Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz Cybertrone #2693 üzenetére
Helyem akkor sem lenne.
De jobb is hogy ezt választottam mert hallom csak a baj van az új ATI-kkal az új játékokban. -
Tirexi
addikt
válasz Cybertrone #2725 üzenetére
Akkor meg majd az lesz hogy: Az én konzol-om erősebb mint a tiéd!!
-
Tirexi
addikt
válasz Cybertrone #2727 üzenetére
Nem muszáj hozzá controller.
[link] -
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
Nincs ezen mit gondolkozni.
Ha eredeti játékokat vennék nem maradna gép alkatrészekre ez ilyen egyszerű.Ha veszek 5 új játékot az 5x10k az 50k.
Abból már tudok venni egy HAF X-et és hidd el inkább gépházat veszek mint játékokat.Persze az már más kérdés ha már lejjebb megy az ára a játéknak akkor már érdemes vétel egy két cím.
-
Tirexi
addikt
válasz DigitXT #2833 üzenetére
"Amúgy havi szinten tuti nincs 5 db 10K-ba kerülő játék, amivel érdemes is játszani."
Márciusi megjelenések:
-Dragon Age 2
-Homefront
-F.3.A.R
-Crysis 2
-Need for Speed Shift 2
-Fable 3
-Duke Nukem Forever
-Alice: Madness ReturnsIgazad van, végül is nem 5 hanem kapásból 8 is amit meg kéne vennem mert szeretnék velük játszani és jó játékoknak is tartom őket.
De ezeknek az árából már akár kijön egy erős i7 vagy egy jó VGA is de még egy durva gépház is.
Most akkor mi is van?
-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
Sztem meg tök mind1 a márka. Nekem is mindig Giga volt mindenem és soha nem volt probléma egyikkel sem.
Most meg Palit-om van és ez is teljesen jó.A márkafüggőség legyen a gazdagok szórakozás "+10k" a semmiért magyarul.
Volt annó részletes VGA márka teszt GS újságban. 2FPS-el verte a Giga az Asus-t. Ennyit erről.
-
Tirexi
addikt
Na ez a nem egyszerű: [link]
-
Tirexi
addikt
válasz antikomcsi #2984 üzenetére
Remélem az SLI támogatás sikeresen belekerült a játékba.
-
Tirexi
addikt
válasz Cybertrone #3175 üzenetére
Az egyik legszebb hulladék game amit a Crysis után láttam...
-
Tirexi
addikt
válasz Whit3Rav3n #3179 üzenetére
Mintha csak én mondtam volna.
-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
Hát kipróbáltam de sokat nem hoz. Eddig a GPU2 0% volt most 20-35%. Remélem azért NV egy rendes támogatással is előáll majd.
De ahogy néztem más játéknál is a GPU 20 és 50% között mozog.
Ez miért van?Miért nem használja ki rendesen a két GPU-t?
Vagy ki kéne kapcsolnom a második GPU-n a PhysX-et vagy mi a fene? -
Tirexi
addikt
válasz Cybertrone #3259 üzenetére
Úgy tudtam hogy a PhysX számítás csak akkor van ha ténylegesen használ PhysX-et a game.
A Crysis 2 nem használ.Megpróbáltam kikapcsolva is de ugyan az. GPU2 10%...
Viszont ettől az EVG SLI patch-től jó lett a DA2. Most 90-80% mind2 GPU.
De persze több FPS-em nem igen lett...3DMark-okba meg tökéletes, mind két GPU 90-99%.
-
Tirexi
addikt
Akkor azért volt ilyen lassulás. THX az infót Abu, rád mindig számíthat az ember.
Szerk.:
Crysis 2 teszt érdekesen néz ki.. GTX580 SLI-vel kevesebb FPS-e van mint single karival...
Igaz még nincs rendes támogatás de azért ez akkor is furcsa.Szerk2.:
Végignéztem a full tesztet és azt kell hogy mondjam nem bántam meg az 570SLI-t.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Azt még elárulnád nekem plz, hogy a PhysX-es dolog hogy müxik?
Nem csak akkor használja a 2. GPU a PhysX-et ha a játék ténylegesen használja a PhysX-et?
Vagy én vagyok h.lye?
Csak mert tesztelgettem de olyan játékban ahol nincs PhysX használat tök mind1 hogy be vagy ki van kapcsolva mert nincs FPS beli változás.Ez nálam így néz ki bekapcsolva: [link]
-
Tirexi
addikt
Oké akkor még egy uccsó kérdés:
Szted ez a DX11 dolog a most megjelenő játékokban tényleg azt mutatja majd hogy "nekem kell olyan VGA ami DX11-es" szal lesz érdemleges grafikai illetve sebességi változás vagy csak szimplán azért lesz, hogy vegyél DX11-es karit mert rá van írva a játékra, hogy van benne és most jól lehúztunk.
-
Tirexi
addikt
válasz Whit3Rav3n #3283 üzenetére
Hát ilyenről még nem hallottam.
-
Tirexi
addikt
válasz Dj Dekko! #3336 üzenetére
Egyedül a DA2-ben verte el a GTX570 SLI-t a 6990 de ott is csak azért mert xar a DX11 NV optimalizálása a játékban.
Szal nem kell itt isteníteni semmit sem. Annyi pénzért meg lehetne jobb is...
2db GTX570 160k..Na én sem maradok ki a mókából:
DirectX 10 ENTHUSIAST 2X @ Map: airfield flythrough @ 8 1920 x 1080 AA 4xx
==> Framerate [ Min: 43.44 Max: 79.90 Avg: 70.84 ] -
Tirexi
addikt
válasz Whit3Rav3n #3343 üzenetére
Erre is csak kettőt?
-
Tirexi
addikt
Hát nem az igazi. Valahol rendesen megy mind két GPU 90% felett valahol csak a GPU2 30-40%...
De most pl a Dragon Age 2-ben 75-70% mindkettő.Nagyon játék függő.
De egy valamit észrevettem. Ha kímélni akarjuk a VGA-t akkor nyugodt szívvel kapcsoljuk be a Vsync-et ugyan is akkor nem fog a VGA potya FPS-eket gyártani. Sztem teljesen elég mindenhová a 60FPS és még a kép is szebb lesz.
Szal ha nincs bekapcsolva akkor Crysis-ban ordítanak a VGA-k mert 70-90 FPS-ekkel is megy a game ókor-ókor és ez bizony dolgoztatja a VGA-t rendesen. De ha be van kapcsolva akkor meg sem nyikkannak a VGA-k és még így is bőven játszható a game 60FPS-el.
Szal nem utolsó sorban halkabb is lesz az egész gép játék közben.
-
Tirexi
addikt
válasz Dj Dekko! #3356 üzenetére
Ez csak DX9 volt és egy Multiplayer pálya ami elég kicsi szal nem igen van mit lekezelni.
Én kitoltam a Crysis 2-t és hát hidd el, hallani fogod ha az 580 elindul.
Főleg ha majd a DX11-es patch-et is felrakod hozzá.Igaz nem venni nagyon észre ha bemegy 30FPS-re mert jó a motor. Ha nem érdekel az FPS szám akkor meg úgy is mind1.
Nekem volt, hogy bement egy db 570-el 15FPS-re is az egyik map-on.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Whit3Rav3n #3361 üzenetére
Legalább nem olyan feltűnőek a recés élek.
-
Tirexi
addikt
válasz Whit3Rav3n #3364 üzenetére
Sztem lesznek de lehet, hogy azt nem a Crytek készíti hanem Rygel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Formula-1
- Politika
- BMW topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest