Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dyingsoul

  veterán

  Ha így sem mersz akkor az azt jelenti, hogy lehet nem a ph fórumai a legmegfelelőbbek erre a célra ami részben így is van mert ha betéved ide egy köhm... buta ember és feltesz valami pénzt elbukja... no de az első hsz-ben benne a lényeg.

  Egyébként a hardveraprós csalókkal sem lehet túl sokmindent kezdeni, a PH az ottani üzletekért sem vállal felelősséget... Szóval szerintem felesleges ezen agyalni.

  Ennek ellenére én akár abban is benne lennék, hogy ha csinálnánk most (vagy később) egy titkos-zárt facebook csoportot ahová egyesével válogatnánk be az embereket. Értelmeseket. Akiknek az alapok mondjuk már megvannak és benne vannak a crypto világban és nem onnan kezdünk, hogy mi az a Kraken, poloniex stb...

  Viszont ha mindenki úgy áll hozzá, hogy nem merünk beszélni róla akkor nem sok értelme van a topiknak. :DDD

  Egyébként fülembe ültetted a bogarat a trade bottal mivel én is programozó vagy, most el is kezdem nézegetni dolgokat ezzel kapcsolatban. :)

  (#6) bobalazs: Én még egyiket sem (Kraken, Poloniex, Bittrex pipa de nem SEPA utalással)

  [ Szerkesztve ]

  - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

Hozzászólok Aktív témák