Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
622 ezer dollár.
Aham, gratulálok. Akármennyire jóbarát is az illető azért ez több, mint meredek.
Vagy lehet, hogy csak én keresek túl keveset (már megint)....
-
Montanaxy
tag
Az egy dolog, hogy kitől mennyi pénzt csalnak ki. Viszont beláthatatlan negatív hatása lesz ennek az emberi kapcsolatokra, amelyek már manapság is széthullóban vannak.
-
Ez az egyik, a másik meg, hogy ha egy "barát" keres, akkor 10 másodpercen belül ki lehet deríteni, hogy tényleg ő-e az.
Utána meg választól függetlenül el lehet hajtani a trópusi éghajlatra.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
clon
aktív tag
Hazánkban az "unokázós" csalók milliókat szednek le 1 helyen sokszor kp-ban. Az áldozat Baotouban élt, egy belső-mongóliai régióban tehát nem a "fejlett, demokratikus, kapitalista" nyugaton - és igen ezek szerint kevés a fizu DE piacgazdaság van így annyit adnak amennyit a cégnek ér a munkavállaló...
-
GhanBuri Ghan
őstag
"a technikáikkal pedig nincs törvény, ami lépést tarthatna"
Nem törvénnyel, hanem technikával lehetne lépést tartani a csalókkal: szögegyszerű lenne azt megoldani, hogy a telefonok kamerái, mikrofonja által felvett adatot hash fingerprinttel ellátni, ami igazolná azt, hogy az az adatsor csakis arról a készülékről származhat, és nem volt manipulálva.
Nyilván ezt is ki lehet játszani, de sokkal nehezebben (meg kellene szerezni hozzá az adott készüléket egy időre), tehát csak a tényleg nagypályások terepe lenne ez a fajta csalás. -
Itt nem ez a lényeg.
Talán majd a népek rájönnek, hogy nem kell három másodpercenként milliárdmegapixeles képeket feltenniük magukról, és akkor nem lesz mivel dolgoznia az AI-nek.
Az én nevemben biztos nem tudnak videót csinálni, mert egy árva kép van rólam a neten, az is 15 éves.
Az internet biztonsága a júzernél kezdődik.What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
Szerintem nekem még annyi se. Az egyetlen oldalt, ahová kb. 12 évvel ezelőtt feltöltöttem egyetlen fekete-fehér képet, már lehet, hogy be is szántották.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Rickazoid
addikt
"a technikáikkal pedig nincs törvény, ami lépést tarthatna – állítják sokan"
Ahol nincs törvény az ellen, hogy másnak add ki magad bármi elérése érdekében, függetlenül attól ezt hogy éred el, ott nagyobb gondok is vannak, mint az AI.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Narxis
nagyúr
Lehet, hogy te nem csináltál képet de mások csinálhattak, pl. rajta vagy más képén a háttérben. Nem lehet ezt ma már 100%-os bizonyossággal tudni.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
-
Azie
őstag
Azért nem lennék szomorú, ha csak úgy kölcsön tudnék adni 200 millát egy rámcsörgő haveromnak licithez, még ha csak csalás lenne, akkor sem.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
-
AuraSync
őstag
Nem szorosan a témához kapcsolódik de:
"emberi kapcsolatokra"
Nem rég volt munkatársam lett milliomos. (azt most hagyjuk hogyan)
Vett használtan 25 milláért egy Korvettet. Mondtam neki én biztos nem vettem ilyen autót használtan ráadásul import volt és ha ebbe valami tönkre megy akkor nézegethet.
De ezt a jószándékú hozzászólásomat a dolgokhoz ő annak vette, hogy leszólom azt az autót mert hogy az én (6 millás) kocsim jobb vagy mi stb stb stb... (megjegyzem én nem vagyok milliomos, de már a 2. új autómat vettem, persze hitelre)
Azt megbeszétük majd szól ha megjön az autó és én is "kipróbálhatom". (mármint beleülhetek)
Aztán eltellett kb 1 hónap rá is írtam, hogy miújság a kocsival, erre visszaírja a következőt:
Miért akarom annyira megnézni hisz azt a írtam, hogy szar nem?
Na aztán itt felhúztam magam mivel közel sem ezt írtam... aztán leírtam neki még pár sort és ezzel be is fejeztük a beszélgetést meg úgy az egész barátkozás dolgot végleg.
De miután megkapta a pénzt már akkor észrevettem rajta, hogy teljesen máshogy áll az emberekhez.
Sajnos nagyon is igaz, hogy a sok főleg a hirtelen jött sok pénz pillanatok alatt tönkre tehet több éves haverságokat is.
Aztán utólag még olyanokat is hallottam róla, hogy a Korvettjével jár villogni a munkahelyére ahol körbe ugrálják stb stb.S23 Ultra / Watch 5 Pro / Q80T 65" / 13600K / 32GB DDR5 / RTX 4080 / R2850DB / WH950NB
-
KROK640
addikt
Építő jellegel :
Az Corvette nem Korvett. Az árából és abból, hogy import volt, vagy egy régi Oldtimer C2/C3 lehetett nagyon patika állapotban, vagy egy új C7-es. Ezt a nagyon lényeges kérdést kérlek oszd meg velünk, milyen Corvette(ha az utóbbi akkor nagyon gyorsan fog veszíteni az értékéből 5 év múlva már a felét sem fogja érni, miközben infláció is van). Ilyen helyzetben én egy régi C3-ast vettem volna 10Milláéért, az se jön szembe minden sarkon, és 5 év múlva jó esetben a dupláját éri.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
abéla
senior tag
Azért ha már lelkivilág: a "józan", "építő jellegű" tanácsot tevő lelkivilágára is rávilágít mindez;
végül is milliomos leszel, megteheted, hogy végre álmaid autóját megvedd és feltehetően mindezt nem a kisemberi racionalitás jegyében teszed - már csak a felhozott, szintén átlag-ellenérvek érdektelensége okán sem (nyilván milliomosként nem fogja ott tördelni a kezét a Bárdiéknál, hogy jajj van-e alkatrész) -
, erre jön a "baráti tanács" emberünktől, aki többek között büszke rá, hogy a 2. kis/közép kat. új autóján bukja a vételár harmadát kb 2-3 év alatt, meg 3-4x áron viheti a megfontolt márka, racionális típusát kötelező szervízre évekig, aztán meg a néhány év múlva jelentkező -ha szerencséje van, még gari időn belüli- milliós főegységcserékre.
Ja és nem arról van ám szó, hogy egyszerűen neki nem telik erre az életérzésre/helyzetre és az ebből eredő frusztrációját a racionalitás köntösébe bujtatva modoros-okoskodik, neeeem.
Persze az rtx4080 azért nála is ott figyel, nyilván itt már relativizálható a irracionalitás ...csak nem azért, mert ez a szint már büdzsé-kompatibilis nála is?
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Ha Corvette, akkor 1990-es* C4 Convertible all the way, 42/WA9543 türkizmetálban.
A '91-es Callaway Speedster talán kicsit túlzó volna.
*: Az egyetlen évjárat, ami facelift előtti külsővel, de facelift utáni belsővel jön; szeressem a körzővel és vonalzóval rajzolt beltereket, de az digitális űrhajókat még jobban.
Persze tarcsiba egy '65-ös C2 396 Sting Ray Convertible és egy '73-as C3 Stingray Coupe is jöhet, semmi jónak nem vagyok az elrontója. Meg egy...
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Valamit nem értek. Nyomulnak az ilyen átverésekkel, de én még olyan technológiát nem láttam, ami rendesen tudna magyarul. Androidon egy szöveges üzenetet sem lehet lediktálni, pedig az elég alap feladat egy ilyen átverősdihez képest.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
KROK640
addikt
Két lehetőség van : vagy amiket csalásra használnak már sokkal előrébb van (szerintem max kicsivel) vagy ennyire írástudatlan idiótákat vernek vele át. (elég a kamu jófogásos email cím kérő, mega nyertél egy iPhone 19 Utramaxpro-t mailekre gondolni)
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
it Videó és hang formájában is bevetették az AI-alapú deepfake technológiát, hogy meggyőzzenek valakit: a barátja kér pénzt.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- eFootball
- Megújult a Logitech irodai portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- SGF2023 - Bemutatkozott a Prince of Persia: The Lost Crown
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 FHD IPS touch, i5-4300Y, 4GB RAM 128GB SSD ujjolv., 1 hét gar
- !!! LG OLED C9 55" Eladó !!!
- X1 Yoga 5th 27% 14" 4K UHD IPS érintő i7-10610U 16GB 256GB magyarított vbill ujjlolv toll gar
- TP-LINK EAP245 V1 AC1750 Dual Band 2024.02.14.-ig garis
- Új kiváló ár érték arányú FHD 5G HORLAT projektor ajándékkal
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest