Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    őstag

    válasz -igu- #98676 üzenetére

    Hmmmm... tuti finom. Az a méret relatív hamar át is tud sülni.
    Idehaza pár éve voltam egy hentesnél, ott akkora volt a fasírt, mint egy kisebb zsemle. Minden dimenzióban. Az biztos nehezebben sülne át, de egy laposabb (hamburgerszerű valami), pláne kellően zsíros / szaftos hússal tuti lehet a siker. Majd kísérletezek, van vaslapom, indukciós főzőlap... :) Majdnem (qrvára nem) olyan.

    A mérettel az a baj, hogy mire jóllakás körüli mennyiség elkészül, elfárad az ember... egyszer csináltam olyat, hogy ~100+ fasírt egy este, de azok méretesek voltak. Mire átsült mind, bennem volt 6 pálinka és 3-4 sör... Meg az zsiradékban sült, ballagásra. Meg még 1 komplett malac, 1 birka, 7 tyúk...

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák