- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
válasz KillHates #33336 üzenetére
Igen, a ThinkPad szériát én is sajnálom...
Gyak. a W500 / T500 volt az utolsó olyan TP amit az IBM tervezett de a Lenovo gyártott le.Onnan meg minden új verzióban kivesznek valami fícsőrt mostanra meg már teljesen ki van csontozva... : /
A konzumer széria gyenge anyaghasználata meg úgy általában egy "alap dolog".
Tudod, kapitalizmus, tekerd a mókuskereket, vegyél vásárolj... aztán újra, meg újra és újra...Majd egyszer talán eljutunk oda, hogy ezt is kinövi a piac, mert már meglátják a vásárlók megrendülését és/vagy egy esetleg több gyártó megmozdulását és jön a business classt hesszelő konzumer gépek ideje... de akkor meg az lesz a baj, vita tárgya, hogy minek vegyél Üzletit mikor a Lenovo Ideapad 31514651 rendelkezik magnézium vázzal, meg fém burkolattal, acél zsanérokkal, szerviz ablakokkal, nem TN kijelzővel, ésatöbbi...
Távoli jövő... :")
Amm jól látom, hogy igazából minden Gamer lapos szar (valamiért) ? :"D
Mert folyamat senki sem elégedett azzal ami van, amije van... egyedül talán én nyúltam bele a tutiba mert ilyen szpesölsznóflék, különleges és szerencsés meg OP meg gyártók és forgalmazók által kivételezett ember vagyok...[ Szerkesztve ]
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Eladó Dell Precision 5540, i7-9750H, 32GB RAM, QUADRO T1000, 1TB NVMe SSD. 15 4K Touch.
- 7 gen i5 ös HP Laptop
- Macbook Air 2020 Intel i5 512Gb SSD
- Eladó Dell Lattitude 5310, i5-10310U, 32GB RAM, 512GB NVMe SSD. FHD touch.
- Lenovo Thinkpad T570 laptop eladó, I5 processzor, 8 gb ram, 256 gb ssd, nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest