- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz Kareszovics #3547 üzenetére
Én már belebotlottam pár küldetésbe a bóklászások során, például találtam egy gyereket egy
, vagy egyszer csak kiemelkedett egyhűtőszekrényben a vízből, az is érdekes volt.periszkóp
Bár nem tudom milyen "normális" side questekre gondolsz, nekem megfelelnek igazából.9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Ptech
addikt
Tudtok még valahol itthon kapható Fallout Anthology-t?
576-nál már tuti nincs sehol. -
brumi1024
veterán
válasz Kareszovics #3553 üzenetére
Érdemes mellékküldiket összeszedni városokban és azok elvégzése is triggerelhet különböző eseményeket később barangolás közben.
-
Csapoati
nagyúr
Problem?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
félisten
Adhesive vackot honnan szereztek? Craftoltok?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
micafighter
nagyúr
-
james001
veterán
Elvileg itt még van De hívd fel őket majd szerintem a biztonság kedvéért.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Fitzgerald
veterán
válasz Plazmacucci #3556 üzenetére
Keresel pl. duct tape-et, vagy Diamond Cityben veszel adhesive pakkot a fő téren az egyik árustól.
-
sheep
addikt
vagy asszem az economic wonderglue is ad 5 egységet. A játék elején én is szűkében voltam, de most már van vagy 100 egység nálam.
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
micafighter
nagyúr
válasz Fitzgerald #3559 üzenetére
Junk-al kereskedőktöl is lehet venni, de szerintem a legegyszerübb beszerzése az adhesive-nek továbbra is ha lekraftolod magadnak, 1-2 településed lesz mindenképpen mert Sanctuary az kötelező pl, ott a pár embernek enni meg inni kell, 2 percbe telik nekik lerakni a kaját meg a vizet, ha mutfruitot, tatot meg gourdot teszel nekik akkor meg is van oldva az adhesive utánpótlás
Nekem mondjuk egy tucat településem van és mindegyiken nagy üzemben megy a termelés, ugy nyilván mégegyszerübb
-
SAMG3
tag
Az miért van h az investigate the satellite array küldit nem tudom lezárni? Felvettem minden szart a mókustól aki ott volt és mentem a densehez v ki a fenéhez de nem zárja le... :/ Mi a fenét csinljak? Azt a kazi szerűséget is lejátszottam. Tisztának is írja a terepet a térkép. Nem tom mi a kínja.
-
SAMG3
tag
válasz micafighter #3563 üzenetére
Gondolom nem lehet ujra kezdeni csak azt a reszt?
-
-
micafighter
nagyúr
válasz vvega30 #3564 üzenetére
A /dance egy másik játék A LoL parancsok itt nem müködnek
(#3565) SAMG3
keress egy olyan mentést ahol még nem lootoltad ki a hapsi hulláját, és csináld végig a szerint ahogy irtam.
(#3566) Rossi
Resolved Issues with AMD Radeon Software Crimson Edition 15.11.1 Update
[82645] Fallout 4 - The compass may flicker during gameplay on AMD Radeon R9 390 series products. We continue to investigate the issue with AMD Radeon R9 290 and AMD Radeon R9 295X2 series productsSzóval 390 kártyákon megoldották, 290-en még nem. Nekem amúgy R9 280-as kártyám van és feltettem a linkelt Crimson Edition 15.11.1 bétát, eddig nem tapasztaltam compass flickeringet de ezzel a driverrel előjött nekem is. Próbáltam előtte a stabil verziót a Crimson Editionből de ott meg nekem 10-15öt esett az FPS a CCC 15.7.1-hez képest és mikrolaggok voltak. Közben rájöttem hogy azért esett az FPS-em valoszinüleg mert a stabil és a béta Crimson Editionben is első dolgom volt bekapcsolni a VSync-et. A bétával próbáltam most, ahogy kikapcsoltam a VSync-et egyből elmultak a mikrolaggok és javult kicsit az FPS, de pici mikro akadások még voltak. A flickeringet megoldottam: [link], letöltöd, és a 4 fájlból kettőt bemásolsz a Fallout 4 telepitési mappájába a fallout4.exe mellé. Ha 64 bites rendszered van akkor az a kettő fájl kell, ha 32 bites rendszered van akkor a másik kettő. Egyszerü copy-paste és megoldja a compass flickeringet. Részemlről viszont visszatértem ismét a CCC 15.7.1-hez mert ott nincs semmi mikroakadás és ott a legjobb az FPS-em R9 280-al + i5-4590-el.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
micafighter
nagyúr
válasz Plazmacucci #3568 üzenetére
Melyik driverrel?
-
félisten
-
micafighter
nagyúr
válasz Plazmacucci #3570 üzenetére
Tedd vissza az 15.7.1-es CCC-t
-
-
sagajr78
tag
válasz Kareszovics #3547 üzenetére
Pedig vannak szép számmal kóborló, mászkáló bandák, állatok, sőt kereskedők is, legfeljebb sikerül elkerülnöd őket. Nagyon sok a random encounter is (temetés, vándorló kocsma, érdekes szituációk, lopakaodó támadók, vadászó szörnyek/mutánsok és menekülő áldozatok, stb), érdekesebb és hosszú feladat szintén szép számmal van de ha nem a megfelelő embernél keresed akkor nem bukkansz rá.
A játék elején egy hosszabb (későbbieket megalapozó) és 2 rövid feladat után mindjárt kapható a BoS paladin-tól egy hosszú, nyomozást igénylő, a végén többféle kimenetelt biztosító izgalmas feladatsor is, ami nagyon szép helyekre kalauzol el.
Némely feladatok egy-egy levél/üzenet/számítógépes bejegyzés vagy holo kazetta meghallgatása után indíthat el téged a megfelelő irányba és keverhet izgalmas helyzetekbe. Nyitott szemmel kell tehát járni.
Ha csak az utakon közlekedsz akkor gyakrabban fogsz utazó kereskedőkkel találkozni, míg a terepen barangolva más jellegű találkozásokban lesz részed.
A legjobb side quest-ekért pedig meg kell dolgozni, barátkozni kell a megfelelő emberekkel/ghoul-okkal, be kell vágódni egynémely companion-nál, tehát nem fog csak úgy leesni. Megint másoknál el kell előbb jutni valahová, hallgatni a beszélgetéseket amiket a helyiek folytatnak és hirtelen azt veszed majd észre, hogy a quest menüben a misc részleg hemzseg a feladatoktól amiket hallomásból kapott infók alapján kaptál. Magyarán érdemes bemenni a nagyobb lakott közösségekbe, beszélgetésekre odafigyelni, kivárni azokat, beszélgetéseket kezdeményezni. Csak a vadont járva nem nagyon fogsz ilyet találni, elvégre honnan is jönne, ki is adhatná neked a feladatot?
-
.LnB
titán
Megcsináltam tegnap a The Big Dig questet. Békésen, ezért most meginvitáltak Hancock-hoz. Csak kérdezem, hogy ad majd ő valami értelmes questet? Érdemes elindulni azon a vonalon?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz micafighter #3576 üzenetére
Odamegyek majd akkor, de companion téma nem érdekel. Valentine van már bent egy jó ideje, de nem foglalkozom vele különösebben. Tud hackelni azért van ő.
Tegnap a The Big Dig questben én is megtaláltam azt az "armor"-t. Igazából csak a frame+chest item. Szóval sokra nem megyek vele. Oda is adtam Valentine-nak.
Mára nincs tervben semmi. Általában eltervezem mit csinálok este. Lehet folytatom a sztorit. Még nem láttam, de elvileg most
. Csak vigyázok nehogy most kelljencsap majd össze a három frakció <- ne spoilerezzétek el, hogy mi lesz. Ezért megcsinálok még most amit lehet.választani, hogy kihez csatlakozok. Még meg akarom keresni a gyereket a
hűtőszekrényben Aztán így lvl51 fele más tervem nincs. Tegnap nézegettem a Perkeket. Leginkább a Solar Powered-t. De Endurance-re kellene még vagy 5 pont + a Solar Powered-re 2. Az hét szint.. Aztán nem ártana a Pisztolyon kívül másra is Perkelgetni már. Riffle, vagy automata, nem tudom. Tegnap a Gun Nut-ot húztam 3/4-re, kell a 4/4 mert akkor Kellogg pisztolyát ki tudom maxolni.
Ennyi a "napi gondolataim a játékról" rovat mára
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ptech
addikt
válasz james001 #3558 üzenetére
Tőlük már egyszer elhatároztam hogy nem veszek semmit. Aztán most mégegyszer, újhogy teljesen leírták magukat nálam.
Először Diablo 3-t előrendeltem tőlük. A megjelenéshez közeledően viszont árat emeltek. Amivel még semmit gond lenne, ha nem írták volna oda előre hogy fix az ár, nem fog változni.
Most meg Fallout 4 volt előrendelve náluk, csak egy automata visszaigazoló mailt kaptam. Egy héttel a megjelenés előtt felhívtam őket. Egy tök korrekt srác vette fel, 2 perc alatt megbeszéltük hogy milyen méretű pólót, milyen kulcstartót, stb kérek, és hogy megjelenés napján szállítják. Nem szállították, meg azóta sem, se telefon, se email, se semmi kommunikáció részükről.
-
.LnB
titán
válasz micafighter #3579 üzenetére
lvl51
De sebaj van már egy Mk3-as X-01-em. Tegnap abba is mentem, mert sose használtam még. A Legendary Minigun-t nekem is beadta a quest végén, meg szereztem sok Legendary-t a quest alatt 4-5-öt tuti. Survival módban dobálja a Legendary elleneket elég bőségesen. De nem használom őket. Az a minigun is sebez 8-at... :/ Oké, hogy darál mint az állat. De akkor is. A pisztolyom 150+ sebzésű. Azzal simán lelövöm bárminek a lábát aztán vergődhet a földön míg meg nem kapja a kegyelemdöfést.
-
crue
őstag
Pip-Boy Edition 30k-ért minden platformra az 576-ban, csak ma. Érdekem nem fűződik hozzá, remélem nem szegek szabályt ezzel a posttal.
-
.LnB
titán
válasz micafighter #3582 üzenetére
Ennek a minigunnak szerintem akkor lenne igazán értelme ha visszatartaná (visszalökné) az ellen-t.
Kérdés, de nagyon spoileres Kellogg-gal kapcsolatban:
ő miért nem öregedett? Végig le volt fagyasztva amíg mi? Már rég megöltem, de nem emlékszem, hogy ez meg lett volna válaszolva. Vagy ő is Synth volt? Csak én valamit nagyon elnéztem a párbeszédek alatt? [ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ott, hogy
Szerintem akkor már tudnom kellene nem?A három frakció most fog egymásnak esni. Brotherhood-ban meg kellett volna ölnöm Dense-t de nem tettem, békésen megoldottam az egészet. És Kellogg már rég halott, rég kinyírtam. És járkáltam az emlékeiben is természetesen. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ennyit az "előrendelésben elfogyott" szövegről.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
.LnB
titán
válasz bitpork #3587 üzenetére
Köszi. Akkor ezt én tuti "ellapoztam" a beszélgetések alatt.
Elolvastam lassú voltál, de annyira nem spoiler így nekem. Majd meglátjuk
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
lőszert honnan lehet szerezni/vásárolni értelmes mennyiségben, mert oké hogy bolyongok jobbra balra, meg quest reward stb, de elég kevésnek bizonyul. Merre vannak a fegyver kereskedők?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
micafighter
nagyúr
válasz Vikthor #3592 üzenetére
A legtöbb kereskedőnél van töltény is, a településeidre pedig tudsz építeni kifejezetten fegyverkereskedö standot. A scrounger perkkel több lőszert találsz, a nexusmodon pedig van mod amivel tudsz töltényt kraftolni is.
Szerk.: írás közben egy ninja megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz micafighter #3594 üzenetére
Ránézésre Protoss, nem ninja. Felétek ilyenek ninják?
-
Ptech
addikt
válasz micafighter #3596 üzenetére
Szegény nyomi Zealot-ot már úgy is le akartam cserélni, lehet átmegy ninjává
-
senior tag
Szóval...
Túladagoltam kokóval az öregasszonyt Sanctuary-ban. Remélem nincs befolyással a küldetésekre. Próbáltam befogni melóra, mert csak ott üldögélt, míg mások halálra dolgozták magukat, de csak könyörgött, hogy adjak neki anyagot. Azt hittem egy idő múlva neki is tudok utasításokat adni, erre kipurcant. Vagy három seetlers ott álldigált órákig, és jajveszékeltek, nem dolgoztak. Visszaültettem a testet a foteljébe, hátha megnyugszanak, de nem. Egy idő után eltűnt a teste, és lenyugodtak a kedélyek. Rájöttem, (lehet nem mondok újdonságot) hogy az épületek áramellátásához nem kell mindent bekábelezni.
Feldobok a tetőre szépen elosztva 2-3 póznát, (Már ahová lehet) összekötöm őket a generátorral, és bent máris van áram. A kisebb póznáknak persze kisebb a hatósugara is. Lehetőség szerint a generátort, és a rádióantennát is odateszem.
Úgyis működik, hogy feltapasztok a falra egy csatlakozót, összekötöm a generátorral, és azon a falsíkon kívül-belül van áram. Nagyjából be lehet határolni a hatósugarát egy lámpával. Ennek ellenére van pár olyan lámpa, amely hol működik, hol nem. Illetve működött, de arrébb raktam, elaludt. Visszatettem, és nem akart újra világítani bármit is csináltam. Egy mellé rakott ugyanolyan vidáman világított.
Nyilván valami bug.Az árammal működő védelmi ágyuk áramellátását is úgy kell szervezni, hogy minél kevesebb kábelezéssel, illetve nyersanyagba kerüljön.
Azért az durva, hogy egy világító panelnek (amit programozni lehet, hogy milyen színű legyen) 1 egység áram kell. Egy komolyabb világító felirathoz, tekintélyes mennyiségű generátor kell.Azt észrevettétek, hogy a kapcsolók fordítva működnek? Engem nagyon megzavart. (Emiatt nem működött pár napig a toborzó-rádió)
Ha a kapcsoló lefele áll, (lekapcsolva) akkor van felkapcsolva, -> zöld fény. Felkapcsolt állapotban van az áram megszakítva. -> piros állapotjelző fény. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest