- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kriptovaluták és az adózás
- Hálózati / IP kamera
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Indul az Amazon Temu-riválisa
Aktív témák
-
reziscc
csendes tag
Sziasztok. Szerintem még jó pár évet várhattok, hogy SPEED szupergyors internet csomagotok lehessen, mert szolgáltatás Cegléd és Kecskemét meghatározott szolgáltatási területein, illetve Tiszaújvárosban érhetőek el, na most én ceglédi vagyok itt van az utcában az Fibernet-Invitel ügyfélszolgálati iroda és még itt sem lehet. Pedig városközpontban lakom... Sajnos nincs nagy választék, az utcánkban nincs Rubicom sem, így marad a T-home. Meg is kötöttem a TV és internet előfizetést, de majd csak a hűségidő lejárta után fog élni a szolgáltatás.Szerintem az Invitel úgy szar ahogy van.. Kivették a kedvenc csatornámat a DoQ-t és engem nem érdekel, hogy van Disney Channel meg Discovery meg Digi Sport.. Mindenki el van szállva a Digi Sporttól én viszont utálom a sportcsatornákat. Disney Channel-t a Fibernet kivette arra hivatkozva, hogy nem nézik és Nickelodeont tettek a helyére. Most minden vackot belepakoltak. Ezzel nem hogy javították volna a szolgáltatás minőségét hanem rontottak rajta!
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- Foxpost
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs