- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
-
szasza_xp
senior tag
Mondjuk őszintén szólva, nem volt nagy dobás, a fibertől, az emelés, kicsit többet ad, mint az adsl, de ahogy már mások is elmondták, nem használja ki a kábeles net előnyeit, upc-nál 20 Mbit a plafon, ha jól emlékszem, a fiber meg jön a 10 Mbit-el amihez ad 512up-ot, régi áron, hát lol. S ha még azt is belekalkuláljuk, hogy a régi csomagoka 2/3 és 3/4 Mbit sebeségét sem nagyon tudta tartani, akkor kissé bizalmatlan vagyok ezzel az egésszel, szóval szerintem ez egy kis marketing trük, mert úgy hírdetik, hogy az elérhető maximális sebesség, ennyi erővel a marketingesek megkérdezhették volna a műszakiakat, hogy mennyi az elméleti határa, kábeles netnek és azt írják ki a weblapra...
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
Bukta..
csendes tag
Itt sem jön be semmilyen külföldi oldal. MSN sem megy. Siklóson lakom.
Egyébként felesleges oltanunk egymást, mindenhol ócska a fibernetnek csúfolt net. Lassan 4 éve vagyok előfizető, állandóan csak a probléma van vele. Olvassatok vissza ebben a fórumban, anyázás megy évek óta. Nem csak ma, nem csak idén. EGYFOLYTÁBAN.
Aki most akar hosszabítani az szellemi fogyatékos debil. Innen menekülni kell. Nem csak játszani nem lehet már, böngészni sem.
Durva volt a vasránapi cirkuszuk Siklóson, hogy délután 3kor elvágták a netet és ma reggel 9kor jött vissza. ADSLnél hol van ilyen?
Szeretném kiváltani a rabláncomat, ha valakinek van tapasztalata róla, hogy mi alapján számolják és mennyit az légyszí írja le. 2 évet írtam alá fél éve.
ADSL -t kívánok nektek -
Scholes9
nagyúr
Hát hallod még örülhetsz h az 1 megás neted ilyen. A vicc az, h nekem a 4mbites netem ilyen, de másnak a 8-10mbites! is ilyen. Nemtom meddig marad ez így de már kiabszottul unom ezt a fost lassan 1,5 hónapja ilyen ratyi a net. Azelőtt mindig qrva jó volt de 1,5 hónapja nagy kaki az egész. Kihívok egy szerelőt meglátjuk mit csinál vele, de gyanítom nem nálam van a hiba, mert pl itt nálunk az faluban mindenkinél ilyen a net
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
WR
csendes tag
Nem gondolkozott valaki azon, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál felnyomja a Fibernet-et!
Engem, ha igazságtalanság ér! Nagyon morcos tudok lenni!
Holnap kicsit rámászoka témára és megnézzük, mit lép a FiberNet a levelemre - amit az NHH-nak küldök!
[ Szerkesztve ]
Follow The White Rabbit
-
szelidorzo
aktív tag
Határozattan küldd el a hibabejelentőn aki felveszi a 3,14csába. Megfenyegettem őket feljelentéssel, követeltem vezető elérhetőségét, hogy tudjak beszélni vele (egy hét alatt nem állították át nekem sem). A telefon hatására fél óra múlva hívta (visszahívtak!!!!!!!!!!!csoda!!!), hogy elnézést, átállítottak az új megrendelt csomagra.
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest