Új hozzászólás Aktív témák

  • Kristof_94

    nagyúr

    Na megnéztem én is ezt az új swap csapatot. Először is szerintem hülyeség, hogy csak 24 zsetont kapunk, a korábban említett 30 jó lett volna, de mindegy. A másik ami bosszantóbb az, hogy ha valaki a legjobb három lapra hajt, akkor várhat egészen márciusig, ami kicsit röhejes...

    A vélemény nyilván egyéni, én egyelőre így látom!

    Aki tuti nem kell: Rijkaard, Nakata, Pires (nem érik meg). Moore, Hierro és Koeman egész jó áron beszerezhetőek, bár előbbi kettő 5-6 zsetonért második ikonként jó lehet. Seedorf enniyért nem éri meg, Socrates szintén. VDS állítólag már nem olyan OP, mint tavaly, szerintem Ter Stegennél nincs jobb, Raulból meg csak a prime éri meg. Barnes jónak tűnik, de 19-t nem ér, Lineker szintén nem ér 14-t. Campbell bitang , de idén nem tudom mennyire működne. És a végére 2 meglepő: Ronaldinho és Vieira. A brazil egy legenda, aki rajongója annak megérheti, de amúgy már most ott tartunk, hogy jó pár olcsóbb alternatíva van a helyére, főleg a stamina a gond. A franciánál szintén az van, mint Dinho esetében és akkor már inkább Essien!

    Aki szóba jöhet:

    - Essien: Nagyon jó lap, de rengeteget kellene érte gürcölni.
    - Del Piero: OP, de nem tudom szélső CAM-ként mennyire lenne jó, mivel Neymar középen fix. Szintén "drága".
    - Hernandez: A mostani FIFA-ba jól beleillik, de kicsit drága...
    - Blanc: Tudjuk mennyire jó és 14 zseton jó ár érte.
    - Figo: Kicsit sajnálom, hogy nem a prime jött, de ő lehet az egyik fő jelölt. Jobb, mint Politano és remek jobb CAM lenne. Mellé Zambrottát venném ki, ha meg lenne mind a 24 zseton.
    - Zambrotta: Ha addig nem jön egy jobb RB, akkor nekem ő lesz az első ikon ebbő a csapatból. Nagyon jó lap és ilyen "olcsón" nincs másik RB. A mostani swapból a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák