Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    Szisztok ide is feltenném a kérdést, lehet ez a relevánsabb topic:

    Jópár év kihagyás után úgy döntöttem leporolom a kis olcsó Hohner Rockwood Pro gitáromat, veszek rá húrokat és hiányzó húrlábat is megpróbálom valami webshop-ból pótolni. Magam örömére pengetgetnék és írogartnék dal-kezdeményeket, amikkel később talán még valamit kezdeni is lehet, ehhez keresnék valami tényleg olcsó és best-buy megoldást, kezdetnek persze, utánna komolyabban is kinőheti magát a dolog, de maga a gitárom se valami csúcs, újra meg most inkább nincs keret, így a PC-stúdió eszközöket is is ehez a szinthez lőném be (pedig kiszemelt gitár lenne bőven) :).

    Ezekkel van valakinek valami tapasztalata: behringer-ufo202-u-phono-usbaudio-interfesz [link], behringer-u-control-uca222-usb-hangkartya[link], alesis-linelink-kabel[link], behringer-ucg-102-usb-gitar-adapter[link], bespeco-bmusb300-usb-gitarkabel [link]

    Elektromos gitár hang rögzítésére kelle, tudom nagyon messze van ettől még a kis házi stúdiók hangzása is, de manapság már annyit fejlődött ez a terület is, hogy én is kipróbálnám és keresgélek. Egyelőre ebben az árkategóriában vagyok kénytelen gondolkodni. Vagy inkább megéri gyűjtögetni mondjuk erre: focusrite-scarlett-solo-kompakt-usb-hangkartya[link], nagy lehet a különbség minőségben a két szint között és ajánlott darab, vagy gitárhoz inkább pl egy Line 6 lenne a jobb?

    Erősítőm, effektem (csak egy kicsit hibás Boss MT-2-es pedálon kívül) nincs, minden utó munkát a szoftverre bíznék. Megoldható ez a felsoroltakból, hogy élvezhető eredményt kapjon az ember?

    A válaszokat köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák