- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
Ez a jatek gondolom akkor nem latja a 2x512bit interfeszt?
Mert a multi gpu bukott mutatvany de akkor legalabb a videoramot kihasznalna ha mar ennyit zabal belolle.
Mikor lesz ehez tamogatas?talan az uj pach...Ne szemetelj ! = Steam
-
janos666
nagyúr
-norestrictions -nomemrestrict -percentvidmem 100 –availablevidmem 512
Kapcsolók mellett 8.12-es Hotfix driverrel és patchelt játékkal végre nem tűnik el a textúrák 70%-a, ha natív 1920x1200-ra állítom a felbontást.
Ellenben most már szaggat, mint a veszedelem. Swappol is mint az állat.
Még megnézem segít-e a contig-os töredezettségmentesítés.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
err90
csendes tag
sziasztok
game for window live-hez melyik oldalon kell regisztrálni???
Mert én az egyik oldalon regisztráltam de még mindig nem tudok multizni, már linkeltem is!
[ Szerkesztve ]
gxtxdefw kiralyy uooooo
-
8800gts
tag
sziasztok
1.örökélet kéne nekem tudtok ebben segíteni de nem életfeltöltés
2.lehet elmenteni a telefonban számokat?
3 hogyan kell elmenteni ha lehet?előre is köszi
-
GTA4
csendes tag
Helló!
Most tervezem megvenni a GTA4-et de amíg nem vagyok benne biztos hogy elmegy nem akarom megvenni.
a gépem:
amd5200+ (2.6ghz)
2gb ddr2 800mhz
9600gt 1gb ddr3
22-es monitorhány fps-el menne ezen kb?
-
commanDOS
senior tag
Indulni biztos fog, de 20-25FPS-nél több biztos nem lesz.
Esetleg kérd kölcsön valakitől, akinek megvan és szívesen odaadná kipróbálásra.
Páran árulják is a kisebb-nagyobb csalódások miatt a bolti ár alatt.Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
err90
csendes tag
sziasztok
game for window live-hez melyik oldalon kell regisztrálni???
Mert én az egyik oldalon regisztráltam de még mindig nem tudok multizni, már linkeltem is!
Azt megköszönném ha valaki le tudná írni h, melyik oldalon kell regisztrálni!gxtxdefw kiralyy uooooo
-
codec
senior tag
Üdv!
Segítség kellene, hogy hogyan kell megcsinálni az a részt mikor Dimitrit kell egy harci helikopterrel üldözni(kb 60%-nál van, vmi revenge a küldi neve..)? a helikopter irányítása pocsék.. A hagyományos heli-re beállított gombokra totál másként reagál, és a kamerakövetés is gány. Néhány háztömb után dimitri lezuhan a repülővel(egy toronyháznak ütközik a géppel.), és nem történik semmi, leszállok, és a lezuhant roncsban üldögél, és semmivel nem lehet lelőni.
Valószínű még a toronyház elött le kellene szedni, de már a helikopterbe történő felkapaszkodás is időigényes, követni az épületek között meg esélytelen..Ötlet?
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
TGaben
tag
A regelés elég szívás. Én úgy csnáltam, ahogy itt le volt írva, - (többen is írták ) - de semmi, lóf@sz. Pedig már az SC-ba is be van linkelve. A Live ID-nél (játékba, nem a honlapon) ígyis azt írja,h nem megfelelő. Fasza,mert ez az egyik oka,h megvettem. a Multi. Kis ország vagyunk...
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
err90
csendes tag
jó de melyik oldalon kell regisztrálni a game for window live-re???
gxtxdefw kiralyy uooooo
-
TGaben
tag
Elméletileg az MSN accot is elfogadja... (az a live...) de haa nem akkor: [link]
Ez mondjuk a LIVE ID , ami viszont problémás, mert nincsen magyarországi támogatás, de ha átálítod a lakhelyed meg mindent más országra elm. elfogadja.
Nekem nem fogadta el. És ha nem segít valaki kettétöröm minkét lemezt , és letöltöm
Minek az eredeti,ha a multi SZARASZIK!!!![ Szerkesztve ]
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
TGaben
tag
Igen beenged - a LIVE-ba, az MSN acaunttal.
Viszont a LIVE ID-be még akkor se , (játékon belül) ,ha másik e-mail+jelszó-val regelek újra,nem magyarország, hanem usa vagy angol a származási hely.
Mégis hol kéne élnem, h sikerüljön?? Rokszarék hol vannak helyileg?[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Itt bejelentkezve ezek vannak beállítva, az msn-es címemmel
Amúgy azért kérdeztem hogy a msn szerűbe benged e mivel akkor a játékban is be kéne engednie[ Szerkesztve ]
-
TGaben
tag
azt mondom! Igen beenged oda is. Akkor nem enged be, mikor játékban rányomsz, h multiplayer,és kiválasztod,h play live ( lan a másik lehetőség) ilyen van valakinek??
Még úgy se, h a játék alatt mindhárom oldal meg van nyitva,és be vagyok jelentkezve. ( Social Club, Games for Windows (Live), Windows Live ID)
???[ Szerkesztve ]
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Mindjárt fogom és kivágom a játékot az ablakon. Annál a küldetésnél tartok, mikor el kell vezetni egy fehér furgonig, abba behuppani, keresztülautózni a várost és a híd alatt egy szigeten egy csónakháznál lövöldözni kell. Ez szép és jó, de van velem egy balfasz aki azt hiszi magáról hogy ő Chuck Norris, de nem, ezért telepumpálják ólommal. Hogyan lehet ezt a küldetést megcsinálni? Rambozni próbáltam de nem jött össze, mentem a túlvilágra mindig, Splinter Cell módban meg azt a köcsögöt lövik le mindig. Ha behajtok, akkor meg rittig felrobban egy kurva hordó és csak úgy fröcsköl a vér, köztük az enyém is. Már 8-adjára futok neki ennek a küldetésnek, túltesz a bankrablóson is, már a f....om kivan vele.mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
C.Brigante
veterán
181-es forceware drivert prószálta vki?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Vahur
tag
Nem tudom volt -e már, galambvadászathoz térkép, fanatikusoknak
Szóval mások is vannak itt az Endor bolygóról? GTA nick: Vahurstar
-
O$zkł
aktív tag
sziasztok
ebben a játékban van tuning shop mint az SA-ban?
vagy valami olyan hely ahol faxa verdákat lehet találni?"Be the change you want to see in the world"
-
DerStauner
senior tag
válasz G@bi90MR #8518 üzenetére
nekem ez másodszorra sikerült (igaz, a bankrablós is).
pedig itt a rambo lesz a megoldás. mielőtt beszálsz a teherautóba, válts át karabélyra (gyorsabban öl, mint az fbi fegyver). odaértek a csónakházhoz, elnyomod az egészet space-szel, kiszálsz, aztán lősz, akit látsz. első alkalommal nálam is meghalt a manus (alighanem Bell-nek hívták). ennek a küldetésnek egyébként pont az a lényege, hogy őt kell fedezni. szóval csak laza csuklómozdulatokkal lelőni mindenkit (egyébként nincsenek olyan sokan a csónakházban). utána a mólokon is lesz talán 2 muksó, azokat is levágni, majd bele a motorcsónakba. itt is jön 2 ellen-csónak, azokat is minden gond nélkül ki lehet nyírni.
szépen taktikusan nézni, lőni, nézni. golyóálló mellény legyen rajtad persze.
-
Kommy
veterán
válasz C.Brigante #8520 üzenetére
Én próbáltam , de semmi változást nem vettem észre, igaz nekem nagyon erősen cpu limitem van , de meg fog oldódni jön egy q9300 , reméllem szépen meg fogja dobni az fps-t
-
cuccka
csendes tag
nemtom volt e már de ez hatalmas
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-M56S-S3 // GeForce 9600 GT 512 MB // 2GB/800MB DDR2 Kingmax // AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+, hűtő: gyári, igy általába 30 fokos a proci // Codegen 400W
-
Kleroo
veterán
Sziasztok.
bevallom, hogy a gta-t először warezolva szereztem be, hisz tesztelni akartam működik-e.
És elég bugos de jól fut. viszont a legstabilabb warezverziókkal is ki-ki fagyogat.
