Új hozzászólás Aktív témák
-
-
yolan
őstag
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
yolan
őstag
Megnéztem bios-ban és tényleg, c1e-et támogat, engedélyezve is van, illetve everest írja is hogy 6x / 8x a szorzó, de ha nincs bekapcsolva a des akkor nem veszi vissza soha nálam
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
-
yolan
őstag
Közben jöttem rá mikor teszteltem, hogy ezek bizony 65nm-es procik, nem 45 amikhez szoktam. Így a prime helyett az orthos lenne hozzá az alkalmasabb. Bár én linx-eltem őket meg ibt főként.
-
doncortio
senior tag
Nah! nekem is van egy 420-asam nemrég kaptam. Nah most essen le az állatok:
Celeron 420-at felhúztam 3658!! MHz-re! Tovább nem merem mert így is kékhalálos lett egyszer Vantage alatt, de kiderült hogy ram-mal volt a gond és így szert tettem erre a konfigra:
ASUS P5QPL-AM
DDR2 Geil 2GB 1066MHz CL5 Ultra
A fent említett Celeron 420
Egy szénné tuningolt 4550es Radírelég szép eredményeket kaptam és jó sok fps-t minden gaméban (najó csa ka crysisba nem)
Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
aktív tag
Kissé hülye kérdés! (sose volt d805-öm,430-os igen)
Melyik a gyorsabb alapon és tuningban?tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
aktív tag
Ph.
tényleg kihalt ez a topiktökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
szbalogh
addikt
Halihó!
Kétmagos athlon 4050e-ről váltok 420-ra. Kérdésem az lenne hogy ha több alkalmazás (pl antennás digitális tv powercinema + gém) megy egyszerre akkor mondjuk 2.5 GHz-en tudja majd úgy kezelni ezeket mint az amds procc? Mennyivel lesz gyengébb?Nick: HE_Storm
-
BlackPriest
őstag
kis élet a topikba (a cpu dióda a 70 fokos, valszeg hibásan mér, a cpu 20 fokkal alacsonyabb mindíg):
[ Szerkesztve ]
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
u600-cbr600
csendes tag
Helló!
Van egy Celeron 430-as procim az a gondom, hogy 2,2Ghz fölé húzom akkor nem látja a Sata-n csatlakott dolgokat csak az ide-n ami van. alaplap Gigabite 945gcm. Esetleg produkálhat ilyet ha túl kicsi a táp a gépben? -
ssppiikkee
tag
válasz ssppiikkee #976 üzenetére
Már nem tudtam szerkeszteni a hozzászólásomat, de egy BIOS képet még mellékelek hogy teljesen hiteles legyek
Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
-
faresz5
senior tag
Sziasztok!
Intel Celeron 420, 1600 Mhz proci 1080p-t milyen terhelés alatt játszik le, már ha lejátszik szaggatás mentesen alapjáraton?
Köszönöm válaszotokat, esetleg ha valaki kipróbálná.(videokártya "rásegítés" nélkül). -
Adamyno
tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ti milyen RAM-okkal húzzátok? Mert nekem eddig mindig a RAM volt az akadály, illetve milyen beállításokkal? (fesz, fsb, ram fesz, késletletés...)
Most szeretnék egy gépet venni ilyen procival, mert csak jókat hallottam róla. 2GB RAM Lesz benne, csak annyit tudok. Igazából munkára kellene, de néha 1-1 XP lehet, hogy kéne virtualizációba, szal kiváncsi lennék mennyire gyűjtsek másik procira, vagy azért egy XP-t vajon még elbír?
(én Debiant használok)
- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
gabo9201
senior tag
Én egy P5KC lapban húztam 1333-as DDR3-as ramokkal.
Ha alacsonyabb órajelű ramod van az sem baj, mert a legtöbb alaplapban vissza lehet osztani és így a gyári órajel alatt tartani.A ram feszhez, késleltetéshez nem szoktam nyúlni hagyom Auto-n. Az FSB-t meg nyilván úgy kell belőni, hogy stabil legyen a rendszer (mivel kicsi a CPU szorzója egy viszonylag tuning barát lapot kell venni mellé). CPU feszben én 1,5V-ig mentem el, de így sem melegedett.
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
Vesztor87
senior tag
Van még itt valaki? Hamarosan egy Cerka420-as gép gazdája leszek (kb 2 hétre, utána megy apóshoz), annyi kérdésem van, hogy az integrált vga-s alaplapban szabad húzni ezt a procit, nem lesz baja az integrált cucc miatt az alaplapnak?
Köszi -
-
Gaben2022
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy ASRock G41M-VS3 R2.0/M/ASR Intel G41 LGA775 mATX alaplap (G41M-VS3 R2.0/M/ASR) alaplapot , egy Intel Celeron 420-as 1.6Ghz-es procit, és Kingston 2x1 Gb ddr3 KIT-es 1066mhz-es Rammot!
Nos, akinek van ilyen konfiguráció, és mennyire tudta felhúzni a procit az szóljon, és persze mennyit lehet ebből az egész konfigból kihozni a legjobbat. )))
Előre is köszönöm a válaszokat!
Gaben
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest