Aktív témák

• girnyau

tag

Szevasztok emberek!!! Több kérdésem is lenne. Elsőként el kell mondanom, hogy nagyon csípem az FPS játékokat, főleg multiplayer üzemmódban. Na a gondom az, hogy a FEAR egy nagyon szuper játék. Persze nekem másolatom van, tehát nem eredeti, mert a magyar emberkéknek kevese teheti meg az ilyen szórakozást. Tehát nekem másolatom van, fel is telepítettem, indítás után a játék felajánlotta az újabb verzió feltelepítését a v1.02 upgrade-t. Az is felment, de kellett hozzá szerezni egy F.E.A.R. v1.02 [ENGLISH] No-CD/No-DVD/Private Server Fixed EXE nevű fájlt amivel elindul és, hogy szerverekre is tudjak csatlakozni. Ez is megvan, de egy csomó szerverre nem tudok felmenni, kb 99%-ra nem. A kérdésem az, hogy valójában ez a PRIVATE SERVER patch mire is jó? Mi az, hogy private szerver? Ezzel a patch-el nem az összes szerverre kéne tudnom csatlakozni?
    Milyen megoldás van arra, hogy majdnem minden szerverre tudjak csatlakozni?
    Mit töltsek le? Mit írjak át? Minden megoldás érdekelne. Csak ne azt mondjátok, hogy vegyem meg az eredetit. Köszi.

• Batman

őstag

válasz girnyau #1 üzenetére

A topicot zártam.
    Kérlek olvasd el az alapelveket, a warez tíltott ezen a forumon.

üdv
    Batman

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

Aktív témák