Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz DanielMurphy #788 üzenetére
Attól függ mennyire vagy erős, én egy Logitech Z-2300-at is hazavittem a Móriczról a Mechwart ligetig.
Ez kb. 10kg. Szerintem menj egy haverral. A Logitechnek 1.5x ekkora a doboza.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
MODERÁTOR
-
kayman
senior tag
válasz DanielMurphy #793 üzenetére
Az 1250X gyártása megszűnt, szóval ha tényleg ilyen kell, akkor ne válogass...
HyperTransport az úr!
-
RM1
aktív tag
válasz DanielMurphy #972 üzenetére
Írtam nekik tegnap emailt, de még nem jött válasz.
-
AMDFan
addikt
válasz DanielMurphy #974 üzenetére
Szerintem a 3000A-t sem szívás BKV-n hazacipelni. 10-12 kiló lehet max, ha több vagy 50 kilónál akkor nem hiszem, hogy probléma lenne felrakni a buszra aztán meg levenni. A doboz mérete nem veszélyes. Csak azt akarom mondani, hogy ne az alapján vegyél hangszórót hogy nehéz-e "hazabkvzni"
-
Degeczi
nagyúr
válasz DanielMurphy #996 üzenetére
csak nyugodtan!
a 1250x-hez én is csináltam egy picit hosszabb és vastagabb kábeltaz erősítő hangszórókimenetéről van szó, ami jól bírja a hosszabb vezetéket (ésszerű határok között: hiszen a jobb oldali dobozban csak rövid madzag van - így a másik oldalhoz ne menjen már 5m-es, ha nem muszáj. És aligha kell, hiszen még egy széles asztalon is csak kicsivel lehet 1 m fölötti távolság a két oldal között)
-
AMDFan
addikt
Hello!
Hallottál 1250X-et szólni? Ahhoz képest milyen a 3000A? A hangfalak vannak olyan merevek mint az 1250X-nél?
-
Stirbi
addikt
üdv köszi szépen a válaszokat. amugy én egy logitech z2300 on tolom, csak megtecet ez a hangfal és megérdeklödtem ,hogy mégis mások szerint milyen
-
AMDFan
addikt
válasz DanielMurphy #1019 üzenetére
Szia!
Audigy 2 Value-t.
Igazából annyi a különbség, hogy ha a integrált hangkártyával felhangosítom, ráadom a mélyet mondjuk winampban az EQ-val, akkor torzít. Audigynél a winamp eq defaulton marad, és a kártya szoftverében lehet állítani dolgokat, + a windows hangerőszabályzónál lehet ráadni + mélyet. Nem torzít olyan hangerőnél sem amikor már nem merem tovább hangosítani mert félek hogy kiszakad a membrán Így leszólja az 5.1es Geniust zenében. -
AMDFan
addikt
válasz DanielMurphy #1021 üzenetére
Te Audigy 4-et linkeltél, az újabb mint az Audigy2, de szerintem alapvetően nem sokban különböznek, én úgy gondolom, hogy az Audigy4 több gamer meg mozis effektet támogat. Szóval szerintem jól jársz vele. Én 5-ért vettem meg a haveromtól, ő vett egy X-Fi-t. Én meg nem akartam 15k fölött hangkártyát venni.
-
AMDFan
addikt
válasz DanielMurphy #1025 üzenetére
Mindenképpen! Sokkal jobban fog szólni Audigyvel ez egészen biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest