- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
- Tovább ég a bitcoin-láz
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ArchiCAD és Artlantis topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
Topikgazda
válasz Mikulásbá #822 üzenetére
Hát nemtom,szerintem ha megfelelő gépet vesz valaki akkor azzal ki lehet pár évet húzni.
2010 nyarán vettem az M17xR2-őt,5870M cfx-el,aztán 2012-ben kapott egy 7970M-et,tavaly meg egy 680M-et és az a gép még mindig hasít.Prociból csak az első gen. I7-et támogatta a lap,de abból meg az aktuális csúcs volt benne a 940XM,amit röhögve lehetett 3,6GHz-en járatni kitolt TDP-vel és a szandi középmezőnyt még most is elpicsázza simán.VGA-ból meg mehetne bele a 7970Mx2 és még most is nagyon-nagyon erős konfig lenne belőle ami még bőven 2 évig legalább mindent maxon vinne.És akkor érted a lényeget? 2010-től 2015-ig van egy fasza géped,amibe csak max.ventiket és apróbb dolgokat kell közben cserélni,nem az 1 éves gépedet fél áron árulgatni és venni horror áron egy újat mert az aktuális új játékokat már nem viszi rendesen az 1 éves hardvered.... Na ezeket a lehetőségeket nem látom én a többi gyártónál és ez ami bosszant,mert ez semmi más csak lehúzás. Most félre ne érts én nem AW f.szát akarom most ezzel fényezni...ha lenne más tipus pölö az Asus amit így lehetne építgetni,fejleszteni akkor azt vettem volna.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bundle topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Whisky topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Szuper áron új Huawei Matebook 14 /Ryzen5-5500U 16GB 512 SSD 2160x1440 IPS Garancia!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! MSI Summit E13 flip Evo! 2in1/Touch/i7/12.Gen/16GB Ram/1 TB SSD/FHD+/iPS/120Hz/
- MSI Katana GAMER Notebook! 15,6" / i7-13620H / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- MSI Katana 15 Gamer Laptop B13VFK 9S7-158571-072 ÚJ,Számlás,bontatlan!
- HP Spectre x360 14-ef2774ng - ÚJ - 13,5" felső kategóriás 2-IN-1 ultrabook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest