- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Programozás topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenWRT topic
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
senior tag
válasz leviske #18914 üzenetére
Nem rég volt ez említve [link] , tényleg kellemetlen ilyen tévesztéseket olvasni. Nem muszáj mindenképp idegen eredetű szavakat használni, mondjuk azt, hogy "bevezető/felvezetés" és akkor mindenki boldog.
ON: Watson lezárása /a fixer-hírnév rendszer kapcsán egyet értek veled, én pl az egész világot kipucoltam, amint megnyílt minden és csak utána folytattam a fő történetszálat. Ez egyrészt valahol abszurd, , másrészt én kvázi leestem a fő story-ról ezalatt, mert közben ~150 órát beletettem a mellékes szálakba. De ha a "point of no return"-höz lépek vissza egy befejezés után és akkor kezdem el kipucolni a maradék világot, az megint csak furcsa lett volna nekem, így azelőtt tényleg mindent befejeztem inkább. (Ez persze az én döntésem, és azért is volt, mert mindenhol olvastam, hogy húú de rövid a fő szál, ezért én is halogattam...)abból a szempontból, hogy V végig haldoklik (ahogy te is mondtad ezt)
Ez megint egy olyan árnyoldala a játéknak, amit valahogy muszáj volt megoldani, de lehet nem így kellett volna,hogy Johnny végig a fejünkben van és napjaink vannak hátra, eközben mi pitiáner melókért rohangálunk NC-ben... [ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz zsoltee10 #18939 üzenetére
Nem lehet őket megnézni, mondván "V kibervere nem kompatibilis velük" és ezzel szépen a szőnyeg alá söpörték ezt is a fejlesztők (? vagy akárki). Nem tudom mi okból de ez is óriási kihagyott ziccer szerintem. Maga ez a BD dolog baromi jó és izgalmas ötlet, csak éppen
a játékba ezt se sikerült érdemben belerakni, javítsatok ki, de max kb 3-4 "nyomozós" BD-ben jártam ~170 óra alatt és azok is kifejezetten a küldi miatt voltak csak benne...3-4db, hihetetlen Azért az milyen dolog, hogy valamit folyamatosan az arcodba tolnak, felhype-olnak, aztán kiderül, hogy légyegében te nem élhetsz vele. Szar.
A piros lámpás negyedben lehet néhol venni BD-ket de pénzkidobás, mert nem tudsz vele mit kezdeni. Nevetséges, tulajdonképpen egy újabb értelmetlen tartalom a játékban, nevezhetném átverésnek is. Rengeteg lehetőséget nem sikerült meglovagolni, így ez a játék egy csiszolatlan gyémánt a jelen fázisában szerintem.[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
Azért érzed ezt, mert ez a legütősebb ending egyértelműen,
Én tegnap fejeztem be (kb 180 óra), fogalmazok egy hosszabb írást majd holnapra.a többi egyszerűen érdemben gyenge, nekem sajnos ez volt az utolsó ending amit megnézhettem (de ebből amúgy még van egy Takemurás változat is, ha megmentetted, én sajnos nem). -
juliensorel
senior tag
A végefőcím alatt fog hagyni neked egy videó üzentet, mint a többi karakter akinek a szálát végignyomtad. Vesa:
arra gondol, hogy a csávónak irányítják az életét, bábként mozgatják "feljebbről". Segal : Mire megcsináltam 4 befejezést és aztán utánaolvastam, hogy milyen endingek lehetnek még, akkor már nem volt olyan régi mentésem. Van egy manuális de az meg kb a játék fele, de én lenyomom úgyis másik karakterrel, rövidebb idő alatt, mert pl a delamain és a beszélő automata szál totál kimaradt nekem bug miatt.
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
Khm, a Kerry-s yachtozást erős jóindulattal nevezném küldetésnek, az inkább egy dialóg, aminek a végén előre scriptelt jelleggel V eldobál kb 4 tárgyat, ami nagyjából 40 másodpercet vesz igénybe...én hülye meg már bekészítettem a baseball ütőt mikor rákérdez, hogy segítek e...istenem az is mekkora csalódás volt, könyörgöm a Mafia első részében jobban meg volt oldva az, amikor bosszúból kellett autót szétverni. Továbbá a hajónak kb semmi jelentősége nincs játszhatóság szempontjából, ez egy szobában is történhetett volna, af fedélzet baromi igénytelen és szegyénes grafikailag, a táj is sajnos és amúgy is végig Kerry-t kell nézni a bugos gitárral a kezében (nálam legalábbis villogott a gitár felülete Pc-n). De legalább a zene jó amit játszik. [ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz beyruth82 #19153 üzenetére
Az elején inkább csak mérsékelt nehézségű küldiket nyomtam, ahol magas/nagyon magas a veszély ott én is elvéreztem, oda kevés még karakter, aztán elkezdtem szerezni előbb komolyabb ruhákat, venni vagy craftolni rájuk armadillo +páncélt. + az elejétől rámentem a pisztoly vonalra, lopakodás + hangtompító + 1 fejlövés (A lopakodást nem fejlesztettem perk szinten, guggolva mégis simán el voltam végig)
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz csababarca #19267 üzenetére
Csak egy easter egg/tisztelgés. Semmi küldi egy lifttel fel lehet menni erre a tetőre, youtube-on is megtalálod. [ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz Maelephant #19270 üzenetére
-
juliensorel
senior tag
-
juliensorel
senior tag
Ez óriási egyeseknek volt/van egy olyan bug, hogy DUM DUM követi V-t az érintett küldetés után mindenhova, egyeseknek még a tűzharcba is besegít máshol . Érdemes megnézni a képeket, marha viccesek szerintem. [link] (nem mai téma de most, hogy számomra már kvázi nincs spoiler, ilyeneket találok a neten ,bocsi)
Komolyan mondom, ez már olyan szinten pocsék jelenség, hogy már jó[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
Ez egy scriptelt jelent, tehát emiatt se jó példa a hajóforgalomra.
Sok ilyen mézesmadzag van a játékban véleményem szerint, amit egyszer elsütnek küldetések közben, utána soha többet nem látod viszont a játékban, max olvashatsz róla szilánkokban, plakátokon, tv-ben nézheted kb őket(enyhe túlzással)A teljesség igénye nélkül Pl : -trauma team -Brain dance-ek -szórakozás -erotika -techsebészet (kapsz egy egy helyben ácsorgó faszit/csajt, aztán egy sima leltár menüt, hűha, a kezeken kívül semmilyen módosítás nem vehető érdemben szemügyre a játékban, nemhogy maga a folyamat, ahogy átalakul a karakter teszem azt) stb...
"amikor gyorsan kell lelőni 3 ellenséget pisztollyal" - ehhez időlassítás célszerű : kiberver -Sandevistan és simán meg csinálod. Amikor gránátot kell szétlőni a levegőben, ahhoz is ezt ajánlom, nélküle kvázi lehetetlen. -
juliensorel
senior tag
Mindennel tisztában vagyok amit írtál így ~190 óra után, de ettől függetlenül még meg lehet említeni mint hiányosságokat, nem? Vagy most akkor megint meg lett magyarázva, hogy ebből a játékból semmi sem hiányzik és igen is minden tartalom tökéletes kidolgozottságot kapott?
-Trauma Team: ugyanolyan szinten van jelen mint az összes agyhalott helyszínelő npc a városban, akik több száz óra után is pontosan ugyanott ácsorognak. Ez így nagyon statikus, nagyon gyenge. -Brain dance: a csapból is az folyik, hogy ilyen BD olyan BD, mi mégse próbálhatunk ki egyet sem pusztán szórakozásból, kíváncsiságból. Rengeteg lehetőség lenne benne, ahogy pl itt más valaki is írta az imént, szerintem sokat hozzátenne a CP világához, ha sztorin kívül is lehetne őket használni. Konkrétan még a Judyval közösen készült BD-t se nézhetjük meg soha, amiről később telefonban áradozik pl... -Szórakozás: lényegében egyet értek, valószínűleg sok mindent ki se próbálnék, vagy max egyszer, ettől függetlenül hiányos nagyon ez a terület és ez tény. -Erotika: valahol a szórakozás része ez inkább, tehát valójában nem egy külön pont, de ez is annyira túl van tolva a játékban a felszínen, hogy egyszerűen valami interaktívabb tartalomért kiált. -Techsebészet: nem játszom rpg-kel, egyiket se próbáltam amiket felhoztál, de az a demagóg véleményem erről, hogy azért mert valahol ez így/vagy úgy van megoldva, akkor egy vadi új, teljesen másik játékban ezektől a megoldásoktól nem lehetne eltérni, újítani, valami kiemelkedőbbet alkotni? És itt amúgy apróságokra gondolok pl kisebb animációk, belenagyítási/kameramozgatási lehetőségek a testtájakat illetően, vagy hogy ne egy semleges emberi idegrendszeri ábra legyen a techsebészet képernyő közepén könyörgöm, hanem esetleg az a bizonyos karakterünk, akire sokan rengeteg időt szántak az elején...(a leltár menüben se lehet érdemben szemügyre venni a karaktert, se a fegyvereket, az is nagyon elavult szerintem egy ilyen szintű játékhoz képest) Mondom ezeket úgy, hogy már a második karaktert indítom útjára, ugyanis szerencsére van sok minden más amit élvezek a játékban de ez az önámítást nem csípem, hogy itt kérem szépen minden jó úgy, ahogy van....
