Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
igen, a DOA, azaz :)
en is berzenkedtem az oracletol. 99-ben kellett kezdeni irni egy rendszert oracle-lel, hatterben delphi, juzernek asp weboldalak. (azota is gyakolatilag ezt irom, de a delphis resz annyira mukodik hogy tk 2001 ota nem delphizek csak kis hibajavitasok meg hasonlok)
betettem az oraclebe a tablakat, indexeket primary keyeket, ami muszaj volt. aztan kezdtem egyre nagyobb es nagyobb adagokat tomni az oracle-re, hogy lassak mar valami hmm... hatast -mondjuk sebesseg csokkenesben-, meg persze, hogy tanuljak. mostmar tobb mint 30e sor van az oracleben, es azt kell mondjam, hogy mindenfele hiszteria nelkul futkosnak ezek a sorok. persze ettol nem szeretem, de keves fogast talalnek rajta egy vitaban.
Virtual Tree
letoltottem a legujabb verziojat a treenek (a site nem mukodott idaig), es felszenvedtem. most eppen a wordwrappal molyolok, azt hiszem multiline lesz belole es hard coded enterek (tapasztalatod van ezzel kapcsolatban? allitolag nem mukodik win9X-en). latni meg nincs mit, en csak valami core-t akarok irni a kollegamnak. de aztan majd a csicsara ujra hozzam kerulnek a dolgok.
a mai napra van betervezve az, hogy megcsinalom az editalhatosagot a jobb oldalra (meg nem kell az adatbazis mentes), es ha van ido akkor megcsinalom hogy a global.pas-omba bepakolom ami oda tartozik. holnap delelott jon a kollegam, szoval addig el illene keszulni. kesobb lehet meg finomitani a kodon.
ProcessMessages
- en nem ijedek meg, csak akkor most mi a rosseb van itt. egyedul nekem a vilagon szarakodik ez? a google group-okhoz engedelyt kertem, hogy nezhessem oket, majd talan a human resources csapata kegyes lesz hozzam es megadja. ennyit a cegrol ahol dolgozok :) )nicht kompot
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest