Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz szepsy #25213 üzenetére

    Nézd, ezek mind apróságok, nekem a win reklám szolgenjei jutnak róla eszembe. Némely nagyon szétcseszett rendszeren hozhat javulást, de aki karban tartja a rendszersen annak olyan minden.
    Gta4 optimalizáló programot nem találtál? ;)
    Ide egy tökre újra írt Gta4 Pc verzió kéne, még 5 év fejlesztéssel. De ilyen soha az életeben nem fog bekövetkezni, mert ez az üzletről szól, mindenki tudja. 1# x-box mert abban van a pénz, majd pc, hogy onnan is lehúzzák a profitot. Mindenki várja, mindenki megveszi, szar-nem szar, azért néhány patch-et kiadnak mert különben botrány lenne. De a lényeg megtörtént, mert megvették. Innentől nem érdekük hogy ez egy hosszútávon fennmaradó game legyen. Óriási lehetőségek rejlenének a multiplayer-ben, ám eszük ágában sincs játszhatóra megcsinálni...azért hogy még évekig élvezd a játékot, és ne is akarjál más fajtát? Nem őrültek meg. Megvetted? Meg. Ennyi. Játszd ki, vigg végig, felejtsd el, dobd el, és vedd meg a következőt...erről szól. Ezért nem fog soha az életben optimalizált net kód meg patch kijönni. Gyorsan fogyasztható, látványos külsős game-kat fejlesztenek. Crysis sem volt egy hű de nagy eresztés. Látványos csodaszép, végigvitted, felejthető, vedd a Crysis 2-őt. 10 év után már senki nem fogja tudni mi az a Gta4....meg multiplaryer? Lol. Már most sincs senki.
    Elmúltak a régi idők....nézd meg egy Diablo 2, Starcraft, HL-CS, még most is játszák .... most már nem fogják elkövetni azt a hibát hogy egy játék annyira jó legyen hogy évtizedekig fennmaradjon. Leszarják hogy botrányosan rosszul sikerült egy konzol átirat. Megvetted? Meg! Ennyi. Ez a lényeg. Gta 5-öt is megfogod? Nagy valószínűséggel azt is. Majd ott is szitkozódol, hogy csak a kisujjukat kellett volna mozdítani és sokkal jobb lett volna...megvetted, már olyan mindegy, hasznot nem hozol nekik, multiért nem fizetsz, játszd végig, felejtsd el, várd a következőt....hátha az jobb lesz....

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák