- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Tudja valaki, mennyi lesz a játék költségvetése? Nagyjából mennyit tudnak költeni rá szerintetek?
-
Fred23
nagyúr
Basszus, egész eddig nem hittem benne, de most nagyon úgy tűnik, hogy megcsinálták! Ez az új, jó Deus Ex!
-
Fred23
nagyúr
-
Fred23
nagyúr
válasz Fitzgerald #1658 üzenetére
Lesz miért gépet fejleszteni.
Nagyon remélem, hogy nem fogom túl kicsinek találni a mapot! Ez az egy csak, amitől még tartok.
-
Fred23
nagyúr
-
Fred23
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #3598 üzenetére
W3-ban nekem is az irányítás a fő bajom; valami olyat csinálhattak volna minimum, hogy ha két E-zhető valami mellett állok, akkor azt adja be, ami felé nézek. Amúgy most próbálom én is, miután túl vagyok a Vaják első évadán. Korábban .LnB írásától már kedvet kaptam hozzá, de a főhős ősz/fehér haja annyira zavart, hogy az uccsó pillanatban többször is inkább mást telepítettem fel helyette. (Sajnos én is őszülök, és zavar.) A sorozat segített megbarátkozni valamelyest ezzel a dologgal, szerintem egyszerűen megszoktam a végére.
W3-ban viszont a táj valami istenien szép, pedig nem mai játék.[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Ha mindenképpen kell egy doboz, és jó GOG-ra a játék, akkor ugye úgy járok legjobban, ha kivárok egy retail akciózást -és mindegy, kitől / hol veszem, a dobozban csak egy letöltőkulcs lesz? Akár Media Markt is szóba jöhet.
Jó lenne 15k alatt bezsákolni, ismert már esetleg valami közeli akció?
-
Fred23
nagyúr
Ki viszi végig a topikban elsőként?
-
Fred23
nagyúr
válasz cintula187 #13765 üzenetére
Az ilyenek nem jönnek be. Meg az se, hogy ha a legerősebb ruhát kergetem mindig, szédületesen nézek ki.
Az viszont, hogy nem használja AMD-n az SMT-t, egy hülyeség, mind a 16 szál dolgozik, és nem állítgattam ehhez semmit.Összességében nagyon tetszik a játék. Óránként találkozok egy buggal, meg nem tetszik pár apróság, de kábé azt kaptam, amit vártam. Más tészta, hogy én az elmúlt néhány évben nem ezen a játékon kattogtam folyamatosan, és nem is követtem napról napra a vele kapcsolatos híreket. Vagyis biztosan nem ültem fel a hype vonatra, és így bőven elégedett vagyok azzal, amit látok.
Néhány patch után ez a jéték egy álom lesz szerintem. Kár, hogy nem érek rá több időt tölteni vele éppen!Nálam crash se volt még, és 41 fps alá se ment a játék soha. Általában 45-70 között vagyok alacsony felbontásban, de medium-high beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz tasiadam #13837 üzenetére
Úgy néz ki mindegyik számít, de a magok száma jobban, mint az erejük. A 3300X például nagyon kikap a 2700-tól, holott sok más játékban nem ez a helyzet. A Ryzen 3600 6/12-je is bőven jobb szokott lenni a Ryzen 2700 8/16-ánál, de itt nem ez a helyzet. Vagyis Cyberpunk 2077-re nagyon jó bármelyik modernebb 8/16-os proci.
Más tészta, hogy (szerintem) a VGA limit a gyakoribb úgy általában, de persze sokakat zavar a 60 alatti fps is, és ott bizony már számít a proci. Folyékonyság, jó frametime nem nagyon lesz itt kevés magos procival.
Nálad gondolom VGA limit van, ahogy nálam is. Én elégedett tudok lenni ilyen jétékoknál a 40+ fps-től is, szóval inkább a szépség, mint a 60 fps kell. De azért elkezdtem vágyódni egy új VGA-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Most fejeztem csak be a prologue-ot, ez a játék egészen lenyűgöző.
Holnap tán tudom folytatni a történetet, év játéka nálam egészen biztosan.Remélem,V megmenthető, és nem törli ki őt Johnny! -
Fred23
nagyúr
32 óra 58 perc alatt kijátszottam.
Nem tetszett a vége, mentem az Arasaka lélekbörtönbe, bár jobb lehetőség nem nagyon volt. Mondjuk állítólag van esély onnan egyszer testbe kerülni, csak hát elég kiszolgáltatott egy helyzet. -
Fred23
nagyúr
válasz velizare #15838 üzenetére
Mesterséges agy, teljesen gépi test? Bármit hozhat a jövő.
Utcagyerek voltam, játszok így még kicsit, kipróbálom az érdekesebb fegyvereket felfejlesztve, aztán nomád karakterrel is csinálok egy végigjátszást, lassabb haladással, több mellékküldivel, a vége is tán jobb lesz majd.
A mostaninál is választhattam volna, hogy visszamegyek a Földre vegetálni és szenvedni még pár hónapot, és van ebben is némi szépség, de elcsábított a halhatatlanság és a teljes gyógyulás lehetősége. -
Fred23
nagyúr
válasz freeknight #15943 üzenetére
Ki kell várni, hogy hívjon. Csinálsz valami mást, biztos lehetsz benne, hogy pont legrosszabbkor fog hívni, de hívni fog!
Nem tudom bármiben is számít -e, de nekem 32 GB RAM-om van. Még nem néztem meg, mennyit használ belőle a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest