- Az NVIDIA szerint Trump kormánya alatt is folytatódik a globális együttműködés
- 1 éven belül 100 ezer appot akar a HarmonyOS-re a Huawei
- Kiberveszélyben az ausztrál infrastruktúra
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Újra az Alibaba lehet az online vásárlók kedvence
-
IT café
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Big_Boss #32199 üzenetére
igen, van meg ket ending:
- egyik a suicide, avagy a teton befejezni. nincs vegjatek, es szuper depressziv. - masik a (don't fear) the reaper, amihez az kell, hogy elotte Johnnynak adott valaszokat adja az olajmezon korabban. ez gyakorlatilag a Rouge ending, csak a fokapun at, egyedul mesz be. itt instadeath van, szoval reload helyett suicide endinget kapsz ha nem jon ossz Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
tibaimp
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Big_Boss #32206 üzenetére
katana corpo hatterrel?
egyebkent erdemes mas hatteret valasztani: teljesen mas nem lesz a jatek, de pl az Aldecado szalnal a dialogusok elegge elternek (ugyanannal a valasztasnal is).
szvsz ilyen szempontbol talan a Corpo es a Nomad introjat mindenkepp erdemes megnezni
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
tibaimp
nagyúr
-
-
SaGa59
őstag
válasz Big_Boss #32796 üzenetére
Engem nem támadtak meg, csak beszóltak, hogy szerencsétek, hogy a főnök elenged, mert mi elintéznénk.
VIszont nem a távcsövessel leszedettek miatt, hanem a „konyában” dolgozókat sajnálták. Gyanítom a raktárra gondoltak, ahol a liftet kell lehívni. Nem vacakoltam a két taggal, hátulról kifektettem őket, nem maradatk életben. STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
tibaimp
nagyúr
válasz Big_Boss #32796 üzenetére
Most játszottam épp, és valóban,
Majd legközelebb ki lesznek fektetve .beléd kötnek a lentiek, azzal a szöveggel, hogy kinyírtad a barátaikat, de van olyan opció a párbeszédben, hogy bocsánatot kérsz, így harc nélkül kisétáltam. A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
Állásajánlatok