- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven
addikt
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne h. ha elégettem (ezt ők nem tudják h. én voltam) a vgamat és még garanciális akkor ki cserélik e vagy javitják e ugy h. nincs rajta semmilyen égési sérülés abszolult sőt semmilyen sérülés , csak a vga csatinak van egy kis éget szaga de már azt sem érezni már szerintem. Amikor hallotam egy kis sistergést azzonal kikapcsoltam a gépet. Most az van ha bekapscolom össze visza ugrál a kép és mindenféle szineket és jeleket ír ki a képesrnyőre... Szoval szerintetek van esélyrá h. cseréli vagy javítják...?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Steven
addikt
Somebody ,Anybody help me!!! Please
-
Steven
addikt
Gyári hűtő van rajta . Vagy egy óráig néztem és nem találtam semmi égést rajta . Ha valami elszált benne az a vga és Dvi kimenetnél mehetett tönkre. Csak azért parázok mert sajna én vagyok a hibás és nincs kedvem 50 gurit költeni megint kártyára. Ötletet nem tudsz h. hogyan magyarázahtnám be nekik jobban h. biztos nem én vagyok a hibás pl géppel együtt viszem be vagy valami hasonló...
-
Steven
addikt
Tényleg! Lenne még egy kérdésem, ha bevizsgálják, és azt mondják tényleg hibás, és nem én tehetek róla és nem javítható…. Akkor mi van: pl ha nincs ugyan olyan vga amit vissza vittem ? Ráfizetéssel vehetek egy másikat vagy levásárolhatom vagy mi a szösz .Azt nagyon nem szeretném ha egy szarabat rám akarnak sózni… Egyébként azért parázok annyira mert én is a mustárban vettem
-
Steven
addikt
Közröhej csávó megnézte és egyből azt mondta csere DE! mivel nem volt olyan vga mint az enyém azt mondták le kell vásárolnom az árát (bármikor) végül is igy csak 6 rugót buktam .Most gondolkozhatok h. milyen vgat vegyek a mistrálban viszont tök szar h. elég gyér a választék ugy 50e ft árkategóriájig
-
Steven
addikt
T-mobilba , ha telefon ua. azzal a hibával 2 szer volt szervizbe... 2.jára 17 nap után sem küldtek sms-t, hogy kész van vissza kérhetem a pénzt vagy le vásárolhatom az árát? jah és alapól nem adtak egy papírt ,hogy mikorra várható , hogy kész lesz csak egy jegyző könyvet...
jah de van leírás a hátulján , hogy 15 napon belül kel hogy javítsák...[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
t-mobile:
07.06 án aláírtam egy jegyzőkönyvet , mikor le adtam a készüléket aminek az van a hátára írva , hogy
15 napon belül meg kell javítani a készüléket , ha ennek nem tud eleget tenni a cég akkor 3 napon belül szólniuk kell (pl ha nem javítható vagy akármi)Az is le van írva , ha 15 napon belül nem történik meg a készülék javítása kérhetem a cserét vagy a levásárlást...
4 .szer voltam bent és egyszer sem tettek eleget eme követelésemnek... felajánlották hogy kártérítésül ,ha elkészült a készülék kifizetik egy havi szla mat (ezek szerint elismerték a hibájukat) én mondtam hogy ragaszkodnék a levásárláshoz... mind a 4 szer elzavartak...
Ma beírtam a vásárlok könyvébe és héten be megyek a fogyasztó védelemhez ezen kívül mit tudok tenni?
és ott mit kell tennem ha bemegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest