- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI internet
- Megadja magát az EU-nak a Corning, nincs több exkluzív megállapodás
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Programozás topic
- Linux kezdőknek
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz Str8 sk8r #6594 üzenetére
Na, én valami hasonlóra gondolok, hogy ha egyszer lesz saját házam, azt ilyennel fűtöm, mint ami Neked lehet. Benyúlna hátul két szobába és úgy lenne megcsinálva, mint a cserépkályha. Elölről, a tűztér felöl meg olyan, mint a kandalló, tehát téglával és kőpárkánnyal. Ha egyszer felfűti az ember, akkor fél napig tartja a kellemes meleget. A legjobb és talán a leg pénztárcakímélőbb fűtés. Ráadásul mutatós is. Igaz, hogy a fával nem mindenki szeret bíbelődni. Én már megszoktam. Nagyon szeretem az öntöttvas kandallót is, mert hamar meleget lehet csinálni vele, rendesen ki is van bélelve samottal, meg azért van jó egy centis vastagságú öntöttvas kerete. Amikor nincsenek már mínuszok, akkor még reggel langyos és a szoba sem hűl ki nagyon.
[ Szerkesztve ]
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Óra topik
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- További aktív témák...
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest