Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    In the Loop
    6/10
    Masszív egy anyag lett.

    Kár, hogy így rögtön a lentebb említett Operation: Endgame művészien komponált káromkodásai után már nem tudtak lenyűgözi a dumáikkal. Itt is volt pár cudar szöveg (amit próbáltam is megjegyezni magamnak :DDD), de az Endgame-ben jobbak is voltak, itt inkább csak mérce nélkül locsolták mindenfelé a badarságokat.

    A főszereplők karakterei is furcsák voltak. Viccesnek elmondhatóak, és az abszurd képet is jól festették, csak épp teljesen hihetetlenek voltak, mintha katalógusból válogattak volna össze sablonkaraktereket, és meg sem próbálták volna összefésülni őket egy kis habarccsal, hogy megálljanak. Nem igazán lehetett látni a motivációkat a cselekedeteik mögött (kivéve a mellékszereplő "nagykukátyak" az alaptörténet körül), mint ha csak beküldték volna őket a képbe, és nem is improvizáltak, hanem mint mikor egy turista felüti a kalauzt, és veszedelmes akcentussal felolvas egy kiválasztott szöveget a példák közül, aztán epc-pec-kidőlhecc-cel kisakozza, hogy mi legyen a következő lépése a javaslatok közül.

    Ez azon ritka filmek közé tartozik, amit többet ért volna szinkronizálva nézni, mert olyan gyorsan, és cifrán beszélnek benne (vagy egyszerűen sokat egyszerre), hogy közepes angoltudással esélytelen, de még a magyar feliratot is nehéz követni.

    De ezt a "mögöttünk a szarvihar és ássuk a saját sírunk a pöcegödör mellett míg szétrobban a fejünk, mert mi nagy ászok vagyunk" hangulatot jól áthozta.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák