Új hozzászólás Aktív témák

  • syIex

    veterán

    Sziasztok!
    "Sima" notebook topicből jövök hozzátok egy eléggé összetett és mégis egyszerű kérdéssel. Laptopok között kellene választanom és nem tudom melyik lenne a legjobb.
    Történetem röviden:
    Pénteken sikerült megvenni az egyik kiszemelt laptopot. [Róla] lenne szó. Szóval az SSD gyors nagyon és a kép is szépen hozza amit vártam tőle. Viszont valami olyan, mintha nem stimmelne a teljesítménnyel. Ugye 1660 Ti van benne és ez a kártya notebook esetén PUBG-ben is tudta hozni átlagban a 100+ FPS-t. Na nálam ez nem igazán van meg. :( Direkt emiatt vettem ezt, de csak 70 körül van úgy, hogy minden Very Low-ra van téve az AA kivételvel. Fogalmam sem volt mi lehet a probléma vele, hiszen mind a Windows le volt frissítve és az nVidia driver is..
    Kiderült, hogy eléggé "gáz" ez a széria és túlmelegszik emiatt nem engedi dolgozni a gépben lévő dologat 100%-on így nem hozhatta azt a teljesítményt ami rá volt írva.
    Vissza vittem és jelenleg itt járok:
    Úgy néz ki, hogy mivel még benne van a 3 napban így személyesen is el lehet állni a terméktől. Viszont, mivel 0% THM-re hoztam ki ez kicsit bonyolította a helyzetet. Le lehetne vásárolni az árát más termékre vagy laptopra, de a készleten nincsen sajnos olyan, amely megfelelne nekem csak Online. Kinéztem két lapost is az egyik egy [Lenovo] a másik pedig egy [Asus] lenne. Viszont el is lehet állni a hiteltől és most nézelődtem a neten 0% akciók között és találtam egy [MSI] gépet ami minden téren jobb ugye a másik kettőtől és most "akciós" is ami azért árukereső után nem valami nagy szám... :DDD
    Viszont a teszteket olvasva [link] az előnye 100k-ért 33% lenne a Zephyrus modellel szemben ami pedig hiába ugyan azokkal a specifikációkkal rendelkezik, mint a TUF amit vissza vittem kb 20%-al erősebb így kijön kb 50% előny ami lehetséges megéri azt a 100K-t.
    Hosszú távra (2-3 év legalább) lenne a gép szóval szerintetek melyik lenne a legjobb választás? :DD

    The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

Új hozzászólás Aktív témák