Új hozzászólás Aktív témák

  • MaesTroll

    tag

    Jó dolog megkapni végre a várvavárt fegyvereket a dropból, de amúgy a legtöbb esetben nem drasztikus a különbség egy alapfegyver és egy TOP variant között. Nem úgy működik, hogy a 0.7-es KD-jű emberkének leesik egy Steed,Insanity,Speakeasy és akkor onnantól ő lesz a lobbik királya, 50+killel meg 2+ KDR-rel. Persze legtöbbször az Elite variant jobb, mint az alap, de senkiből sem csinál topjátékost egy Elite variant. Fordítva is igaz, egy jó játékos (majdnem) ugyanazt fogja hozni egy alapfegyverrel, mint a legjobb Elite-tel.
    Persze pár esetben jelenthet különbséget élet és halál között hogy az elittel tolod vagy alappal. De tényleg csak nüansznyi különbségek vannak, maponként van max 2-3 olyan szitu, hogy a Steedem miatt megnyerek egy párharcot, amit alap ballal elvesztettem volna (mert pl near death kill medált kapok, Steednek 1-gyel kevesebb golyó kell öléshez nagy távról, mint alap Balnak)

    Persze van kivétel is, alap ARX és Steel Bite/Hole Puncher között zongorázni lehet a különbséget. Alap ARX 1 burst kill range vmi 7 méter, míg a két TOP variánsé 50+ méter. Így a Time to kill vagy a duplája alapfegyveren, mert van egy burst delay, meg még kell a második burstből is betalálni egy golyóval.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák