Új hozzászólás Aktív témák

• k-adi

nagyúr

Persze nem hagyott nyugodni, úgyhogy még visszamentem alfázni annak ellenére, hogy pénteken este eléggé felbosszantott :D
    Rájöttem én voltam a noob, jobban ráfeküdtem a védekezés kitanulására és a kombókat is bemagoltam és így szinte mindig nyertem 1v1-ben, még skilles játékos ellen is! :)

Sikerült felvinnem lvl 23-ra azaz REP 1, lvl 3-ra a karakterem (lvl20 után újrakezdődik a szintezés, amolyan "prestige"elés van itt is mint CODban, csak itt "reputáció" a neve) szóval aki alfázott az tudja, hogy ehhez azért elég sok meccset le kellett nyomnom. :DDD

Szóval a véleményem nem 2 meccs lejátszása után írom, de még mindig tartom a véleményem nagy részét, amit korábban fogalmaztam meg.

For Honor Probléma 1:
    A ninja samurai karakter nagyon OP. (orchi assassin) ---- Talán ezen segít majd egy balance patch... vagy a többi karakter akiket eddig még nem ismerünk

For Honor Probléma 2:
    Sokszor van 1v2, 1v3 harc, azaz a "gang up" effektus. Hiába van "revenge mod" az egyedül harcolónak, sokszor az sem segít. :( Persze ez tök jó amikor a te csapatod mozog együtt, de sokszor nincs így és amikor téged vadásznak le ketten-hárman akkor esélyed sincs. Belefutottam egy olyan lobbyba is amikor 4 ninja samurai (orchi assassin) ellen kellett játszani és kínszenvedés volt. Együtt mozogtak és szépen lekaszaboltak minket, mert mi persze nem gyűltünk össze (én hiába verődtem valakihez, 2v4-ben sincs sok esély 4 assassin ellen) ---- de hogy ez ellen mit fognak tenni a fejlesztők??? hááát kíváncsi leszek.

Ezzel a képpel búcsúzom:
    (aki erre izgul, tessék ez egy kimaxolt graf. kép... ugyan ALFA ez még, de látható a tűz effekt, egyedi páncél minta, a hud, stb)

Ja igen, a végére eléggé megtetszett a játék, most ott tartok, hogy elgondolkoztam a megvételén :D remélem bekerülök a bétába is (ha lesz de gondolom lesz) és akkor az majd segít jobban eldönteni (bízom benne hogy ott már több karakter is lesz!)

Új hozzászólás Aktív témák