- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- OpenWRT topic
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz -NoVa- #145211 üzenetére
Csomagtartos kabelkorbacs nalam is aktualis, tegnapelott jott egy visszajelzo, hogy nem eg egy feklampam, kiderult hogy az ajton a harmadik a hibas. Nyilvan nem azzal volt a gond, hanem az atvezetesnel szakad el egy vezetek, megjavitottam, de nagyon ocsmany ott minden, szoval rendeltem javitokeszletet hozza. Az enyemhez csak 20e.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Jahno
veterán
válasz -NoVa- #145211 üzenetére
Látom itt nem ugrott rá a nép, hogy jajjavegyémásikat meg minek ennyit és lehúznak hagydmáaztaromot.
Jövő héten megy elektromoshoz az autó, nem tudom a riasztót rendbetetessem-e, vagy inkább dobjuk ki. Most megfordult a fejemben, hogy ha 5 méteren belül volt a kocsi, akkor azért hagytam bent néha cuccot is, meg úgyis visít, csak észreveszem. Egyébre nyilván nem jó, üvölthet a préri közepén, senkit nem érdekel, míg le nem merül.
Napi lista ugye az immot és károkat rendbevágni, riasztóhoz van még a beépített modul, gondolom az akkuja döglött, egy emelés érzékelő (deminek), maradék kábelezés szenzorokhoz, ide-oda. Ki kell almolni 3 kihangosító maradványt, aminek most megrángatták a kábeleit és ha már csináljuk, akkor legyen rendes. Egyelőre jövő hét előtt ki is kellene rendesen takarítani, tegnap a helyi kisokos meg mindenféle helyi gyűjtőoldalak alá szarul indexelt tartalom alapján el is mentem 4 nem létező vagy bezárt autókozmetikáshoz...
Utána következő kör vezérlés, némi olajfolyás megszüntetése, kuplungcsere.
Később rendelek váltószoknyát, meg elviszem a kormányt bőrözésre, csak az a fránya idő meg logisztika mindenre, agyrém az egész.
Villanyos ember vidéken lakik, lehet meg sem nézem a MÁV menetrendet, 25 kilométerre van gyalog a civilizáció, csak el kell indulni pár sörrel és kész is, az a biztos és kevesebb idegeskedés. Vagy spotterdomb közelebb van, nézelődöm kicsit és visszamegyek a kocsiért mert addig el is készül :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest