- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
remek. mi gomb van, de esc gomb nincs. dell xps 9640, egy milla. nem mondom, hogy értem. az már volt, hogy 16"-es notebookra a numpad miért nem fér el, de hogy a komplett legfelső sor is huss, ez üt.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
-
plömplöm
őstag
a papírforma szerint "ehelyett" igen, "mellé" nem. fizikailag ütik egymás helyét.
gyakorlatilag viszont ha hajlandó vagy szétszerelni azt a 2.5"-es ssd-t, akkor a belsejében nagy valószínűséggel egy icipici elektronikát fogsz csak találni, ami már elfér akár még a nagyobbik akksi és az m.2 ssd mellett is.
-
plömplöm
őstag
válasz forras2 #75753 üzenetére
Keyboard Backlight Timeout on AC
When the backlight is enabled, this feature defines the timeout value for the keyboard backlight when an AC adapter is plugged into the computer.
alatta ugyanez, ha akkuról megy
-
plömplöm
őstag
válasz honlapos5 #75758 üzenetére
jsata kábeled van? anélkül nehéz. ha van, akkor keresel egy olyan 2.5" ssd-t, aminek a valódi belső tartalma elfér az akku és az m.2 ssd közötti területen, lehet, hogy pld ez pont ilyen, és ízlésesen elhelyezed ott. műszaki érzék kérdése, hogy mennyire bonyolítod túl, kétoldalas hővezető ragasztó, duct-tape, purhab, ...
#75761 ezt a hsz-t inkább nem (sem) minősítem
-
plömplöm
őstag
válasz plömplöm #75762 üzenetére
íme egy többé-kevésbbé hivatalos dell hsz-gyűjtemény egy latitude 5490 konkrét problémájáról és egy megoldásról, szóval a kérdésre a helyes válasz: igen, lehet.
[ Szerkesztve ]
-
plömplöm
őstag
én nem emlékszem, hogy lett volna valaha egy adott konkrét dell latitude típus/modell egynél több fajta generációjú cpu-val, nos, most itt az 5550, ami létezik 13.gen és ultra gen cpu-val is. és a 13.gen billentyűzetén is ott a copilot gomb. és van benne 2db m.2 slot, de nem lehet mindkettő 2280, csak az egyik. és ddr5 kell bele.
[ Szerkesztve ]
-
plömplöm
őstag
válasz gaborbol #75782 üzenetére
abban a dell doksiban látom, amit linkeltem, és bent az irodában az asztalomon látnám, ha bent lennék az irodában. pénteken rendeltünk még négyet, amíg van ezzel a procival...
de itt egy másik link is.All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
ez nem jó? megrendeled, és amikor érte mész, viszed a tiédet és összenézed a csatlakozót és a polaritást, ha nem jó, nem hozod el. én utángyártott akkut vettem így középkorú hp notebookba, mondjuk az speziel pont jó lett.
-
plömplöm
őstag
ezeket vidd/küldd vissza és vegyél 2db KCP556SS8-16 -t
-
plömplöm
őstag
válasz moleculez #75816 üzenetére
sztem ne tegyünk, ha csak nem feltétlenül szükséges, alacsonyabb órajelű memóriát kb sehová. jelen esetben egyébként sem egy kapkodó idegbeteg az integrált "videokártya", ne fojtogassuk még szegényt ezzel is.
hogy ennek a konkrét notebooknak ezzel a konkrét memóriapárossal mi a baja, azt passzolom. amíg lehet kapni olyan memóriát, ami 100%-os bizonyossággal jó bele, akkor használjuk azt
a corsair egyébként sosem volt a szívem csücske, pld olyasmikért, hogy ez a latitude 5550 nincs is ott a saját kompatibilitás kereső oldalukon, így meg nehéz biztosra menniAll systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
válasz Lackó1984 #75824 üzenetére
ezt próbáltad? hátha valamelyik profil jobb, mint most. én felváltva használom a csendest és az ultra teljesítményt, előbbivel olyan, mintha passzívhűtéses lenne, utóbbival pedig gyors (latitude 5591)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest