No aztán délután már amikor én mentem szerződést kötni hasonló jelenség fogadott, amit említesz. De azért még tűrhető volt.
Melóban ezeknél gyökerebbekkel dolgozom, úgy hogy nem verték ki a biztosítékot.A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
-
alibabo
tag
Látom itt még felnit is lehet venni.
Akkor én is kérdeznék, ha szabad.
Audi 80-ra nem volna esetleg? 4x108 ET37 R15 kell rá elvileg. Vasárnap láttam a piacon egy csomót, de vadidegentől nem merek venni.[ Szerkesztve ]
-
-
alibabo
tag
válasz tserrof77 #27559 üzenetére
Ne égjen, kb. 1 éve nem voltam bent. Nekem is csak két srác rémlik arcra, akik kiszolgáltak (szőke, golyó arcú, morcos és fekete, pöttyöt hosszabb hajú, vékony/nyúlánkabb.
Hardverekről meg ennyi idő távlatából nem hiszem hogy emlékeznél (Asus P4S800, Celeron D 2,66, Giga 7600GS AGP-másnapra el is vitték, 512 Samu DDR-mem test jó volt de 3Dben kidobált bennetek), mert tuti volt naponta kismillió használt motyó. Azt hiszem 2x1G Goodramot vettem legutóbb. No meg egy boltban ahányan megfordulnak, nem lehet mindenkire emlékezni.
Viszont kollégákat küldtem, de lehet már nem voltál.A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
közös megegyezéssel
Egyértelmű, nem is lehet figyelni. Én már rászoktam arra, hogy bevágom a telót a tasimba. Nem vagyok hajlandó felvenni.
Borokafa: csak nem a gitárra gondoltál[ Szerkesztve ]
-
alibabo
tag
válasz Jazzos #27915 üzenetére
Köszi.
Nem is annyira az ár, hanem egyéb rendeléseid mellett tudsz-e ilyet is szerválni, mert amennyiért elhozzák nagyfaluból nem ér annyit az egész. Amúgy egy kört már futottam a városban pár boltban, de sehol semmi.A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
Üdvözlet.
Az uraknak egy jóképű táp, esetleg?A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
Üdv. urak.
Volna occsóért felni+gumi a röcsögémről. Hátha valakinek még jó valamire.
Természetesen alku van.A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
-
alibabo
tag
válasz Weaver #28364 üzenetére
Öööö...mintha múlt vasárnap láttam volna a piacon az ETO-nál.
Tőle szoktam ha kint járok, amikor nem jutok ki, akkor meg gombától.A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
Üdv az Uraknak.
Volna valakinek min. 40 gigás, eladó noti vincsije occóért?A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
-
alibabo
tag
Elképzelhető, azok a filléres keretneklátszótárgyak nem valami bizalomgerjesztők.
Egy árat dobhatnál, mert nem nekem lesz, hanem barátosnémnak a notijába. Sikerült neki venni egy nagyon csocsi notit, csak a vinyó badszektoros. De tudatosan vettük meg így, mert marha jó ára volt és minden másban kifogástalan.A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
válasz MR_Joe #28947 üzenetére
Bizony, valakinek melózni is kell.
Qrva piros betűs xarok miatt ráadásul mindig meg is szívjuk a hétvégéket. Ja és persze társadalmi munkában.A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
válasz FarkasAtis2 #28954 üzenetére
Tudnál mondani pontos típust?
-
alibabo
tag
válasz AXisBOLD #30899 üzenetére
Hali.
Noctuát csak itt kapsz, MX2-t itt. Illetve még ennél a srácnál mazsolázhatsz. Normális fazon.
No persze minden rendelésre.
A Scythe cuccokat meg felejtsd el Győrben.[ Szerkesztve ]
-
alibabo
tag
-
alibabo
tag
válasz MR_Joe #30973 üzenetére
Ööö....ami kapásból eszembe jut, a Szeszgyár utcájában, Budai út, a volt AFIT telepen, ha meg van még. Illetve a Fészek körül rémlik még egy.
-
alibabo
tag
válasz MR_Joe #30979 üzenetére
Pedig úgy rémlik, mintha lett volna. De csak dereng, hogy valahol a Mészároson.
Esetleg előrébb a Grabó felé, ahol a mosó van?
Perze, vegyigyümi kostolóba mi? Fúj, olyan műsza@rt inkább ne...
[ Szerkesztve ]
-
alibabo
tag
válasz MR_Joe #30981 üzenetére
Jah, Mutter dolgozott ott anno '7x-ben, tudna mesélni.
Aszem a munkásszállóval szemben - most kolesz lett vagy mi - van egy nagy udvar, az elejében egy exszerelő műhelyből lett mosó. Mintha ott láttam volna fényezősdi táblát is kirakva.
-
alibabo
tag
válasz tserrof77 #30983 üzenetére
Igaz, hogy még tavaly láttam, amikor főnököm elküldött a bömbije motorját lemosatni.
Én is erre gondoltam az előbb hazafelé, de ma nem értem rá lekanyarni arra.A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 10
- Mini-ITX
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest