- SkyShowtime
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hálózati / IP kamera
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok!
"Sima" notebook topicből jövök hozzátok egy eléggé összetett és mégis egyszerű kérdéssel. Laptopok között kellene választanom és nem tudom melyik lenne a legjobb.
Történetem röviden:
Pénteken sikerült megvenni az egyik kiszemelt laptopot. [Róla] lenne szó. Szóval az SSD gyors nagyon és a kép is szépen hozza amit vártam tőle. Viszont valami olyan, mintha nem stimmelne a teljesítménnyel. Ugye 1660 Ti van benne és ez a kártya notebook esetén PUBG-ben is tudta hozni átlagban a 100+ FPS-t. Na nálam ez nem igazán van meg. Direkt emiatt vettem ezt, de csak 70 körül van úgy, hogy minden Very Low-ra van téve az AA kivételvel. Fogalmam sem volt mi lehet a probléma vele, hiszen mind a Windows le volt frissítve és az nVidia driver is..
Kiderült, hogy eléggé "gáz" ez a széria és túlmelegszik emiatt nem engedi dolgozni a gépben lévő dologat 100%-on így nem hozhatta azt a teljesítményt ami rá volt írva.
Vissza vittem és jelenleg itt járok:
Úgy néz ki, hogy mivel még benne van a 3 napban így személyesen is el lehet állni a terméktől. Viszont, mivel 0% THM-re hoztam ki ez kicsit bonyolította a helyzetet. Le lehetne vásárolni az árát más termékre vagy laptopra, de a készleten nincsen sajnos olyan, amely megfelelne nekem csak Online. Kinéztem két lapost is az egyik egy [Lenovo] a másik pedig egy [Asus] lenne. Viszont el is lehet állni a hiteltől és most nézelődtem a neten 0% akciók között és találtam egy [MSI] gépet ami minden téren jobb ugye a másik kettőtől és most "akciós" is ami azért árukereső után nem valami nagy szám...
Viszont a teszteket olvasva [link] az előnye 100k-ért 33% lenne a Zephyrus modellel szemben ami pedig hiába ugyan azokkal a specifikációkkal rendelkezik, mint a TUF amit vissza vittem kb 20%-al erősebb így kijön kb 50% előny ami lehetséges megéri azt a 100K-t.
Hosszú távra (2-3 év legalább) lenne a gép szóval szerintetek melyik lenne a legjobb választás?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest