Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    Doomsday- Végítélet: na ezt megsasoltam, mert jóféle rendezője volt, jóféle háttérrel... de a jóféléhez kb ennyi köze is maradt..
    oltári gyenge eresztés, nemsok logikával fűszerezve.
    spojler:
    kezdeném az elején:
    kitör egy járvány skóciában erre karanténzónát csinálnak(hirtelen körbeveszi skóciát egy kínai nagy fal, amit védenek és leheggesztenek), eltelik harmincakárhány év, londonban is elkezd tombolni a geth....
    érdekes, mivel terjed a járvány, mert ha a fal vissza tudja tartani, akkor nem éppen cseppfertőzés....
    namind1, ez még a kisebbik gond, műholdképekről látják, hogy van túlélő, erre bemennek gyógyszerért....megtalálják a nem is kevés túlélőt, akik persze emberi húst esznek(úton odafelé egy 30 fős tehéncsordába botlottak hőseink....gondolom finomabb az ember), meghát hamár túlélték, skócia elég nagy, miért nem csináltak maguknak kaját az emberhús helyett....(tehát a kanibalizmus egy buziság a filmben)
    számos hibák között van az, hogy 2035öt írnak a filmben, de mindenfele ahol londonban is járnak, eléggé "retrós" 2007-es modellek cirkálnak, még futuriztika sincs rajta, meg a karanténzónába bemennek atomtámadás ellen is védő tankkal, errefel benyilazzák az üvegét....

    1szó mint 100 a film egy nagy b*ziság, iszonytató sz@rságokkal, nem csoda, hogy a kritikusoknak nem mutatták be, mert mindegyik kritikus könyvet írt volna a film kritikájábol!

    kb így kell egy valamire használható ötletet elb@rmolni: 1*/10(azaz csillagosegy)

Aktív témák