Új hozzászólás Aktív témák
-
gabriel26
tag
Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek mai "elmenyemet" laptop vasarlassal kapcsolodoan, mert azert elgondolkodtato..... Ma vasaroltam egy ROG gx531-et i7 9750, 24GB ram es RTX 2070 MaxQ es az arcedula alulrol nyaldosta a 700k-t. Amikor kineztem Budapest egyik legnagyobb laptopokkal foglalkzo uzleteben azert elegge nagy tereles folyik a weboldalukon....
Az alltalam vasarolt gep 1000GB SSD es 1000GB HDD-vel volt feltuntetve ami eleve lehetetlen mert csak egy m.2 hely van a gepben. A VGA csak siman RTX 2070-nek volt irva es nem MaxQ-nak amit szinten tudtam, hogy nem korrekt.
A vicces az, hogy a boltban vettem at ahol rakerdeztem ezekre a dolgokra. Meghajto ketto van benne? Valasz: jah biztos.... A VGA Sima RTX vagy MaxQ? Valasz: Majd nyisd ki otthon es kiderul......
En tudtam, hogy mit veszek ennyiert, de amikor Jozsika becammog a szulokkel es azt varja ami a weboldalra van irva mert nem ert hozza csak valaki okos mondta neki, ez szerintem netto atbaszas, vagy megtevesztes, mert 2TB nem helyett kap 1TB-ot es egy maxQ 2070 koszono viszonyban sincs egy normal kartya teljesitmenyevel...
Lehet csak engem gondolkodtatott el a dolog de kivancsi voltam a velemenyetekre
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest