Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Köszi! Hát ezek alapján talán nincs félnivalóm. Akárhogy is, ha most "kidobok" majdnem 100k-t egy GTX-re, utána már tápra nem marad lóvé, szóval nagyjából biztosra akartam menni. Max ha minden kötél szakadna, beérném egy 6870-el is.
Tirexi: igen, a tied se rossz, de igazából nekem az mster tetszik a legjobban a színvilága miatt (meg főként a víz miatt, ebben már igazi tengerkék színe van az óceánnak). Tulajdonképpen sok jó config van, és sok szebb is, mint az alap very high, ráadásul némelyik még kevesebb erőforrást is eszik.
-
TTomax
félisten
Olyan felesleges... az enyém eddig 1.05-öt látott max... 900-at megy ott... nem elég?Amúgy meg alapon használom... bőségesen elég,el is vetettem az 580SLI-t... minek?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Ilyenekre egy 980X kell először,és akkor érdemes izzítani,de minimum egy 920as I7...
#646) Lauda
Mindegy a házam már meglesz hozzá,még nem pakoltam be a HAF-X-be,de remélem ha az amd egy 40centis 6990-el rukkol elő akkor az sem lesz gond... kacsingatok a 6990 felé is,mert még olyanom cuccom sosem volt...majd meglátjuk... vak is azt mondta..[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nakos
senior tag
Na kikapcsoltam a Vsyncet. Feljebbkerultek az ertekek...
2010 vegere megertuk hogy a 2007-es Crysis jol fut max felbontason Jol megirtak a programot, hejjj!27/12/2010 15:43:11 - Vista 64
Beginning Run #1 on Map-island, Demo-benchmark_gpu
DX10 1920x1080, AA=16x, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen
Demo Loops=3, Time Of Day= 9
Global Game Quality: VeryHigh ==============================================================
TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
!TimeDemo Run 0 Finished.
Play Time: 37.74s, Average FPS: 52.99
Min FPS: 30.43 at frame 159, Max FPS: 71.43 at frame 1809 Average Tri/Sec: -12777275, Tri/Frame: -241137
Recorded/Played Tris ratio: -3.80
!TimeDemo Run 1 Finished.
Play Time: 31.41s, Average FPS: 63.67
Min FPS: 30.43 at frame 159, Max FPS: 71.64 at frame 884 Average Tri/Sec: -14464641, Tri/Frame: -227185
Recorded/Played Tris ratio: -4.03
!TimeDemo Run 2 Finished.
Play Time: 31.58s, Average FPS: 63.32
Min FPS: 30.43 at frame 159, Max FPS: 71.64 at frame 884 Average Tri/Sec: -14227133, Tri/Frame: -224671
Recorded/Played Tris ratio: -4.08
TimeDemo Play Ended, (3 Runs Performed)
==============================================================<><><><><><><><><><><><><>>--SUMMARY--<<><><><><><><><><><><><><>
27/12/2010 15:43:11 - Vista 64
Run #1- DX10 1920x1080 AA=16x, 32 bit test, Quality: VeryHigh ~~ Overall Average FPS: 63.495
[ Szerkesztve ]
-
nakos
senior tag
Koszi! En is nagyon remenykedem benne! Mert ha nem fog rajta futni akkor GTX580 Sli-n se hiszem hogy sokkal jobban menne.... es akkor lehet megint benezunk egy 1.5-2 eves varakozast mire a Crysis2 ugy fog futni mint most a Crysis 1.
Remelem a tortenelem nem ismetli onmagat Crysis fronton... -
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #1393 üzenetére
Fermit támogat ...5xx széria még nem tartozik bele?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SSJPeter
őstag
válasz Gyula84 #1529 üzenetére
Ha túlmelegszik akkor vissza kell,hogy vegye az órajeleket és a ventit meg felnyomja max.-ra.
Egyszer véletlenül fix. 40%-ra állítottam a ventit és úgy indítottam a 3DMark11-et és 97 foknál bekapcsolt a védelem,hiába volt fix. 40%-ra állítva a venti akkor is max.-ra rakta magától de a kép még 97 foknál sem reccent meg...nem hinném,hogy a túlmelegedés miatt esett szét a kép ha nálam még 97 foknál sem volt gond...Amúgy hány fokos volt akkor?
100 fölött kellett, hogy legyen.(#1533) G4ula84
Nem tudom,lehet ha huzamosabb ideig túlmelegszik akkor az már gáz de a védelem mindenképpen bekapcsol azt meg úgy is hallod ha max.-ra rakja a ventit.
Hallottál ilyesmit?
De az is lehet,hogy ez Asus only fícsör?[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #1533 üzenetére
nekem a 470el volt ez....szétesett a kép..kompatibilitási hiba
néha ment szépen a cucc..egyszer csak gondolt egyet és bekockázódott a képernyő..restart és jó volt.."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
FLATRONW
őstag
válasz Gyula84 #1543 üzenetére
64 bites rendszeren stabilabban futnak a 32 bites programok is. A 32 bites programok 64 bites rendszeren több memóriát is használhatnak, mint 32 bites rendszeren, mivel 32 bites OS alatt a programok csak 2 GB memóriát használhatnak. Lehet, hogy a játékok nem igazán profitálnak ebből, de az is biztos, hogy hátrányt nem szenvednek.
-
BeLucZ
addikt
válasz Gyula84 #1541 üzenetére
Milyen alaplapod van?Mert nekem ma jött meg a giga 580 és parálok, mint állat hogy esetleg kompatabilitási hibám lesz ep45-ud3r-rel de nagyon remélem hogy nem, Laraxior szivott ilyennel amint kiderült elég rendesen, bár azt hittem az 500-as szériára megoldották ezt a gondot
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #1638 üzenetére
csatlakozom a mozgalomhoz!
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz Gyula84 #1924 üzenetére
Igazság szerint nemsok minden van amit fel kéne venni rajta 3 kábeé, 2 kis füzetecske, meg magán a kártyán...
Köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz Gyula84 #1932 üzenetére
Van... Az a 3 ventis monstrum az nem ref!
Asus biost hogy lehet a cuccra ráműteni? Valaki privátban akár elmagyarázná pontról pontra, mert csak azzal lehet emelni feszt, még nem döntöttem el akarom e csak érdekelne, egyenlőre megcsinálom a hűtést 100%-ra![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest