Új hozzászólás Aktív témák

  • Richard

    őstag

    Noh.. Felőlem mehetne ez a nájtkápp vagymi. DE én nem fogok szolni egy árva szot sem azon kivul hogy kit láttam és merre. Majd valaki szépen mondja mindig mit kell csinálni az adott körben. Még egyszer nem akarom végigszenvedni ugy a meccset, hogy elmondom mit kéne aztan mindenki azt csinálja amit pubon :W Pl letesszük A-t aztán hú mer csak 1 van mi meg vagyunk 3-an akkor rásoljuk le... Aztán ugye mindenkit leszed kinnt és maradok egyedül bennt stb.. Meg ahogy letesszük mindenki kifut, ezzel átadva a helyet az ellennek, aztán támadhatunk megint nehogy leszedjék. Ha VÉLETLEN sikerül benntmaradni akkor is az ablakba és ajtoba ugrálás megy és ugye a csipás egyesével mindenkit kiszed:)
    HA ezen sikerülne változtatni akkor esetleg el lehet indulni, de tőlem ne várjatok semmi féle koordinálást mert én már agyvérzést kapok.. Nagyon elszállt a türelmem már, hogy fél év után is a falnak beszél az ember. TISZTELET A KIVÉTELNEK.

    Mellesleg nem egy ilyen kupát játszottunk cod2-ben és nyertünk is nem keveset. Közelébe SEM ér egy esti war egy ilyen kupának.

    Ennyi. Bocs a hibákért PDA-rol irok. Csüt este leszek.

Új hozzászólás Aktív témák