-
juliensorel
senior tag
válasz freeknight #19400 üzenetére
Így ahogy mondod...és igen tényleg, az autók és maga karakterünk utólagos személyre szabhatósága/módosítása, az is hiányzik, csak már el is felejtettem felsorolni. Igazából rengeteg minden hiányzik még, amikhez amúgy remek táptalaj állt volna rendelkezésre és talán pontosan ez a legnagyobb hibája ennek az játéknak(?) Amellett, hogy rengeteg érdeme és élvezetes elem van benne.
-
juliensorel
senior tag
válasz proci985 #19407 üzenetére
Ez egy új játék, egy másik "univerzum", senki nem akar szerintem olyan mini játékokat, mint a far cryban vagy a witcherben, miért is ne lehetne valami újat, mást kitalálni, alkotni? Ez nem a majdani játékosok dolga, hanem a fejlesztő csapaté...
A Bd-k és a trauma team kapcsán, szerintem ez kifogáskeresés amiket említesz és nem, nincs sok (nincs elég) a játékban. Továbbá nem a VR élmény a lényeg, hiszen az irreális elvárás, inkább BD-k tartalmára helyezném a hangsúlyt.
Trauma T kapcsán én se azt várom, hogy minden szaros npc-ért jöjjön a mentő...
Nem írom le ugyanazokat amiket freeknight de teljesen egyetértek vele.A 13 db románcban nulla interakció van.
És azt is felejtsük már el, hogy majd a szilánkok mindent pótolnak, ha valamit hiányolsz... sovány vigasz. (mindent elolvastam, többek közt azért is lett ~180 óra ez első végigjátszásom)
És igen az npc-knek általában sokkal extravagánsabb ruhái vannak, nekünk olyan miért nem lehet? Újabb" van is a játékban, de mégsincs" jelenség ez, hogy milyen hamar ismétlődő a ruhatár, pedig a város népe színes és változatos.[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz freeknight #19423 üzenetére
Az rám vonatkozott, nekem első végigjátszás, corpo csaj, ~180 óra (dec 10. óta).
Mire ment el ennyi idő? Magam sem tudom pontosan, csak sejtem.
Példák:
Mindent elolvastam, szilánkokat és a gépeken az üzeneteket is egyaránt ami épp szembejött.
Az olyan küldetéseket, ahol többféle kimenetel van/ahol többféle érdemi döntést lehet hozni, azokat végigpróbálgattam, variáltam a párbeszédeket, megnéztem a reakciókat, a végkifejletet (már ha rövidtávú volt), aztán a számomra legtesthezállóbbal mentem véglegesen tovább. Tehát kvázi többször játszottam már ki a játékot, ha nagyon pontosak akarunk lenni.
Egy befejezést (vagyis végülis 2-t) leszámítva mindet/minden variációt megcsináltam. Ezután néztem gyorsan yt videókat felületesen, csakhogy tudjam mik vannak még:a secret ending nem megy így elsőre, igaz nem is próbáltam de Johnny csak 60%-os, Takemura-t pedig sajnos nem mentettem meg, így olyan Arasaka ending sincs, amiben ő ott van.
Aztán az achi-k...a nagy része játék közben sikerült, de volt amire rászántam jó néhány +órát, így 2 secret és 2 sima achievement maradt csak hátra, ebből a Badlands-en egy NCPD küldetés bug miatt elakadt, így a "The Wasteland" -et nem adja meg, pedig kvázi megcsináltam.
A másik ami egyénspecifikus dolog, hogy én rengetegszer töltök vissza mentést, ha mondjuk a lopakodás nem úgy sül el, ahogy terveztem. Lehet hülyeség, én így szoktam játszani, lopakodás + hangtompított pisztoly/sniper, 1 headshot kill, nem szeretem ha beindul a riasztó. Aztán, ha olyan kedvem van vagy olyan a küldi, akkor meg mehet a daralás is.
Sokat craftoltam, vásárolgattam, sokszor egymás után csak a ruhaboltokat jártam végig, aztán csak a fegyverárusokat...
Egy idő után elkezdtem fotózgatni is stb.
Voltak bugos küldetések is, telefonbeszélgetés némán és felirat nélkül ment le stb..jóval előbbi korábbi mentésekhez kellett emiatt nyúlni néha.Saul nem szólalt meg a tankrablás után, cyberpsicho nem mászott ki a hűtőből, proci985: az, hogy hiányosságokat sorolok fel és leírom miben csalódtam 180 óra alatt, az természeten nem azt igazolja, hogy ez egy szar játék, sőt, nekem rettentően tetszik ezek mellett is és meg is becsülöm azt, amit nyújtani tud.
Összességében nagyon megosztott engem a játék.
Láthatóan lekötött és élveztem de annyira sok sebből vérzik emellett, hogy nem is tudom összegezni rendesen a gondolataimat, a csalódások folyamatosan jelen voltak de közben jó volt vele játszani.
Értem, hogy te próbálod csak a jó odalát nézni de értsd meg, hogy pl én viszont nem és sokan mások se feltétlen így állnak hozzá.[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
-
juliensorel
senior tag
válasz zsoltee10 #19454 üzenetére
Igen, az amikor Johnny megkapja a testet. Én legelőször öngyilkos lettem ugyanis technikailag már V és Johnny is meghalt egyszer, úgy gondoltam kár lenne tovább folytatni ezt a tragikomédiát egy olyan testben, ami igazából már halott (ekkor még nem tudtam, hogy Johnny élhet tovább vígan benne) Elég tragikus ending, komolyan meglepődtem a karakterek reakcióin...illetve nyilván sok hűhó semmiért esete. [ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz zsoltee10 #19470 üzenetére
Én utáltam és rengeteget szenvedtem vele, annak ellenére, hogy majdnem a legvégén csináltam meg, viszont egyáltalán nem bunyóztam előtte a meccseket leszámítva (amiket szintén utáltam) tehát nem volt benne gyakorlatom és a Body -m is alacsony szinten volt. Egyébként szerintem mindenképp OP a csávó, két ütéstől mindenki fekszik szinttől függetlenül. A taktika a lényeg, amikor rádront, az utolsó pillanatban ki kell védeni az ütését, majd ekkor gyorsan pofán verni, aztán elszaladni és ezt kezdeni előröl. Elvileg ha mindig pontosan védekezel akkor meg se sebez kb. Amúgy meg gorilla kar + dupla ugrás amit használtam minden bunyóban. Viktor említi a gyomrát mint gyenge-pont, hát én egyszer se tudtam ott megüti, végig csak fej. -
juliensorel
senior tag
válasz RetepNyaraB #19495 üzenetére
Nálam a travi is brutál volt, meg az utolsó is, szerintem kb huszadjára sikerült mindkettő A gránát orrú viszont bebugzódott 2-3 vereség után, úgy már simán szarrá vertem De mondom én csak azért csináltam meg őket, mert elsőre mindent ki akartam maxolni a játékban, amúgy nem az én műfajom.
-
juliensorel
senior tag
Volt aki aggodott, de mint lathato a festmenyes money glitch maradt, ill. tovabbra se fogja megjegyezni a beallitott nyelvet
Nekem a delamain kimaradt az elso vegigjatszasban a bug miatt, ugyhogy ennek orulok, remelem masodik eletutnal a beszelo automata se akad el . -
juliensorel
senior tag
válasz csababarca #19539 üzenetére
Marad a régi, rá kell dobni magasabb értékű újakat.
-
juliensorel
senior tag
válasz csababarca #19551 üzenetére
Bármikor felülírhatod a meglévő modokat a ruhákon és a fegyvereken, semmilyen perk nem kell hozzá, járulékos vesztesége, hogy azt amit felülírsz, azt elveszted, de ezzel semmi baj nincs hiszen nyilván sokkal jobbra cseréled le a már meglévő régi szar modot. (pl ahogy szinteket lépsz egyre magasabb számú armadillot fogsz craftolni, tehát mindig egyre magasabbat dobsz a ruhára és a páncélod folyamatosan emelkedik, de a kedvenc vagy egyedi ruhát megtartottad)
Magyarán semmi veszteség nincs a mod felülírásban alapvetően, ez upgrade, csak nyersz vele. Ha van valami szuper ritka modod amit nem tudsz craftolni vagy félted, azt meg értelemszerűen nem cseréled le és kész. De amúgy szerintem semmi értelme megpróbálni visszanyerni a modokat meg őrizgetni, hiszen tudsz craftolni és venni is amit akarsz, max minden árusnál körbe kell nézni a mapon. (Nekem pl az ilyenekkel is ment el az idő az első 180 órában )
A tűzálló/vérzés gátló/elektromosság tűrő stb egyéb modoknak szintén nem láttam értelmét egy bizonyos szint felett, annyira rossz ugye a balance, hogy nem tudnak kvázi eltalálni az npc-k , nemhogy megégetni gránáttal meg ilyenek.