Tehát meg szeretném venni. de fontos lenne tudnom, hogy az eredeti játék ilyen fatal error meg efféle bugoktól mentes -e.
Meg hogy be lehet e izzítani a multit.
Nem kevés pénz a 10ropi.
Én így szoktam csinálni. warez: letölt->tetszik->megvesz;nem tetszik->töröl->nemvesz meg.
Ezért szerintem nem illik megkövezniHodor. Hodor? Hodooor!
-
mclaren-d
aktív tag
Egy kis érdekesség hogy a 3870x2-m volt kb 1 hétig és váltottam 4870-re nos az x2-n jobban fut a gta4 -.-
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
-
Vinchi
tag
[ Szerkesztve ]
-
Mariann294
őstag
Hehe..ügyes vagy nekem ez nem sikerült!
Én a galambokat onnan távcsöves puskával szedtem le!És íme megvan a 200.-adik galamb is!
Olyan helyen volt amit az a térkép...amelyik a neten van(a főküldetések után küldik e-mailben)nem is jelölt!!!
Youtubeon néztem utánna végül megtaláltam!!
Ugyhogy vigyázzatok!Van egyébként rajtam kivül itt valaki aki kinyirta már mind a 200-at?
-
pilu01
senior tag
Hogy lehet a küldetésekhez kollegákat toborozni?
Itt látom egy videón [link] hogy némi segítséggel tolja a küldit a játékostárs!?
Vagy ez valami cheat?? -
mad1
veterán
válasz DerStauner #8535 üzenetére
Es dimitrivel lehet valamit csinallni?Vagy azt az elejen nem lehet megolni?
Ne szemetelj ! = Steam
-
WonderCSabo
félisten
Srácok érdemes felrakni a legújabb stabil nvidia drivert? (180.84, nekem 180.48 van fenn). Esetleg van egy két tippetek FPS növelésre? (1. hsz-t elolvastam, ott nem volt semmi...)
-
athomi
veterán
válasz WonderCSabo #8537 üzenetére
van, erősebb proci
-
mad1
veterán
-
pilu01
senior tag
válasz DerStauner #8535 üzenetére
Akkor még jó hogy playboy x-el vesztem össze!
-
athomi
veterán
válasz WonderCSabo #8542 üzenetére
Nem most kellett volna átírni a konfigod, hanem már a kérdés előtt.
Barátkozz meg ennél a játéknál, hogy nem fog elszállni az FPS-ed, és hogy időnként le is fog esni rendesen. Amúgy az átlag 36 FPS egész jó.[ Szerkesztve ]
-
|*HayHa*|
aktív tag
Sziasztok! Ezzel mit csináljak? Vistával használja valaki?
Gépem elég lesz e hozzá ha sikerül felkúrni a gépre?
#### I <3 Deutschland ####
-
WonderCSabo
félisten
Már 2 napja átírtam... Úgy látszik, a PH! nem frissítette... Bocsi, azt hittem a Phenomra mondod hogy vegyek helyette újat. Peace. Egyébként ennél a játéknál igenis elszáll az FPS, és időnként csúnyán leesik.
|*HayHa*|: SP1 fel van rakva? A linken mi volt? A csúnya beszédet mellőzd léci.
[ Szerkesztve ]
-
Vekiboy
tag
válasz Mariann294 #8531 üzenetére
És mit kapsz a 200 galambért? Ha a főküldetéseket végigvitted akkor lehet tovább játtszani?
Az szerintetek miért van, hogy az autorun amit elindít ablak, abban az összes felirat olvashatatlan? (majd próbálok készíteni egy képet, érdekes írásjelekkel van kiírva minden sor). Amikor sikerül a következő ablakig eljutni akkor már rendesen angolul olvasható minden... Eredeti a játék és 32bites sp3-as xp-m van.
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz WonderCSabo #8546 üzenetére
Nem nincs. Csak Vista SP1-el megy? Pár perce kérdezte meg a gép hogy letöltse e, de azt nyomtam neki hogy nem kell.
#### I <3 Deutschland ####
-
DerStauner
senior tag
az ember azt hinné, hogy ennyi játék után már vége: dimitri halott, esküvő megvolt, de hogy még ezt a Jimmy P.-t is el kell kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- A Realme is elhagyja Németországot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest