Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyberneko

    tag

    válasz bwoay #37223 üzenetére

    Mert a 8 több, mint a 6. Én is amikor vettem a s2+-omat, azért lett 8, mert az a legnagyobb szám. Azelőtt csak tescos, meg piacos lámpáim voltak, akkoriban azt hittem, hogy a 10.000W-os Police(tm) lámpa mekkora egy durvaság. (föleg a hagyományos sokledes lámpákhoz képest.)
    És akkor olvastam WestBam convoy s2+ bemutatóját, és úgy voltam vele, ha ennyire dicsérik, tegyünk egy próbát. De akkor hogy valami fényt adjon, legyen a legerősebb, az csak produkál valamit, ha más nem, akkor annyit, mint a piacos, és máris nem fizettem rá.
    Aztán amikor meglett, és low-on durvább volt, mint a csilliowatos piacos... Rájöttem, hogy a kézben tatható fényforrások jelenleg sokkal másabb szinten vannak már, mint gondoltam volna. (Midre kapcsolva, majdnem kiejtettem a kezemből, hogy mi a teremtés ez a perzselő fénysugár ami kicsapott belőle? :P Szóval, high-re alig mertem kapcsolni. (bár az már nem volt akkora megdöbbenés) )
    Long Story short, gondolom azért 8-ast vesznek elsőnek sokan, mert hozzám hasonlóan fogalmuk sincs arról, hogy pontosan milyen fényt is fog adni egy normális leddel szerelt lámpa.)

Új hozzászólás Aktív témák