Én a legendary fixer ruhákat viszonylag hamar összegyűjtöttem, aztán folyamatosan egyre magasabb armadillokat raktam rájuk, 13as crafting szinten, +211armor a lila armadillo darabja, azzal pakoltam meg a ruhákat, van amire csak abból raktam kettőt-hármat [kép] , kb 3000 a páncélom azon a karakteren, de már annak sincs értelme, .Smasher meg se tudott kb sebezni a végjátékban [ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz Carlos Padre #19572 üzenetére
100at? 13as craft lvl esetében, előtte nem figyeltem de elég ha kb 15-öt gyártasz és biztos, hogy lesz benne 2-3 Lila(legendary (narancs) ezekből már nincs)
Egyébként én most kimaxoltam a craftingot kíváncsiságból, LVL 20, összes perk megvéve hozzá. Kipróbáltam, pontosan 10DB armadillot gyártottam, abból 4db szürke lett, 1db kék és 5db lila, igencsak jó arány (ez persze random jellegű, mint minden amit craftolsz, pl a slotok száma, vagy a hozzá kapott modok a ruhák esetében stb)
A Lila ezen a szinten +240 armor.[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz anubis6 #19577 üzenetére
Egyrészt ez nem egy nyers online FPS.
Ebből kifolyólag másrészt, pl azért használtam a craftolást és tápoltam fel a karakterem , mert ebben a játékban ezt is lehet, ez is kardinális része elvileg, a karakter/gear fejlődése/fejlesztése, annak az öröme, tudod?
Életemben először játszom vele, honnan kellett volna tudnom, hogy a végére túl OP lesz a karakterem, ha merem fejleszteni a páncélt pl.?
Én mellesleg egyszer se "sírtam" emiatt, a pisztoly 1 golyó/fej stílust én nagyon bírom, a cold blood fel se volt nálam oldva, jobban mondva hirtelen azt se tudom, hogy az milyen perk, ettől függetlenül nem is akartam volna 10 percig harcolni egy cyborggal stb...mindeki mást élvez a játékban szerintem, ennyi.
Tehát alacsony szintű cuccokat kell használni, ha kihívást akarunk, köszi, nem mondod?
Nehogy már a fejleszteni akaró játékos hibája legyen, hogy a játék nem tartja a lépést ezzel.
Harmadrészt, én is pl a játék utolsó harmadában kezdtem el ezekkel érdemben foglalkozni, már 50es utcai szinten voltam, előtte azt hordtam ami volt és azt a modot raktam rá ami volt, mert addig a játék más részeit fedeztem fel, azt se tudtam sokáig mi merre hány a menüben, csak csinálgattam a küldiket." lehetetlen ellőni a gránátokat a levegőben" - igen bocs, ez túlzó kijelentés volt, nyilván nem lehetetlen de szerintem a többség nem akar ezzel eltölteni X órát gyakorolni Te menő vagy, jó neked. (Ezekben pl gyakoroltam eleget [kép] [kép] [kép] , talán túl sokat is magamhoz képest )
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz Bile Demon #19606 üzenetére
Hm, ez érdekes, hogy van neked 50-60 fps-ed fhd ultrán egy gtx1080-al?! (Adatlapodon lévő hardverrel?) Kizártnak tartom bocsi.
Nálam evga 1080ti 11GB: FHD, minden ultrán, 40-45 fps-t tud fixen a városban max(belső tereket most hagyjuk, mert többet vagyunk "kint").
16GB ram-ból nálam 8GB-t eszik az Aquasuite szerint, VRAM 6-7GB nálam is.
CPU: r5 1600X 3.9GHz. -
juliensorel
senior tag
válasz Bile Demon #19615 üzenetére
Szerk, látom közben írták, hogy lehet a cpu különbség is a ludas
Érdekes.
Nálam mondjuk a DOF-on kívül az összes "mozis" effekt kikapcsolva, FOV 90, és a Screen Space Reflections Quality pedig "PSYCHO". [kép] [kép] [kép]
Város, futás és autózás közben nálam max 40-45fps, ha egy helyben állok akkor is max 47fps, bárhogy nézem.
Állva:
akcióban:A te beállításaiddal +5-6 fps nálam is random jelleggel, most kipróbáltam. CPU órajeled is számíthat?
Egyébként nekem elég ez amennyi van, teljesen jól tudok játszani, csak meglepődtem az 50-60-on.[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
-
juliensorel
senior tag
Igen, az első 1-2 hétben még variálgattam a grafikát, végignézegettem pár beállítást és igen, szinte egyáltalán nem lett rondább a játék alacsonyabb szinteken, viszont nálam valahogy a teljesítmény se lett érdemben jobb, úgyhogy auto optimalizáltam NV experience-ben és soha többet nem nyúltam hozzá. Az meg így lőtte be.
Valóban ON:
Nem tudom ki, hogy van vele, én második karterrel is nagyon élvezem még a játékot, sokkal tudatosabb vagyok, tervezgetem a perkek sorrendjét, illetve a kedvenc ikonikus fegyvereket minél hamarabb megszerzem most, hogy aztán sokat tudjam használni őket, autóból is csak azt veszem meg ami jó volt elsőre. Sokkal szabadabban, lazábban mozgok a városban, mert nincs bennem az új küldetések hajszolása iránti vágy és pörgés, nagyon kellemes.
Meglepő módon még mindig vannak újdonságok, új küldetések, amik nem csak a másik életútból adódnak, hanem elsőre félre ment helyzetekből, amikre már nem is emlékeztem.Pl: Jackie hulláját a családjához küldtem most Viktor helyett, így egy új küldi szál nyílt meg ugye + Jackie fegyvere, a garázs ahol sose jártam, Misty-től sok új info stb...vagy pl. van egy labilis militech katona, akitől ellopott gyógyszert kell visszaszerezni, na én azt elsőre azonnal lelőttem, mert túl gyorsan mentem be hozzá és ellenséges lett, most pedig csak bóklásztam az épületben és szépen lement a dialóg köztünk az ajtónyitás után és nem is kellett megölnöm, megtette ő maga... -
juliensorel
senior tag
válasz beyruth82 #19647 üzenetére
Igen, arra gondolok. Ahogy belépsz a szobába, rögtön jobbra van a falon egy kisebb szekrény, abban van a gyógyszer. Talán egy kád van alatta, arra leül Johnny okoskodni, abban az esetben ha nem ölted meg a faszit, a gyógyszert pedig sárga felkiáltójellel is jelöli. Nálad nyilván bugos, mert nekem úgy is működött ez a küldi, hogy azonnal megöltem a csávót beszélgetés nélkül. Itt is egy megoldás van csak: valami régebbi mentés, ha van....szokásos szopás.
A kiberpszicho küldi melyik bugos? Lehet tudok segíteni. -
juliensorel
senior tag
válasz beyruth82 #19651 üzenetére
Alapvetően miután megölted és lootoltad, szilánkot elolvastad, azután el kell küldeni Reginanak egy előre generált üzenetet. Ha ezt nem adja ki az üzenetek között, akkor bugos ez is éppen nálad.
Ez pont az első ilyen küldi, itt még szkennelni se kell.
Általánosságban amúgy az a lényeg az összes kiberpszicho-nál, hogy minden nyomot és holttestet szkennelni kell egytől-egyig és minden kapcsolódó szilánkot el kell olvasni! Ezután be kell adnia ,azt hogy "küldd el az üzenetet Reginanak".Nekem is volt olyan, hogy azt hittem ár megint bug de kiderült, hogy volt még egy eldugott hulla akit nem szkenneltem.
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz WATERDACA #19554 üzenetére
Legelőször én is öngyilkos lettem, ugyanis technikailag már V és Johnny is meghalt egyszer, úgy gondoltam kár lenne tovább folytatni ezt a tragikomédiát egy olyan testben, ami igazából már halott, nekem is logikus volt. Elég tragikus ending, komolyan meglepődtem a karakterek reakcióin én is...viszont nyilván "sok hűhó semmiért" esete így végezni a történtek után.
Aztán én az összes többit is megcsináltam a secret endingen kívül.
Szerintem a maradék lehetséges endingeket még játszd ki, nem sok idő annyira egyik se de sokkal tartalmasabb befejezések, sokat hozzátesz az egész story megértéséhez, főleg az Arasaka ending, az a legütősebb szerintem(amiket választhatsz fent a tetőn) [ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz modflow #19659 üzenetére
Ez eddig is így volt (bugos), jan. elején csináltam azt a küldit kb, ugyanez volt nekem is, többször kezdtem korábbi mentéstől, aztán meguntam és elkezdtem csinálni a küldit, később megjavul, ha találsz egy bejutási opciót a raktárba onnantól fogod hallani, amit beszél hozzád.
Más: mai nap másodszor térdel le a játék úgy, hogy le volt téve tálcára is közben neteztem.
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
Feldobnék egy labdát.
A zene, mint olyan a játékban...
Tudom, hogy ez alapvetően ízlés kérdése, ebbe ne menjünk bele. Én itt most inkább arra, gondolok, hogy milyen műfajhoz, milyen zene illik, mert itt szerintem mellé lőttek vele.
Tudja valaki, hogy ez az egész "rocker" dolog honnan jött vagy miért ilyen markáns a játékban, miért erőltetik ennyire?
Értem, hogy a Johnny boy miatt, de az csak egy (fő)történetszál, ahol remekül van jelen ez a műfaj, de ezenkívül valahogy nem illik ebbe a világba, ebbe a városba ez a rengeteg metal meg rock.
A rádiókban valahogy ilyen semmilyen pop/hip hop/latin zenék szólnak (talán a jazz állomás ad egyedül különleges hangulatot néha), ellenben van 3-4 rock állomás. Minek? 2077-ben? Hagyjuk már. Tudom, hogy a való világban 2077ben is érvényes műfajok lesznek ezek, de most egy fiktív sci-fi játékról beszélünk, ahova ezek nem illenek szerintem.
Átvezetők, harcok, dialógok alatt általában teljesen marginális, unalmas loopolt zenék szólnak. A bandák mindenütt ugyanazt az üres technot hallgatják, ami kb már a legelső küldetés alatt is szól, a bárokban/clubokban ugyanez a helyzet.
Én megjelenés előtt azt reméltem, hogy valami emlékezetes OST -t fog kapni a játék (a samurai dolgon kívül), mint pl a FAR CRY Blood Dragon vagy a Kung Fury, csak hogy ebből a műfajból említsek két klisét.
Sokkal több jóféle synthwave/rertowave, new age, ambient electronic space, chillwave stb zene kellene a játékba, mert én bárhogy keresem nem találom ezeket.
Milyen jellegű előadókra vágytam volna? A teljesség igénye nélkül: Kavinsky, College, Vangelis, Robert Parker, Gunship, Dynatron, Futurecop!, Mitch Murder, Dan Terminus stb... -
juliensorel
senior tag
válasz Jinxb1rd #19702 üzenetére
"Úgy érzem, hogy béna, zs kategóriás előadók zs kategóriás számai vannak összeválogatva. Az ingame zenékkel is rendesen rá lehetett volna dobni a játékra, de egyszerűen nem elég effektívek, semmi emotinal töltetük." - Pontosan ezt érzem én is, erről szólna az egész felvetésem! Jól megfogalmaztad.
beyruth82
"cyber western vilaghoz, szegecselt bőr cuccokhoz, nagy verdákhoz jobban illik a rock"
Ne haragudj, de szerintem egyáltalán nem ilyen a játék fő jellege, ugyanazzal játszunk?
Ok, van egy kvázi kietlen Badlands, de amit én látok: színes neon mindenütt, rengeteg műanyag-rikító ruhák, hajak, alakok, fegyverek, retrowave sportkocsik, zsúfolt nagyváros... -
juliensorel
senior tag
válasz Maelephant #19704 üzenetére
A 80-as években a diszkó, electro, funk, synthpop, hip hop is nagyon erősen jelen volt, sőt(!), tehát részemről ez se indokolja a rockot.
"disszonánsan jelenkori hangulatot hoztak be a játékba" - igen sajnos, egy sci-fi játékba...
-
juliensorel
senior tag
válasz hyggelig #19713 üzenetére
A kommentem melyik része szól arról, hogy nekem milyen zene tetszik valójában?
Kifejezetten ennek a játéknak a zenei felhozataláról beszélünk, nem a személyes zenei ízlésemről. Teljes szubjektivitás nélkül ez persze nehéz, direkt ezért próbáltam arra rávilágítani, hogy valahogy műfajilag nem passzentos az egész atmo, amit a zenéktől itt kapsz. Azt se állítom, hogy XY közreműködő előadó nem állja meg külön a helyét a szakmában a való életben (mert biztos van köztük ilyen).
Egyszerűen ahhoz képest, hogy milyen világot kapunk a játékban, nincs egyszer se valami igazán emlékezetes, különböző érzéseket/érzelmeket kiváltó darab. Egy két samurai-os momentumot leszámítva, de könyörgöm az csak egy pici szelete a játéknak. Nekem ezzel van a bajom, és mint látható sokan másoknak is.
Amúgy meg felvetettem egy vita témát, nem kell egyet érteni, de neked ennyi ment át? Ez inkább arról szól, hogy te rögtön ugrasz ha valaki kritizál olyat zenét ami neked tetszik? Én egy szóval nem mondtam, hogy nem szeretem a rockot vagy a laid back stílust vagy XY-t, amik itt helyet kaptak... szeretem én a legtöbbet csak nem NC-ben. -
juliensorel
senior tag
válasz anubis6 #19725 üzenetére
Igen, ez nem rossz szerintem se műfajon belül, viszont az Cloudsba egyszer tudsz bemenni aztán csókolom...vannak elszórva jobb zenék és pillanatok, de összességében teljesen felejthető. A rádiót akár el is felejthetjük, nézzük csak a küldetéseket...semmi emlékezetes, Kerry jachtos mutatványa az egyetlen.
L3zl13: Nem tudod megölni a psychokat még véletlenül se, scriptelve van, hogy életben maradnak az utolsó végzetes "sebzés" után. Erre egyáltalán nem kell figyelni, tök mindegy milyen fegyvert használsz, hogy intézed el stb.
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz hyggelig #19736 üzenetére
“A kommented teljesen arról szól, hogy neked milyen zene tetszik.” Erre reagaltam, ugyanis ez nem igaz, de latszolag elbeszelunk egymas mellett. Nem szeretnem folytatni.
cyberpsicho kuldik:erdekes amiket irtok, en mindet durvan elinteztem, altalaban valami op sniper headshottal a vegen, az ongyilkos hacket is kiprobaltam tobbszor, mindig az lett a vege, hogy a foldon fetrengtek (legyengulve) es ment az uzenet Reginanak, aki mindig halalkodott es mondta, hogy majd kuld valaki a psychoert. -
juliensorel
senior tag
-
juliensorel
senior tag
válasz beyruth82 #19793 üzenetére
Nem maradsz le semmiről, egymástól függetlenül mindet végig lehet csinálni, olyan sorrendben, ahogy tetszik, keresztbe-kasul, egyiket félbe hagyva átmehetsz a másikra stb.
A románcokra is ez vonatkozik, bárkivel, bármikor, nincsenek egymásra kihatással a szereplők, a velük való viszonyod (akik különböző szálon vannak, azok kvázi nem is tudnak egymás létezéséről) [ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz beyruth82 #19795 üzenetére
"egyiket félbe hagyva átmehetsz a másikra"
Pontosítva ezt úgy értem, hogy a történet szálak között ugrálhatsz bármelyik fázisban, ha épp nincs elkezdett aktív küldetésed. Egy már elkezdett küldetést értelemszerűen ne hagyj félbe, mert van olyan ami sikertelenné válik, ha elhagyod a helyszínt. Ez nem mindre igaz de vannak ilyen küldik.
Írtad, hogy Judy a kisbuszban vár azóta is pl...na ilyenkor inkább érdemes azt válaszolni, hogy majd te a magad útján mész. Csak a biztonság kedvéért...én itt már semmit nem hagynék függőben, bármi bármikor bugos lehet, aztán csodálkozhatunk, hogy nem aktiválódik, nem folytatódik egy küldi. Egyébként azért szoktam a szereplőkkel utazni, mert ott még szoktak lenni dialógok.[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz hombre[EU] #19806 üzenetére
Arra utal, hogy sokan említettük mennyire gyenge az enemy, miután felfejleszti az ember a karakterét. Ellenben, ha ezt nem teszed meg, akkor ilyen lesz egy boss fight, mint nála. Tehát fedezéket használ és lő felváltva...Csupa evidencia. Egyébként látszólag ő is alig sebeződik, akármilyen szinten is van pontosan a karakter, továbbá az AI nála is elég butuska ettől függetlenül. Én pedig meg vagyok sértődve állítólag.
Cyberpsycho témára visszatérve, megmutatom (fegyveradatokkal együtt) nálam hogyan zajlik egy küldetés HALÁLOS fegyverrel. [link]
Ismétlem, első végigjátszásom alatt se halt meg egyszer se, egyik sem, mindig halálos lőfegyvert használtam! Miután elfogy az életerősávjuk, szépen lefekszenek és a földön fetrengenek, Reginát pedig lehet is értesíteni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest