Hirdetés
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dane
senior tag
''Integrált VGA házimozihoz? Visszatérés minőségben az ezerszer másolt VHS-hez?''
Nincs összefüggés, söt ekkora drasztikus minöségkülönbség sincs!
Elmondom neked hogy az 1k-s meg a 100k-s kártyák között szinte semmi külömbség sincs 2D-ben! Vagy szerinted anno az S3-asoknak (2MB-4MB stb..) szar volt a képe?? -
ngabor2
nagyúr
A ventis hűtés kikerülhető, ha néhány feltétel teljesül:
- alig melegedő aélatrészek
- kis teljesítményigény
- jó szellőzés
- nagy hőleadófelület
A nem sztereónak írtam, hogy külön hangkártya nem árt, mert az alaplap általában normálisan max. sztereót tud, azt is kétséges minőségben, tisztelet a kivételnek.
Mikor írtam, akkor még nem volt meg a játékigény, vagy legalábbis nem olvastam. Filmnézéshez meg elég az int. VGA. De játékhoz már komolyabb kell. Akkor viszont az aktív hűtést nem ússza meg, oda a csend...
A táp kiszerelését pedig a tető belső oldalára gondoltam, kintről nem látszik.
Tehát egyelőre a ''csendeset, gyorsat, olcsón'' hármasból max. 2 teljesül egyszerre... -
dane
senior tag
A legtöbb ATI-n pl van egy ATI RAGE THEATER chip ami kimondottan a TV-n megjelenitett jó minőségü képért felelős!
Láttam én is már fos képed, de szerencsére csak NVIDIA kártyákkal!
Kiváncsi vagyok hogy egy ATI All In Wonder szar képet ad-e...amin egyanez a Theater chip dolgozik... -
Yahhher
aktív tag
Közben megnéztem a kettes számú gépemet, amire azt hittem valami normálisabb dual core van, és ennek tükrében nem ajánlottam dual core-t, mert ez nem mindig bírkózik meg az 1080p-vel. Legalábbis úgy emlékeztem. De közben megnéztem, D 920-as van benne... Akkor legyen E5200. Marad még pénz halkításra :-)
-
Yso
tag
Na most fogtam magam, és kézzel lemértem a ZALMAN 160XT házamat . A külső méretek majdnem centire megegyeznek a DH101-el. A belső kialakítása szintén hasonló. Így meglepődnék, ha nem férne bele abba a házba a normál lap. Amúgy a TT oldalán a belső fotón ránézésre egy normál lap van benne.
Magyar kereskedők leírásaira nem szoktam adni, főleg mióta anno vettem a notebook-omat. Kérdeztem, hogy a proci HT-s-e, és a memó benne 1 vagy 2 darab? Na a srácok mindkettőre a nekem tetszőt mondták, erre otthon rá kellett jönnöm, hogy mindkettőben tévedtek.Szerk: Azért abban igaz a dolog, hogy a Zalmi-ban épp elfér a normál deszka, és kissé zsúfolt a ház miatta. De gyárilag rá méretezték.
[ Szerkesztve ]
"Life is Learning, Learning is Sharing, Sharing is Life"
-
mexel
veterán
Szerintem sok tesztelő nem jól teszteli a kártyákat, az atinála driverben van a szükségees codec, az nvidiához viszont fell kell külön rakni vagy a legújabb mpchc-t kell használni. Szerintem sokszor azért vannak olyan eredmények, amik. Más tesztekben is láttam olyan eredményeket amiknek semmi köze sem volt a valósághoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen