- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
Elnézést kérek előre is, mert sejtem nem leszek népszerű ezentúl ebben a topicban, de nem állom meg szó nélkül...
Ez egy szakmai topic, itt semmi helye nincs se politikának, se forradalomnak, se COVID szakértésnek. Pláne utóbbinak. Orvos végzettséggel talán, de még akkor se itt kéne szakérteni. Még OFF-ban se.
RM007, kértél és kaptál engedélyt arra, hogy bárkinek az egészségi állapotáról nyilvánosan megossz információkat? Ha igen nem akkor nem szóltam bocsánat a kérdésért, ha nem akkor viszont nem tetted helyesen, hogy megosztottál egy "privát" információt. Én is írtam a mesternek és azóta több üzenetet is váltottunk, de legutóbb csak annyit kértem tőle köszönjön be ide is, mert sokan hiányoljuk, meghagyván neki a jogát, hogy ha akarja akkor részletezi, ha nem akkor pedig nem, az éppen aktuális helyzetet. Tényleg ne vedd támadásnak, pláne ha Ő kért meg rá, hogy írj a nevében pár sort...
[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Eladó Dell Precision 5540, i7-9750H, 32GB RAM, QUADRO T1000, 1TB NVMe SSD. 15 4K Touch.
- 7 gen i5 ös HP Laptop
- Macbook Air 2020 Intel i5 512Gb SSD
- Eladó Dell Lattitude 5310, i5-10310U, 32GB RAM, 512GB NVMe SSD. FHD touch.
- Lenovo Thinkpad T570 laptop eladó, I5 processzor, 8 gb ram, 256 gb ssd, nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest