Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Hunmugli

  aktív tag

  "Én még így sem nagyon merek tradelési tanácsokat adni."
  ...
  "Hosszú távon viszont a "menőbb" coinokba bátran be lehet fektetni"
  ;]

  A csoport erre lett kitalálva. Aki pedig az első hszt sem olvassa el, az hülye, ingyen pénzt akar, és megérdemli. De mindenesetre így járt, itt nem kap jogorvoslatot a saját rossz döntése miatt. Ezek itt tanácsok, azok meg ott az ő döntései. Ez van.

  Egy mondast hiányzik az első hszből, ami valahogy így szól: "A topik olvasása és/vagy a kommentelés ráutaló magatartásnak számít, amivel elismered, hogy egyet értesz az első hozzászólással, amit előzetesen teljes egészében elolvastál."

  Jogi szemmel nézve kérdéses mindez. A ph! nem vállal felelősséget a topikért és tartalmáért, erre nem is kötelezhető. Mi is ezt jelentjük ki, csak kérdés, hogy ez egy bíró szerint is így lenne-e... Javítsatok ki, ha tévedek. +szerezzetek egy ügyvédet ;]

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Dyingsoul

  veterán

  Ha így sem mersz akkor az azt jelenti, hogy lehet nem a ph fórumai a legmegfelelőbbek erre a célra ami részben így is van mert ha betéved ide egy köhm... buta ember és feltesz valami pénzt elbukja... no de az első hsz-ben benne a lényeg.

  Egyébként a hardveraprós csalókkal sem lehet túl sokmindent kezdeni, a PH az ottani üzletekért sem vállal felelősséget... Szóval szerintem felesleges ezen agyalni.

  Ennek ellenére én akár abban is benne lennék, hogy ha csinálnánk most (vagy később) egy titkos-zárt facebook csoportot ahová egyesével válogatnánk be az embereket. Értelmeseket. Akiknek az alapok mondjuk már megvannak és benne vannak a crypto világban és nem onnan kezdünk, hogy mi az a Kraken, poloniex stb...

  Viszont ha mindenki úgy áll hozzá, hogy nem merünk beszélni róla akkor nem sok értelme van a topiknak. :DDD

  Egyébként fülembe ültetted a bogarat a trade bottal mivel én is programozó vagy, most el is kezdem nézegetni dolgokat ezzel kapcsolatban. :)

  (#6) bobalazs: Én még egyiket sem (Kraken, Poloniex, Bittrex pipa de nem SEPA utalással)

  [ Szerkesztve ]

  - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

Hozzászólok Aktív témák