Új hozzászólás Aktív témák

  • fuze

    őstag

    Sziasztok!

    Egy év vacilálás után úgy döntöttem, hogy Xiaomi gamepadom lesz. Mindenképpen bluetooth kapcsolatot szerettem volna, illetve az ár-érték arány is bőven szem előtt volt. Sok pénzt nem akartam ilyesmire költeni :)

    A rendeléstől számítva két hét alatt megérkezett kínából (Gearbest). Igényesen becsomagolva jött, az összeszerelésre egyáltalán nem lehet panasz. Igazán prémium érzetű műanyagból van, és az illesztések is teljesen jók! Az analog is kényelmes, bár elsőre kicsinek tűnt. Szerintem akkora mint a PS4 kontrolleren, viszont az ergonómia és a gombkiosztás szinte teljesen megegyezik az Xbox játékvezérlővel.

    A kapcsolat stabil, nem is késik. A gombok mind jól működnek és a ravasz sem nyikorog, nagyon finoman lehet behúzni. Maga a kontroller nem Xinputos, így PC-vel nem megy a rezgőmotor, illetve X360CE kell hozzá. Mivel ezt 5 perc alatt mindenféle babrálás nélkül be lehetett állítani, így nem igazán éreztem nagy hátránynak.

    Egyelőre keveset használtam, ráadásul valami autós játékkal is ki kéne próbálni. Később még írok róla esetleg, hogy mik a tapasztalatok hosszútávon.

    Bár csak két napja van meg, én baromi elégedett vagyok. Akit nem zavar, hogy PC-n nem megy a rezgés, illetve kibírja azt, hogy rászánja azt az 1 percet az X360CE-re, annak ez kifejezetten ajánlott. Főleg ha vezeték nélkülit szeretnél, hiszen egy Xbox kontroller 10 000 Felett van és az még csak a vezetékes. A Xiaomi pedig 7000 Ft-nak megfelelő dollárért kapható különféle kínai webshopokban. :)

    Előnyök:
    - jó ár- érték arány
    - kényelmes, minőségi darab
    - vezeték nélküli (bluetooth)
    - sok eszközzel kompatibilis (PC, OSX, Android, a többit nem tudom...)

    Hátrányok:
    - Garancia érvényesítése bonyolult, de nem lehetetlen
    - Vezetékesen nem használható, mert nincs neki
    - Azért nincs, mert elemes (Bár nálam ez inkább előny, mert így nincs nehezen pótolható akkumulátor)
    - PC-n X360CE szükséges és ilyenkor nem megy a rezgőmotor sem.

    [ Szerkesztve ]

    adms.hu | UI Designer

Új hozzászólás Aktív témák