Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz eattila #128941 üzenetére
Na, tegnap ezt is hallottam, hogy valami 80 millió forintos ügyön meg a mambójambó? Az nekem ilyen kerekítési hibának tűnik, vagy ennyit tudtak ráhúzni, vagy nem is értem az egészet.
Olyan kisstílűnek néz ki. Mint mikor ex-cégemnél beborították a fél vezérkart és már nem tudom a pontos számot, de mintha 60ezer forintos sikkasztáson ugráltak volna. Aminek értelme nincs olyan fizu, év végi bónusz, céges autók meg mindenféle cég által finanszírozott kiadások mellett. Ha azt mondják, hogy elpukkantottak fejenként vagy pár 100 milliót, akkor reálisabbnak néz ki, de annyi meg nem volt. Bár első szállítólevelet a beruházásról én írtam alá, az volt 1millió dolláros, utána meg a többit mert hát mindig rajtunk megy át minden beszerzés is.
Cégünk is hülyén kezelte, eleve engem nem szabadott volna beavatni, hogy ellenőrizzem a főnökséget és sokkal felsőbb szinten kellett volna körbejárni az egészet. De hát ennyit tudtak, elsőre nem hitték el, hogy miért hülyék. Aztán másodikra sem. Aztán felfogták, hogy ezzel meg végképp hagyjanak békén.
Itt is ki tudja mi van, vagy csak valakit oda falhoz állítani, meg időnként vannak úgy, hogy valaki nem bírja a nyomás aztán beleborul mert egyre többet kérnek majd az ügyeletes Pelikán elvtárstól.
Új hozzászólás Aktív témák
- USB-C mikrofon eladó - 2db van, 2k/db, újak.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Eladó ROG STRIX B550-F GAMING / Garancia 2026.07.19
- !KERESEK! laptop HDD-ket
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest