Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Szigma70 #5027 üzenetére

    Már miért lenne gyors az ütem? Szerintem pont ez a normális, nem az, hogy egy Lallanát nem tudok megvenni 1 hónap után sem mert senkire nincs pénzem. Aki meg később kezdi az ugyan ilyen gyorsan fel tud zárkózni. Miért jobb úgy felzárkózni ha minden baromi drága, nem könnyebb úgy ha minden olcsó?

    Egyébként meg ár/érték arányban nagyon erős játékosokat lehet potom pénzekért, ilyen 1K környékén venni, amiknél alig jobbak sokszor a 20K-s játékosok is. Nálam Schneiderlin akit valami 2K-ért vettem máig kezdő játékos, egyszerűen nem találtam jobbat, pedig van most 200K-m a bankban. :) De ez minden posztra igaz, minden űber drága játékosnak megvan az olcsósított megfelelője, ami alig rosszabba annál, lényegében hibahatáron belül van, ami azt jelenti, hogy a tudás számít és nem a csapat.

    A csapat olyan szinten számít, hogy nyilván ne bronz meg silver playerekkel rohangáljon az ember, de ha valakinek már van egy 50K értékben egy jól összerakott 80 ratingos csapata, azzal bárkivel felveheti a versenyt, ott már a skill számít.

Új hozzászólás Aktív témák