Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
Én lehet majd einstandolok egy 1,2 kW-ost. 40 dodó körül van. És akkor arról lehet hajtani mondjuk 3 db 50-dodós töltőt párhuzamosan. Erőből elviszi. Akkor fel tudok tölteni akksikat seperc alatt, ha éppen van egy kis időablak, amikor ki tudok menni repülni.
Alapból az akksik 3,8V-os storage charge szinten pihennek. Ha tudok előző nap, hogy másnap ki tudok menni repülni, akkor el tudom kezdeni tölteni az akksikat. Jelenleg nincs sok akksi, így 1 töltő igazából elég.
De ha belejöttem a témába akkor hosszú távon lehet veszek még töltőt.
Most annyit csináltam, hogy vettem 2 pár banándugót. Azt a mostani ősrégi tápomba be tudom dugni, de az egyik pár olyan fajta, amibe keresztbe is be lehet dugni egy másik banándugót. Így akkor el tudok ágazni két töltő felé. Az egyik lehet a mostani iCharger 106-os, a másik pedig egy ISDT kiskocka.
Ha csak annyit tudok, hogy 2 akksi fut balanszírozva egymással párhuzamosan, akkor már nyertem egy csomó időt.
Nem akarok magas C-vel tölteni, 1C pont elég. Szóval a brutál szervertáp igazából overkill. Mondjuk poénnak poén lenne. Szóval idővel veszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest