-
IT café
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz nubreed #4570 üzenetére
Volt itt bőven offolás más témában is, ez pedig elég kardinális téma. Nyilván nem fair hogy EU-ban kb ugyanazok az árak vannka közben meg a magyar fizetés nem azonos a némettel, de én arra buzdítanék (kérnék?) mindenkit, hogy ha kicsit is szívén viseli a játék sorsát, akkor ne szürkebolból vegye meg, amiért vagy látott a CDPR pénzt, vagy nem.
Ahogy írták, a legtöbb kulcs olcsóbb régióból való, de ha teszem azt lopott kártyával vesz valaki kulcsokat, majd továbbértékesítni, akkor azok után a kiadónak nemhiogy még pénze lenne, hanem ő fizet: A kulcsokat már továbbértékesítették, azokat visszevenni már nem lehet, viszont a lopott kártya eredeti tulajdonosa meg rendőrségi ügyet csinál, és minden céggel visszautaltatja magának azt az összeget amit a pénzéből eltűntettek kártyatolvajok. Szóval abszurd esetben még a CDPR fog fizetni annak aki megloptak, és az egészből a shefter meg tolvaj jár jól.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
duvi
nagyúr
válasz nubreed #4643 üzenetére
Ez egy jó kérdés, de remélhetőleg 2070-től kezdve elég lesz FHD-ban a régebbi vas is, ha bekapcsoljuk az RT effekteket! Egyébként a 3070 megjelenését pont a készlethalmozás miatt tolták el, szóval bízzunk benne, hogy decemberre már itthon is elérhető lesz legalább ez a kártya!
-
Peace
nagyúr
válasz nubreed #4643 üzenetére
Érdekes téma. Én még mindig nem térek napirendre a GTX 1060 felett az ajánlott konfignál. Hogy mire ajánlott....ugye nincsenek paraméterek megadva. De simán benne van a pakliban, hogy kicsi a gépigénye, RT alatt meg összefo**a magát az erősebb középkategórián is. 3070 vásárlás november 19-ig sajnos jó eséllyel atomfelejtős. Én is izzadok rendesen, hogy akkor mi legyen helyette. Megvárom ezt az október 29-et, de szerintem nem lesz egy darab sem belőle a hazai boltokban. Vagy ha igen, akkor gusztustalan 300-350-es áron. Használt 2060S-ben gondolkoznék még, de egyrészt félő, hogy még 1080p-ben sem birkozik meg RT-vel, másrészt drasztikusan veszíteni fog az értékéből, amint elérhető lesz a 3070 és a 3060 Ti......
-
sixpak
nagyúr
válasz nubreed #4654 üzenetére
Akkor nem lesz gondod, kizártnak tartom, hogy magasabb gépigénye legyen, mint a M Exodus-nak....persze a látvány sem lesz annyira pazar (ott azért voltak különösen szép részek), de az összhatás minden bizonnyal remek lesz.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
gyimger
őstag
válasz nubreed #4686 üzenetére
First-person RPG és részben Sci-Fi. Szerintem nem állnak annyira távol.
Poén, de a Fallout sztorijában a bombákat 2077-ben dobták le."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
.LnB
titán
válasz nubreed #4697 üzenetére
Nagyon durva, ez a kampány tényleg. Ez már ilyen GTA szint. Meg talán COD, de abban nem vagyok annyira otthon. Mondjuk ez az Old Spice ez csak egy papírcsomagolás, mert a Roamer "illat" eddig is volt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
félisten
válasz nubreed #4721 üzenetére
Nálam sosem jött el az se, hogy menő lenne. Eleve ízléstelen a gamernek szánt eszközök többsége, illetve ár / minőség tekintetében sokkal jobbak a zenehallgatásra szánt darabok, egy részük gamingre is kiváló számomra, egyszerűen annyi, hogyha beszélni is kell, magamra csiptetek egy mikrofont.
-
Vesa
Topikgazda
válasz nubreed #4745 üzenetére
Majd egy rituális sámán dobolás kíséretében, a jurta előtt ledarálnak egy Cp2077 DVD-t.
Megjegyzem, nem emlékszem, hogy a Mass Effect részeknél (különösen a 3-ban), felrobbant volna a net amiatt, mert tele volt gay tartalommal és párbeszéddel, sőt, ugye még "viszonyt" is lehetett kezdeni azonos neművel.[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Topikgazda
válasz nubreed #5078 üzenetére
A Cyberpunk világának alapja a rockzene, eleve a kasztok (Rockerboy/girl) erre hajaznak, és Johnny Silverhand is folyamatosan rockzenészként van aposztrofálva. Leginkább a Led Zeppelin vagy a Guns'n'Roses koncerteket lehet ahhoz hasonlítani, ami Pondsmith fejében kirajzolódott vele, illetve a Samurai együtessel kapcsolatban.
Beláthatjuk, hogy egy DJ-ről nehéz elképzelni azt, amit Silverhand köré építettek ki...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Topikgazda
válasz nubreed #5090 üzenetére
Sasha mikor ír olyasmiről dalt, mint a Led Zeppelin vagy a Guns'n'Roses? Utóbbi mondjuk nem mérhető a rock-klasszikusokhoz, de azért nekik is voltak elgondolkodtató dalszövegeik.
Silverhand háttértörténetéből:
Eredetileg a DMS Label próbálta minden törvényes és törvénytelen eszközzel leszerződtetni, többek között megfenyegették, hogy nyilvánosságra hozzák, hogy valójában egy dezertőr, aki az USMC (az amerikai tengerészgyalogság) kötelékében szolgált a közép- és dél-amerikai háborúkban. Johnny beintett, leszerződött a Universal Music-kal, majd maga mesélte el előéletét. 2009-ben megjelent albuma, a Sins of Your Brothers (Testvéreid Bűnei) a háború valós arcáról, a kormányzat hazugságairól és a katonákat erőszakkal kibernetikai beültetésekkel ellátó programokról szólt (feltehetően tehát innen származik a kibernetikus bal kézprotézise).
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Fitzgerald
veterán
válasz nubreed #5110 üzenetére
Nekem van ilyen kattanásom, hogy nem kedvelem, illetve nehezen viselem el a beszédhibás embereket, szóval nekem sem tartozik a kedvenceim közé, de az idő 98 százalékában szerencsére nem ő beszél.
Mondjuk én azt az Alanah kislányt legalább ennyire nem bírom egyéb okokból kifolyólag, és nem tetszik, hogy bekerül a játékba, nem tudom mivel érdemelte ki.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz nubreed #5119 üzenetére
Ezt a részt nem értem teljesen. Ez úgy éretendő, hogy nem fog kiszűrődni az épületekből általában zene vagy magának a játéknak nem lesz ilyenkor zenéje?
A játéknak nem lesz ilyenkor zenéje. Hallhatod az utca zaját, a járókelők párbeszédeit, stb.A másik kérdés: mi az a double jumpp?
Amikor a szokásosnál magasabbra tudsz ugrani - feltehetően a megfelelő kiberver megléte esetén.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
[Prolixus]
addikt
válasz nubreed #5092 üzenetére
Jah, ez aza lbum is kurvajó. Darksynth (ez inkább már az mint synthwave....utóbbi lányabb és jobban a 80-as évek popzenéire hajaz) stílus a legjobb, én már hosszú évek munkájával vagy 600 számot gyűkjtöttem össze amit rendszeresen hallgatok.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
félisten
válasz nubreed #5175 üzenetére
Mert egyoldalú a piac, és a jelenlegi helyzet is ezért alakult ki.
Minden eladott nvidia kártyával csak még egyoldalúbb lesz.
Remélhetőleg összeszedi magát az AMD GPU-k terén is, mert ez már nagyon kellemetlen.
Én nem kedvelem az nvidiát mint céget, lfszt sem szeretnék tőlük és a mesterségesen pumpált piacukról. -
elite.cs11
senior tag
válasz nubreed #5159 üzenetére
Elvileg az egész játék során más lesz. Pl egy corpo-val tudsz olyan választ adni egy másik corpo-nak amire egy street kid vagy nomad nem lenne képes, mert volt corpoként ismerni fogod a gondolkodásukat vagy taktikájukat stb. Ez persze igaz a másik kettőre is. Az emberek reakciója is más lesz amikor meglátnak vagy beszélnek veled ezek alapján.
Gondolom a story a prologue után egészen hasonló lesz.Szerk. Én corpo-t kezdek majd kidumálós/hackelős arc leszek. Esetleg pisztolyokkal, lopakodással kiegészítve.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz nubreed #5208 üzenetére
Nem ellened irányul, ne értsd félre, pls! Most erről eszembe jutott, h mennyire untam anno a CoD topikban amikor háromból kettő hozzászólás a PC-s gépigényről és a játék futtatásával kapcsolatos problémák megoldásáról szólt. Nem lehetne csinálni egy topikot mondjuk "CP2077 futtatása PC-n" címmel?! Szerintem mindenki csak nyerne vele.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz nubreed #5211 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy lesz elég tartalom, de arra is pénzt tennék, hogy ez a játék sem lesz 40% felett átlagban. Ezek a statisztikák amúgy tökjól mutatják, hogy mekkora túlsúlyban vannak manapság a pillanatban élő, egy adott tárgynak/témának hosszabb ideig kiemelt figyelmet szentelni nem tudó átlagfogyasztók.
Én amúgy street kid-el kezdek, a Cyberpunkban/Shadowrunban is egy-egy hasonló archetípus volt az első karakterem (street samurai, solo).
-
Peace
nagyúr
-
LK
addikt
válasz nubreed #5444 üzenetére
Ki volt rakva (Cifu is látta), csak később levették. Aki nem hiszi, járjon utána
Gondolom ha a kártya egyezik a kiírással, de a hardvered jobb annál, úgy valószínűbb a 60 fps elérése. Ha szarabb, a kártyát is kevésbé hajtja ki. Szerencsére nekem jobb van.zkxdn: van még idő a megjelenésig, és nem akarok a zsebedben turkálni, de lehet hogy érdemes lenne addig RAM-ot bővítened. 8GB-ot simán meg fog enni a játék.
utolsó 3 hsz. :: Most meg én írok, hogy ne csalódjatok. Játék install után, még meg kell várni, mire leszedi az első peccset a leterhelt szerverekről, és csak utána tudtok játszani.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Bad Pritt
félisten
válasz nubreed #5483 üzenetére
Én nem tudom mit művelnek a Bethesdánál, de nagyon le vannak maradva. A Witcher 3 -at 2015 -ben adták ki, és 2020 -ban itt a Cyberpunk. Míg a TES 5 11.11.11 -én jelent meg, eltelt 9 év, TES 6 meg sehol...
Fallout 4, Fallout 76 jött ki tőlük azóta, plusz csinálják a Starfieldet egy ideje és nemrég kezdték a TES VI-ot.
Azért a Bethesda Game Studios nem egy olyan roppant nagy cég, wiki szerint 400 embert foglalkoztat, míg a Bioware például majdnem ezret, a Rockstar meg kétezret.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
mettek
addikt
válasz nubreed #5593 üzenetére
Kifejezetten örülök hogy rövidebb lesz. Valamikor nyilatkozták is hogy utólag rájöttek hogy a W3 túl lett tolva mellékküldetésekkel. Engem kifejezetten idegesített a tegyél szívességet kuldetésből burjánzó tegyél szívességet majd a 3-ik, 4-ik embernek tegyél szívességet hogy az alap feladatot megcsináld. Be sem tudtam fejezni a játékot mert unalomba fulladt. Na itt remélem nem lesz ilyen.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest