Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • mkultra

  csendes tag

  Hi!

  Nekem kb. 1 éve működik HTPC-m, igaz egy mezei PC házban, de én nem akarom szem előtt tartani, ezért az egyik sarokban van monitorral, ha esetleg elé kell ülni valamiért (dolgozni, szövegszerkeszteni, stb.).
  Rövid leírása:
  - P4 Cerka 2.6 MHz, 1G RAM, ATI Radeon 9600XT 256M, 250M vinyó, SB Live 5.1
  3D játékra tökéletes, hangfalnak vettem hozzá egy fadobozos Genius HT 5.1 hangfalszettet, több mint elég a szobámba (4*5m), Pinnacle PCTv, Skystar2 SAT Tv tuner.
  -82cm-s TV-re van kikötve, VGA-SCART átalakítóval (házi barkács), nagyságrendekkel jobb a képe mint az SVideo kimenetnek. Powerstrippel állítottam be custom felbontást DVD-hez és játékokhoz.
  -soros portra szintén házi barkács infravevőt kötöttem, vettem egy DVD távirányítót egy ezresért, azzal lehet vezérelni mindent (Girder szoftverrel).
  -myHTPC fut rajta, katalogizálja a filmeket, zenéket, CD és DVD borítókat mutat róluk, lejátssza őket, tetszőleges progi futtatható vele menüből, időjárás modul (online adatokat tölt le a netről), TV műsorújságban lehet böngészni vele (hetente egyszer tölti le a port.hu-ról), TV Tunert rögzítésre lehet programozni akár előre is (kábel és műholdas egyaránt). FM rádiót lehet hallgatni vele,
  -van még C64, Nintendo, Multi Arcade Machine, és egyéb emulátorok, flipper emulátor az összes megjelent flipper digitalizálva van hozzá, menüből választható minden, screenshotokat mutat, van két gameboy és két joystick egy kis szekrényben a fotel és a kanapé között eldugva hogy ne legyen kábel rengeteg szemelőtt.
  Ha lesz időm csinálok egy részletes leírást hogy mit hogyan csináltam.
  Ja van még firewire a miniDV kamerához, videoszerkesztő progi, képnézegető meg egyéb apró szarságok. • mkultra

  csendes tag

  Következő lépés egy projektor beszerzése ha lesz lelkierőm kifizetni rá 2 kilót, aztán lehet nyomni a King of Fightingot életnagyságban!!!

 • mkultra

  csendes tag

  http://ryoandr.free.fr/english.html

  Egy jó leírás a VGA - Scart kábelről és a Powerstrip beállításairól!

Új hozzászólás Aktív témák