Hirdetés

Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz darko75 #13686 üzenetére

nekem ugyan van netem,de egyáltalán nem vagyok elégedett a váltás óta...ez a legjobbak közüli eredmény:

Lehet mondani,hogy kapjam be,de nem a down miatt fizetem a legnagyobb csomagot,és ígyis épp elég pénz,Porsche-t se azért vesznek,hogy úgy gyorsuljon,mint egy Opel Astra...Sajna a mai napig is itt tartunk,hogy ennyi up az abszolúte max,erre kéne gyúrni,már rég elmúlt a torrent hőskora is,de az is vicc,hogy máshol mit dobálnak a 10/2 net áráért....
    ráadásul ingadozik is szépen,a letöltés is lemegy 1 megabitekre,a feltöltés meg a teszt végére kúszik fel ennyire,de ugye átlagol,rövid időkre be-beugrik a másfél mega,és a 10k is,valószínűleg a letöltés is ezért ingadozik,mert a 10megához alaphangon kell a kontroll csomagokhoz a 0.3megabit,mert egyszerűen "ilyen" a technológia.DE persze ez az embernek lejön az upjából "free"...Namármost jó poén a 0.5megabites átlag pont emiatt,mert upra nem is marad semmi fél megabitből se,de legalább az lenne stabil.
    Csak modemmel se jobb a dolog,routert is most vettem TP-Link 1043ND-t,még mondhatni azzal jobb,mint nélküle,cfosspeed is simít rajta sokat.
    Nomeg másik jelenség:a net több kapcsolat esetén "befagy",vagyis nem a ping lesz magas,hanem a hálózat válasza,60-70 szálnál hiába nem használom ki a sávszélt,a böngészőben 2-3mp,mire reagál linkre kattintva,annó 1-2 hónapja még 250 kapcsolatot is simán bírt,hamarabb tudtam a routerem megfektetni,mint a netet.
    A másik gond a külföld,főleg este,most még egész jó is...egyszerűen a határt átlépve teljesen vacak lesz minden,és nem is feltétlen a ping,hanem a letöltés és a válaszidő,nehézkesen jönnek be a külföldi oldalak,stb.
    Bár nincs is min csodálkozni,1éve még 7ms volt az itthoni ping is,most már a 28-30 amiről indul az ember.És 1 éve még állt,mint a cövek a sebességmérő,nem lassan kúszott fel az up sem,hanem felugrott a névlegesig(sőt,fölé,2 megabit helyett ment a 2.5 is..),és semmi hullámzás.
    Visszasírom a fél évvel ezelőtti Fibert,a net és a tv miatt is,Köszönjük Invitel,remek,megvannak az Új Élmények..."ide írnék olyat,amiért kirúgnának..."

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák