- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Starlink
- Proxmox VE
- AliExpress tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberde
tag
Csaxólok!
Az aszkorbinsav leginkább egy élelmiszeripari felhasználásra használatos antioxidáns/tartósítószer.
A boltban kapható C-vitamin nem tablettává préselt aszkorbinsav. Rengeteg stabilizáló, balanszírozó, a kíméletes felszívódást segítő anyag van mellette.
Az aszkorbinsav rendkívül instabil vegyület, hőre, fényre, fémes érintkezésre, vízben oldva gyorsan lebomlik, sőt a lebomlás folyamán agresszív szabad gyökök keletkeznek, amik rongálják az ép sejteket. Ráadásul erősen maró hatású sav, úh még a gyomrot is terheli. Nem mellesleg a hasznosuló felszívódása max 5-10%.
-
Jahno
veterán
Valamit olvastam, hogy mindenfélét csak a sajtóból tudott meg, de nálam ezzel a csikkel kapcsolatban akkor logikai kivételt képez, mert vagy szarul készülünk az ilyesmi infószerzésekre és azért alkalmatlan a hírszerzés, vagy..... Vagy persze, hogy tudtak mindent, de lapítanak :-D
Aztán én mindent is félre tudok értelmezni, nekem az AH csak régebben volt hivatal, most mindig az Antenna Hungária jut róla eszembe De megnéztem a szervezeti ábrát, nyilván minden csipcsup dologgal nem bír foglalkozni, de azért na, mégis csak Ő van felül a hivatal élén, mint külügyminiszter.
Ha meg sokat gondolkozom rajta, akkor lehet elvisz a fekete Volga, olyanban még nem utaztam, legalább valami jó is lesz benne.
-
zetor2000
őstag
Te mekkora ember vagy, hogy "xy ezredes" csenget be hozzád? Normál halandóhoz jó, ha őrmester, vagy alatta megy ki. Te valami komoly ember lehetsz...
Vagy ennyire kevés lenne a rendőr?Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Jahno
veterán
válasz PELLE #147910 üzenetére
Én már nem követtem, pedig elég jó a lefedettségünk, még mindig Mainfligenből jön az áldás?
Ezekből most egy időre kikavarodtam, hogy leárnyékolt szerverszoba kell, ahova semmi nem juthat be, de legyen DCF vevő a pontos idő miatt és eseményre tudjunk SMS-t küldeni, meg legyen egyéb GSM és rádiós kapcsolat, külsős távfelügyelet, értesítési módszertan.
Már nem tudom melyik a jobb, ha van pénzt és vért hányunk a hülyék miatt aminek úgyis ugyanaz a vége, vagy ha nem szopatnak DCF vevő szinkronizálási hibákkal karácsony éjjel, de kevesebb a lóvé. Erős dilemma.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest