Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Clarkee

  újonc

  Sziasztok,

  Én is pontosan ugyan úgy jártam ahogy Ti. Még május 2-án rendeltem elő egy laptopot tőle 150K előleggel de azóta folyamatosan 2-3 napokat tol a határidőn. Nekem először Németországban majd Ausztriában akad el az árú, és azt mondta, hogy minden nap 16 után mennek Győrbe, hogy átvegyék az újabb adag szállítmányt.
  Beszéltem vele párszor telefonon és vagy 80PM-et hardveraprón ezidő alatt mindig nagyon segítőkész volt, úgyhogy nem merült fel bennem egészen eddig a csalás lehetősége, gondolom túlságosan naív vagyok.
  Én Miskolcon élek, úgyhogy szintén nem tudtam csekkolni az üzletet, de arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy létezik-e vagy sem.
  Én egyébként lecsaptam arra a bontatlan rtx 3060-as Legion 5-re ami elvileg bontatlanul ott áll az üzletben, még múlthét szerdán és azt kért, hogy most hétfőig várjak az átvétellel és fog szólni ha tudok menni érte. Nekem ez lett kicsit gyanús. Ott egy laptop, bontatlanul, piszkálva van már 2 hónapja folyamatosan általa, ha tényleg ott lenne neki akkor azonnal ideadta volna, szerintem.

  Szívesen benne vagyok az ügyfélkapus feljelentésbe is, csak oldódjon meg a problémám.

  Üdv.
  Dávid

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés