- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen routert?
- Hálózati / IP kamera
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Synology NAS
- Facebook és Messenger
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Vírusirtó topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz darko75 #13686 üzenetére
nekem ugyan van netem,de egyáltalán nem vagyok elégedett a váltás óta...ez a legjobbak közüli eredmény:
Lehet mondani,hogy kapjam be,de nem a down miatt fizetem a legnagyobb csomagot,és ígyis épp elég pénz,Porsche-t se azért vesznek,hogy úgy gyorsuljon,mint egy Opel Astra...Sajna a mai napig is itt tartunk,hogy ennyi up az abszolúte max,erre kéne gyúrni,már rég elmúlt a torrent hőskora is,de az is vicc,hogy máshol mit dobálnak a 10/2 net áráért....
ráadásul ingadozik is szépen,a letöltés is lemegy 1 megabitekre,a feltöltés meg a teszt végére kúszik fel ennyire,de ugye átlagol,rövid időkre be-beugrik a másfél mega,és a 10k is,valószínűleg a letöltés is ezért ingadozik,mert a 10megához alaphangon kell a kontroll csomagokhoz a 0.3megabit,mert egyszerűen "ilyen" a technológia.DE persze ez az embernek lejön az upjából "free"...Namármost jó poén a 0.5megabites átlag pont emiatt,mert upra nem is marad semmi fél megabitből se,de legalább az lenne stabil.
Csak modemmel se jobb a dolog,routert is most vettem TP-Link 1043ND-t,még mondhatni azzal jobb,mint nélküle,cfosspeed is simít rajta sokat.
Nomeg másik jelenség:a net több kapcsolat esetén "befagy",vagyis nem a ping lesz magas,hanem a hálózat válasza,60-70 szálnál hiába nem használom ki a sávszélt,a böngészőben 2-3mp,mire reagál linkre kattintva,annó 1-2 hónapja még 250 kapcsolatot is simán bírt,hamarabb tudtam a routerem megfektetni,mint a netet.
A másik gond a külföld,főleg este,most még egész jó is...egyszerűen a határt átlépve teljesen vacak lesz minden,és nem is feltétlen a ping,hanem a letöltés és a válaszidő,nehézkesen jönnek be a külföldi oldalak,stb.
Bár nincs is min csodálkozni,1éve még 7ms volt az itthoni ping is,most már a 28-30 amiről indul az ember.És 1 éve még állt,mint a cövek a sebességmérő,nem lassan kúszott fel az up sem,hanem felugrott a névlegesig(sőt,fölé,2 megabit helyett ment a 2.5 is..),és semmi hullámzás.
Visszasírom a fél évvel ezelőtti Fibert,a net és a tv miatt is,Köszönjük Invitel,remek,megvannak az Új Élmények..."ide írnék olyat,amiért kirúgnának..."[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest