Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz khirill #1209 üzenetére
G55VW? Van most egy a nagykerben; 232.240,- Ft-ért. Refurbished (újracsomagolt), dobozos.
Specifikációi:
Asus 15,6" FHD LED G55VW-S1146D
Intel® Core™ i7-3610QM - 2,3GHz, 8GB/1600MHz, 500GB SATA, DVDSMDL, NVIDIA® GeForce® GTX660M / 2GB, WiFi, Webkamera, FreeDOSÉs lehet, hogy a Toshibádba még lelket tudok verni...
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz khirill #1284 üzenetére
Szia! Nekem volt a kezemben. Ez igazából nem játékos gép, hanem az N55-ös széria "gameresített" változata; kapott fekete burkolatot, piros Asus logóval és piros billentyűzet világítással; viszont ugyanolyan karcsú maradt mint a N55-ös. Továbbá nem értem mit keres benne a mondhatni elavult GTX760M, mikor az N55-ösben a GTX850M még DDR3-as memóriával is meg tudja szorongatni a 760-ast
szerk:
A DIgiPrime, meg a másik "gyenge láncszem" az egészben...[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
nagyúr
válasz khirill #1362 üzenetére
Azért bátorkodom felhívni a figyelmed a topic nevére. Ez olyan mintha mondjuk a sportkocsi topicba azon sopánkodnál, hogy mennyit fogyasztanak azok a verdák és milyen környezetszennyezőek, egy kerámia féktárcsa áráról már ne is beszéljünk...
Azt csak halkan jegyezném meg, 300k-nál kezdődik egy gamer noti. És van az "átlagnak" bőven pénzecskéje; vidéken élek kilóg a valaga mindenkinek a gatyájából, de a dekk mindig ott a kezükben és a szájuk sarkában, a kocsmában sem hűl ki a székük. De a valaga is minden második emberkének fel van fényesedve, mert a munka is büdös bír lenni eléggé; ha járdát betonozok egyszerűen hirtelen mindenkinek dolga akad a ház körül, pedig bővíben megfizetném... Amikor meg megyek házhoz dolgozni lehet, hogy "csak annyit tudnak, hogy pénégyes a gépük", de a pingpong asztal méretű lapostévé már a falu legutolsó vályogházában is befigyelt! Cetelem, pronyódent rulez! Igazi hungarikum ami itt van...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Ursache
senior tag
válasz khirill #1368 üzenetére
A magyar nep pesszimista es mindenert rinyal... de soundra meg peachesbe meg ejszakankent 10kt elbaszni tud mindenki. 700 ftos cigi 2 naponta 1 doboz, vagy tobb is... es akkor a vodkan sporolnak. Konyorgom! Szetnezek 4-6oson: iphone 4 4s 5, galaxy s3 s4, note 2 3. Divatbuzik: gatyat bershkaban 30k-ert vettem etc... sorolhatna barki ezeket...
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
nagyúr
válasz khirill #1368 üzenetére
A mentalitást igyekeztem kiemelni, ami nagyjából jellemzi az embereket. Sajnálom én is, hogy így van, de ezt látom. Azt, hogy félmillás notikat vásárolnak nem írtam, mert arra nem pénz nincsen, hanem igény; ellenben a nagy TV-vel és a puccos verdákkal. Csupán arra a disszonanciára igyekeztem felhívni a figyelmet, ami jellemez sok embert. Ilyen a pesti viszonylatban a panel lakótelep parkolójában az X6-os bimmer az A8-as Audi mellett... (oké, nem ez a tipikus)
-
garage112
aktív tag
válasz khirill #22393 üzenetére
Szia! Rengetegen ajánlják itt a csoportban ezt a Dellt. Ahogy olvasgattam, a kijelzőse nem a legszebb és a billentyűzete is kicsit fura, viszont a hűtése minőségi. 1060-al nem tudom milyen lehet, hogy ezzel mennyire hajtja meg, 1050Ti vel néztem tesztet, ott jó hőfokok mutatkoztak.
Elvileg az anyag-összetétele, se gagyi, de ezt inkább az mondja meg aki tapogatta vagy használja is napi szinten. A játékok elméletben még el kell fussanak egy darabig, de azt nem nagyon tudjuk megmondani, hogy a jövő évben érkező játékok már, hogy fognak rajta menniIphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest