Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
Üdv mindenkinek
Keresek 512 Mb-os DDR1-es laptop-RAM-ot.
Ajánlatokat privátban kérek .Köszönöm
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Van valakinek elfekvőben kis méretű akkumulátora? 1.5-2 A
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Gesslein Lion babakocsi eladó / cserélhető.
5.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!!
Az 1., 4. és 5.-ban foglaltak cserélhetők egy jó állapotú 160 x 200 -as matracra.
Ajánlatok priviben.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
wiggen123
senior tag
Tudja esetleg valaki, hogy élő, cserepes koriandert hol kapok most meg? Van valamelyik multinál, vagy kertészetben?
gtamate2 DM-be nézz körül, 1k körül jót adnak.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
stranger28
addikt
válasz #65675776 #36401 üzenetére
Hát, én biztos nem.
Sok ember van, akinek tetszik ez a megveszünk-egy-raktárat-és-kereseünk-rajta-egy-vagyont-mert-mindenki-más-hülye-csak-mi-látjuk-mi-van-ott, és ez ugye végtelenítve, + pár gagyi lövöldözés/robbantás... Állítólagban jó volt, de itt ez már módfelett erőltetett.NatGeon még vannak dolgok a természetről, illetve most volt pl. a Costa Concordia is, stb., de persze ott is van már sok hulladék, előbbi mintára.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz stranger28 #36406 üzenetére
"megveszünk-egy-raktárat"
Akkor ajánlom a HistoryHD adását. A nevéből azt hinné az ember, hogy ott majd valami történelmi izé műsorok lesznek, hát egy nagy ...-t. 90%-ban raktárháború (van már texasi, meg mittudoménmilyen, mint a CSI-ból ), és ha nem raktárháborúznak, akkor jönnek az ősi UFO idegenekSok-sok évvel ezelőtt (tizensok éve) a Discovery még teljesen másról szólt, olyanokról, ami érdekelt. Elég sokat is néztem, de aztán valami megváltozott, elkezdtek egyre inkább betörni a műsorkínálatba a győzikeshow klónok (valóságshownak álcázott, alig valamiről szóló műsorok), és ezekből 1-2 elviselhető van csak. De az se jó, csak elviselhető.
Nekem is csak azért van már TV előfizetésem, mert a család nézi, illetve havonta 2-3 F1, WTCC, SBK futam (Digi nincs, így MotoGP sem).
De, hogy pozitívat is mondjak, Discovery HD-n ment egy néhány részes sorozat Alpok madártávlatból címmel. 102 centis tévén FullHD-ban k***ajól nézett ki. De az sem olyan adás, hogy egész órát bírnál nézni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
Pfej.
Orange County Choppers tetszett az elején, mert az még nem műbalhé volt. De, amikor rájöttek, hogy dől a nézettség, amikor veszekednek, akkor már volt ott minden... Eléggé unom már, hogy a legtöbb dolog csak addig működik jól, amíg be nem tör úgy _igazán_. Utána elkurvul.Nekem is hiányoznak az érdekes műsorok. Nem tudom, hogy az emberiség lett ennyire birka pár év alatt (mondjuk benne van), vagy egyszerűen már alig TV-zik valaki, szóval olyat kell adni, ami valószínű tetszik majd (persze ez így hülyeség, de ők számokból ítélnek).
Arról már lemaradtam. BBC-nek van egy nagyon jó HD sorozata a Földről, nekem eddig az volt a top. szerk: Planet Earth a címe, milyen találó.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Eladó cuccok:
Alcatel OT992D, fehér, dual sim, garanciával 29.999 Ft részletesen
------------------------------------------------------------
LCD TV - sérült (betört a kijelző) Sony Bravia KDL32BX320. A sérüléstől eltekintve működik, használható... A kép kb 1/3-át érinti a sérülés. Irányár: 25.000 Ft
Vodafone 355 telefon (doboz, papírja, töltő, fejhallgató, adatkábel megvan), karcmentes 5.000 Ft
Fali zenegép (mindennel, jó állapotban)
135.000 Ft110.000 Ft részletesenÉrdeklõdni privátban!
-
belinho
senior tag
válasz stranger28 #36410 üzenetére
Az OCC-t én is néztem, kár hogy vége lett. Frissíteni kell a temékpalettát, ezért a sok új műsor!
Meg ezeket nem nekünk magyaroknak, hanem főleg az amerikai piacra gyártják, ott most ez a menő, utánna itt is leadják persze.
Nekem pl tetszenek ezek a auto felújítós műsorok a Discovery-n, meg az édesvizi szörnyek Jeremy Wade-el. A National Geographic-on vannak még jó műsorok, de ott is az ilyen dokumentumfilmek a világháborús, Titanic, 9/11 stb.
Amitől frászt kapok, amikor öcsém a Dynamo-t nézi, fizikailag lehetetlen dolgok, aztán meg mindenki csak néz, közbe meg egy nagy átverés az egész. Jár a vizen, meg átmegy az üvegen, persze közbe jól eltakarják. -
copass
veterán
sziasztok!
ha vkinek van esetleg elfekvőben 26-28 méretben gyerekcipő ilyen vastagabb őszi,átmeneti. keressen már meg privátban.
köszi."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
inkubator
aktív tag
Szeretném kifesteni a lakást színes belső falfestékkel. Aki mostanában festett megírna hogy melyik márka vagy módszer jött be neki? (Vannak az eleve színes festékek meg amikor magadnak színezed.......)
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
copass
veterán
válasz inkubator #36417 üzenetére
mindenképpen fehérre kell festeni a szín előtt, mert ha nem akkor foltos lesz.
tökmindegy milyen azonnal fedő festéket veszel, mindegyik foltos lesz.
a polifrabe platinum asszem ami elég jó áron van és lehet kombinálni a színeket, ami alapból sok van neki.
a dulux az drágább és kevés szín, de jó az is."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
fenergie84
addikt
Debrecenben hol érdemes szélvédőt cseréltetni?
-
Salex1
őstag
Nekem a saját színezésű festék (csoki-barna)rettentő ronda lett, hiába lett géppel nagyon alaposan elkeverve. A HERA előre színezett egy rétegben tökéletesen fedett (az előzőleg említett csoki-barnára festettem világoskékkel)
Viszont a boltban színre-kevert festék az teljesen jó volt, 2 rétegben kenve mindent elfedett. -
GIJoe
addikt
válasz fenergie84 #36419 üzenetére
a mikekepércsi úton lévő bontósnál (vmilyen Car most nem ugrik be pontosan) láttam olcsóbb fajta szélvédőket (Újat is!), felhívod cserélnek e olyat, 1 telefont megér...
-
janes1976
őstag
válasz fenergie84 #36419 üzenetére
Én itt cseréltettem a Corollámba, faszán dolgoznak és olcsón.
RED GLAS BT.
Debrecen Vámospércsi út 91.(remélem még megvannak)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
XtremLor
őstag
Jo minosegu festeket vegyel mindenfelkeppen, mi Herat vagy Polifarbe platinumot vettunk, az olcsok mint az Polifarbe eco, es tarsai nem fednek olyan jol. Az elore bekevert szinekkel egyszerubb dolgozni, nem konnyu a kivant szint otthon kikeverni, persze nem is lehetetlen.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
fasterware
aktív tag
Eladó termékek:
ASUS GTX 275, 896 MB 448 bit, dobozában, tartozékaival
Xbox 360 arcade + 250 GB hdd ( 150 W JASPER ) dobozában, tartozékaival, választható játékkal
Nokia C5-03 ( T-mobile ) dobozában, tartozékaival
Led Lenser L6 elemlámpa, új, dobozában, tartozékaival
Toca Race Driver, Judge Dredd: dred vs death, Contract j.a.c.k., T3: war of the machines,stb
Gears of war 2, Banjo Kazooie: Nuts & Bolt
Privátban lehet érdeklődni.
-
inkubator
aktív tag
Köszi mindenkinek, tapéta helyett lesz színes fal, a gletteléssel biztos el fogok szórakozni mire rájövök a technikájára.....az életbe nem csináltam még.
[ Szerkesztve ]
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
copass
veterán
válasz inkubator #36426 üzenetére
szobafestő attila (polifarbe)
elmagyaráz mindent mi merre. hogy köll fölcuppantani hogy ott is maradjon a glett![ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
janes1976
őstag
válasz fenergie84 #36429 üzenetére
Hát figyelj, nem tudom a jelenlegi árat. Nekem kb. 2 éve cserélték a jobbelső + az első nagyot, mivel valami állat betörte játszásiból, 31-et fizettem érte kompletten, beszerelve. De nem ám ilyen hokit raktak bele, hanem fasza cuccot, azóta is rendben van.
Hívd fel őket vagy jobb ha elmész és megbeszéled.
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
válasz gtamate2 #36414 üzenetére
Szerintem ne vegyél noname-t, mert nekem fél év után mind tönkrement.
egy Wilkinson van már vagy 4 éve, azóta sincs se megkopva, semmi. Igaz még anno a Cora-ból lett kiváltva pontért, de szerintem nem az 1000Ft-os kategóriaGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
func93
senior tag
Eladó:
- LG 702B monitor 17"
- IKEA - BYLLAN laptop párna [link]"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
janes1976
őstag
válasz fenergie84 #36433 üzenetére
Remélem sikerül neked is fasza áron intézni.
-
Zola007
veterán
Amennyiben sikerül megfelelő asztalit találnom, rövidesen eladó egy 17 colos üzleti noti
HP Probook 4720s 17,3", Core i3, 4Gb DDR3, 640 sata2 100%, 8 cellás 3,5 órás akku, részben szálcsiszolt alu burkolat, gyakorlatilag karcmentes, magyar, még garanciális. Minden dokumentummal, számlával, tartozékával, dobozában, garancia: 2014 januárig, gyári HP táskával.
Nem árulok zsákbamacskát, privátban bármiről lehet kérdezni, aki ismeri a szériát és az építési minőségét, annak nem kell bemutatni.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Vladi
nagyúr
válasz Zola007 #36364 üzenetére
ssd-hez annyit, hogy 1* tegyél a gépedbe, soha többet nem kell neked hdd os-re.
Én is betettem, igaz linux van rajta. De a bootnál tovább szüttyög a bios, mint maga az os. A programok, amik régen 2-3 (8-10) mp-ig indultak, most puff ott vannak az arcomban. Ehhez képest a hdd kínszenvedés.il sole non sorge più ad Est!
-
janes1976
őstag
válasz fenergie84 #36438 üzenetére
Fasza árat adtak sztem.
Nekem is Toyota Corollám van, 2005-ös, fekete, a csapotthátú.
Nekem annó 120-at mondtak csak nekem, a hivatalosba, ehhez képest lett 31 munkadíjjal együtt. Ja és ők porszívózták ki az egészet, mivel szilánkosra tört az üveg mindkét oldalt. Nem maradt benne szilánk, perfektül megcsinálták.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
válasz fenergie84 #36440 üzenetére
Én már ajánlottam őket pár embernek és nem jöttek vissza anyukámat szidni, hogy hova küldtem őket.
Csak a legjobbakat tudom róluk mondani, én nagyon meg voltam velük elégedve mind a munkájukkal mind az emberi részével is (atomrendesek voltak, segítőkészek).
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Eladó néhány termékem:
Samsung New Series 9 (NP900X3C) ultrabook (i5, 4GB RAM, 128 GB SSD, világító billentyűzet, Win 7, 1,5 gar) - 179.900 ft Debrecenieknek 174990!
Samsung Pro 64 GB microSDXC UHS-1 új memóriakártyák - 12.990 ft
Sigma notebook zárak (új) - 490 ft
Galaxy S4 Qi matrica vezeték nélküli töltéshez gyári hátlappal - 4.990 ft
RadioShack PointMobl fekete iPhone 5 előlap védő üveg - 2.990
Toshiba Hayabusa 8GB pehér pendrive-ok (új, 3db) - 1800
Adidas Predator Fingersave Ultimate új kapuskesztyű - 9.990 ft
További új pendrive-ok olcsón - 500-1200ft| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
mghltm
addikt
válasz fenergie84 #36438 üzenetére
neked nem romlott el a klima vezerloje es futott nyaron teljes erovel?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Laraxior
titán
Gyorsítottak az UPCn? Eddig 6MB/s volt a download, most 7MB
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz mghltm #36446 üzenetére
Csakhogy nem 60as, hanem 50/5... és 6x8, az 48~50
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest